2006/11/05

Blåvitts tystnad blir Gais seger?

SILLY SEASON Williams, Toivonen och Makondele till Gais? En Baraben-kollega uttryckte sig i ämnet och det får bli dagens fundering även utåt sett:

"harrejafflar, men det värsta är ju att gajs säger nått, Blåvitt mumlar fram ett: "vi tittar på karisik", en kontraktslös fotbollsinvalid och resonerar "KAN VI LOCKA HONOM KANSKE!?!?". Blir detta verklighet skall jag personligen sparka ut styrelsen, Håkan och hela rasket och ockupera Kamratgåden!"

33 kommentarer:

  1. det e piss att blåvitt gör så lite.. hugg på toivonen o makondele vafan sitt inte o sov...

    SvaraRadera
  2. Gais får inte ta Toivonen.
    Kan ingen mejla till Mild eller hänga upp ett lakan utanför hans hus? Men kanske är problemet att han är för bra för Blåvitt.
    Vi köper ju bara komplementspelare...
    TOIVONEN TILL BLÅVITT NU!!!

    SvaraRadera
  3. Värst är om de snor Dioh William, inte för att vi behöver honom egentligen- men för att han är en jävligt bra spelare.

    Sno Dixon från Häcken så är det lungt. Skicka av Lago till tjottaheiti.

    SvaraRadera
  4. Vi vet inte vad blåvitt gör, o att Gais ska kunna köpa Toivonen är la högst osannolikt.

    Det handlar la om ett lån i s fåll

    SvaraRadera
  5. Anfallare har vi gott om, kreativa mittfältare däremot är det helt klart behov av. Toivonen vore jävligt rätt.

    SvaraRadera
  6. Läste för ett tag sedan att Gefle skulle ha sky höga pengar för makondele...

    Har vi kvar Berg´s så lär ju chansen vara enorm att toivonen kommer

    SvaraRadera
  7. Just det där med offensiva mittfältare som kan slå en passning rätt framåt, slå frisparkar och som har en koppling till Göteborg då Toivonen spelar/t för Öis.....

    SvaraRadera
  8. Jo, nog är blåvitts värvarkompetens pinsam, och har så varit för det mesta de senaste åren (undantag: Alex o Sella som kändes spännande), f.ö bara gråa halvfigurer som vaskas fram.
    SATSA ALLT PÅ OLA T, en ren investering som blir proffs för dyra pengar inom något år, lite samma läge som Kim K för några år sedan.

    SvaraRadera
  9. Urtråkig värvarfilosofi, vi agerar säger Stig L....hmmm, div 2- spelare skulle jag själv kunna värva ett tjog om jag ville.
    Skall vi hota med att frysa vårt stöd under en säsong för att dom skall fatta, så står dom där utan supportrar och dyra löner..

    SvaraRadera
  10. det va ju bra att baraben vaknat.

    SvaraRadera
  11. andres, toivonen, alex, PW och karisik i ett fem manna mittfält känns kul!

    SvaraRadera
  12. femmannamittfält är ett ord för övrigt, inte tre. men visst behöver vi toivonen eller motsvarande. men, det kan vara lite tidigt att höja honom till skyarna. han har haft en bra säsong i ett mediokert lag. det är lätt att lysa i öis och många förstaårsspelare blir inte tagna på allvar av motståndarna första säsongen. upp till bevis året efter och enligt mig är han oprövad. vi har många exempel på spelare som varit lysande sina första år i allsvenskan och sedan changserat. värvningar kanske inte måste vara av unga lovande typen, de borde vi kunna hämta i egna leden. styr upp kossan med nån erfaren spelare som inte är skadad halva säsongen (alltså inte tomas olsson, inte tomas rosenqvist, inte ulander) och som bär laget, inte kompletterar.

    SvaraRadera
  13. Toivonen & Makondele är några som skulle passa oss bra...

    SvaraRadera
  14. Känns väl ganska logiskt att inte IFK är med och hugger på Williams? Men det lär väl vara fler klubbar än GAIS som är ute efter den killen.

    SvaraRadera
  15. Makondele och Toivonen MOSTE varvas! Annars sitter man val har om ett ar igen och somnar av tristess i sista omgangen.

    SvaraRadera
  16. så ni går inte i extas längre över mild och stig när de säger att vi skall satsa på våra egna spelare..?

    i told you so.

    SvaraRadera
  17. arne said...

    så ni går inte i extas längre över mild och stig när de säger att vi skall satsa på våra egna spelare..?

    i told you so.


    Vafan har ena saken med andra att göra? Storsatsningen på ungdomar och egna produkter är ytterst viktig, korrekt och nödvändig. Men samtidigt måste man ligga långt fram och försöka värva etablerade spelare med, vilket vi inte är speciellt bra på än så länge med den nya ledningen, men som vi måste arbeta på att bli bättre med. Men det innebär ju inte att man ska lägga ner ambitionen med ungdomssektionen om du tror det.

    SvaraRadera
  18. det luktar tobias hysen över det här om inte blåvitt försöker värva ola

    SvaraRadera
  19. ""Vafan har ena saken med andra att göra?""

    tja, man sa tydligt att man ville satsa på eget istället för att värva, det gick särskilt du igång på, (även om den mesta glädjen kanske var pga att arne försvann?)Får se om du vurmar för den modellen även i vinter/vår..

    Men visst, har man en bra ungdomsrekrytering så skall man fortsätta att satsa på den, då de är ett bra sätt att fylla truppen, men stjärnspelarna måste värvas, om de inte dyker upp i våra led d.v.s.

    i told you so.

    SvaraRadera
  20. Varför vill alla ha latmasken Toivonen? Ok att ha han har talang, men han tillför både lathet och taskig attityd med...

    Tror inte att han kommer bli proffs utomlands, och blir han det är det inga stora pengar att få för han. Han är redan ökänd bland klubbar i Sverige för att just det, ha taskig attityd och vara lat...

    SvaraRadera
  21. tja, man sa tydligt att man ville satsa på eget istället för att värva, det gick särskilt du igång på, (även om den mesta glädjen kanske var pga att arne försvann?)Får se om du vurmar för den modellen även i vinter/vår..

    Det där är ju ren lögn, de sa tydligt att man inte tänkte värva spelare för flera miljoner från det norska överskottslagret som exempelvis Lago som Arne Erlandsen tog hit, men jag antar att du tycker att Lago, Kilhberg, TO och company är superspelare som verkligen hjälper Blåvitt att jaga guld.

    Sätt dessa dyra löner i jämförelse med Vasquez, Wernbloom, Bjärsmyr.

    SvaraRadera
  22. ""Det där är ju ren lögn, de sa tydligt att man inte tänkte värva spelare för flera miljoner""

    näe då minns du dåligt. pinones var nästan gratis, och norrmannen skulle bara kostat en bråkdel av vad gerba gjorde.

    SvaraRadera
  23. Kan man hoppas att den "fjärde och sista värvningen" blir Dusan Djuric? Han borde ha tröttnat på Halmstad nu.

    SvaraRadera
  24. Härligt nu är alla värvningar Arnes fel. Jag minns en sportchef som berömde Lago väldigt mycket och har gjort det i efter hand. Mild har varit katastrof som sportchef och han har väl snart lyckats att vara sämre än vad Roger var. Men fortsätt skyll på förra tränare, styrelser och klubbdirektörer så får vi hoppas att Roger räddar allt med sina projekt.

    SvaraRadera
  25. arne/ Gerba? haha gerba kostade 3 miljoner och var ett Mats Persson/Arne Erlandsen-projekt. Heja norge. Åk till stavanger eller nåt och stanna där.

    SvaraRadera
  26. Gerba var ju Milds första värvning. Dessutom tog Mild hit världens sämsta back... Alejandro Lago

    SvaraRadera
  27. Gerba var klar för Blåvitt när Mild tillträdde, Persson hade redan erbjudit sundsvall 3 miljoner, då your homework. Lago insisterade Erlandsen, sedan ville han köpa ytterligare två norrmän men när Blåvitt sett hur usel Lago var ville de helt korrekt sätta stopp för dessa idiotier. Arne är en looser och det bevisar han genom att vara helt jävla off på marknaden, ingen klubb vill ha honom och nu hamnar han i nedflyttningslaget Ham-Kam.

    SvaraRadera
  28. ""Gerba var klar för Blåvitt när Mild tillträdde,""
    ehh nej.

    SvaraRadera
  29. Det låter stabilt att ha en sportchef som lämnar över allt ansvar på andra personer. "Jag hade inte med den övergången att göra utan jag skrev bara på kontraktet"

    SvaraRadera
  30. den som inte ser att det här fiaskot har sin grund i arne erlandsens systematiska förändring av vår fotboll följer ju laget på sportradion.

    SvaraRadera
  31. Öis kommer inte att sälja Toivonen förrän han är en stjärna. De fick mersmak vid försäljningen av Ailton. Det blir därför en säsong "on loan", eftersom Ola T inte utvecklas i Superettan. Toivonen vill ha garanterad speltid, därför ligger GAIS bra till. Tyvärr. Karisik känns som en yngre Ulander = riktigt duktig, men skadebenägen.Jag hoppas att jag har fel, att Karisik är hel hela säsongen för han (och Toivonen) är den typen av spelare som IFK behöver. Desperat.

    SvaraRadera
  32. gerba var INTE klar för blåvitt när mild tillträdde, gerba var milds värvning (därför lär han komma tillbaka nu i vintern, särskilt som han skämt ut sig i norge och ingen annan vill ha honom).

    för övrigt:
    ola toivonen? ja tack!
    dusan djuric? ja tack!

    nu tänker vi äntligen rätt; unga, kreativa mittfältare - precis vad vi behöver. jag tror det blir ola - efter öis åkte ur. men dusan är faktiskt bättre så om vi värvade honom skulle det inte heller vara fy skam.

    SvaraRadera
  33. nästa år:
    bengan
    adam-bjärsa-ny-ny
    alex-wernbloom-toivonen/djuric-vasquez
    sella-mouradona

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.