2006/11/23

Efter elva säsonger i Blåvitt lämnar Dennis Jonsson föreningen!

SPELARINTERVJU Efter 11 säsonger i IFK Göteborg, längst period av alla nuvarande aktiva spelare, så lämnar nu Dennis "Cliff" Jonsson IFK Göteborg för vidare fotbollsäventyr. Vid endast 23 års ålder har han hunnit med att både gå igenom flera hyllade hjälteinsatser på Ullevi som genomgå en svår skadeperiod. Vi tackar Dennis för sina insatser i Blåvitt genom att höra med honom själv om laget i hans hjärta och fotbollsframtiden.

Tjena Dennis "Cliff" Jonsson, hur känns det att lämna Blåvitt efter 11 säsonger i streck i de finaste av färger?
- Det det känns tråkigt på ett sätt men bra på ett annat sätt. Som du själv säger så jag har varit i Blåvitt i stort sett halva mitt liv så att lämna Kamratgården och vännerna känns ju väldigt tråkigt. Jag kommer att sakna Kamratgården, alla spelare, ledare och matrialaren som Berra exempelvis. Han e kung, han fick en alltid på gott humör om man va nere, en sådan kille betyder oerhört mycket för Kamratgården.
Det som är bra är att det är nog bäst för mig just nu att lämna föreningen, jag är 23 år gammal, egentligen 22 med tanke på att jag missade ett helt år på grund av skador, hehe. Men jag behöver nog en nytändning någon annastans, det känns som att jag stått still ett tag nu i min utveckling, jag har inte tagit det riktiga klivet än och jag vet att jag har det i mig och jag tror att den här nytändningen kan göra mig gott.

Cliff ja, vart kommer det smeknamnet ifrån och vem fick du det av?
- Hehehe, oj det va längesen jag fick det. Det var en kompis till Robert Karlsson som bodde ihop med honom. Jag umgicks väldigt mycket med Robert då som nu, men lärde känna denna killen bra med. Jonas heter han och vi spelade mycket Championship Manager på den tiden. Jag förlorade varenda gång och han började kalla mig Cliff, (efter Cliff Barnes från tv-serien Dallas, Reds. anmärkning) på den vägen är det, sen har det ju hänt andra saker med men det går vi inte på.
Minns tillbaka till 2002, hösten där. Roger Gustafsson kommer fram till dig en dag och säger vad?
- "Du spelar från start idag Dennis, om du vill." Han tog en paus efter att han sa "Dennis", för jag blev ganska chockad och så blev det helt tyst. Sen fyllde han på med "om du vill".

Vad tänker du då? Som ung U-truppsspelare utan en enda minut i Allsvenskan ska du få chansen från start i ödesmatchen mot AIK hemma. Hur gick känslorna?
- Oj, det var många känslor samtidigt. Jag blev helt varm i kroppen och lite skakis men sen så tänkte jag att fy fan va häftigt detta ska bli. Och det blev det ju oxå.

Ja, det blev ju lite av en succé för dig från första sekund, för att ta till ett rejält understatement. Allsvenskans hetaste anfallare vid tillfället, tillika Blåvittfansens hatobjekt Andreas Andersson stod som motståndare, var du rädd?
- När jag väl kom ut på plan och domare Hansson blåste i pipan så släppte allt, kommer ihåg det så väl. Jag var så jävla taggad så att det va helt sjukt. Tror aldrig jag har sprungit så mycket i hela mitt liv och ändå kunde jag springa mer. Rädd va jag verkligen inte, jag hade inget att förlora utan kunde bara lyckas. Inte en jävel som hade några förväntningar på mig så det va bara köra. Just det året så hade jag så jävla bra självförtroende så det kunde inte gå fel.

Och så målet, när du träffar bollen, ser den gå in och glädjen efteråt. Berätta?
- Ja herregud, den absolut bästa stunden i mitt liv utan att överdriva. Jag var så jävla lycklig, alltså det var som den bästa dröm man kan ha.

Tidernas debut i den Blåvita tröjan är ett minne som etsat sig fast hos fansen, hur du både raderade ut Andreas Andersson och sänkte gnaget, men vad minns du bäst av din första säsong i A-laget?
- Nä det va ju just det att jag som u-truppspelare fick chansen i sådant läge som vi låg i. Och när vi vann mot Bajen borta och sedan i kvalet. Många minnen på den lilla biten av säsongen som jag var med.

Om vi glömmer "Anita" Andersson för en sekund så är du även känd för att ha tryckt dit en annan före detta Blåvit antihjälte. Vem talar jag om?
- Hehe, Jesper ja.

Precis, berätta om den där matchen på Nya Ullevi. Vad var det som hände?
- Jag kommer ihåg att när vi satt i omklädningsrummet så satt jag och väntade på den där lappen vi får innan match med laguppställningen. Så när jag såg Jespers namn där då var det bara sätta sin respekt direkt, det tog väl en 40 sekunder ungefär.

Det sägs att han har skrapsår än idag från den där tacklingen. Har dina Blåvita sympatier sedan barnsben påverkat ditt sätt att trycka dit lite mer "hatade" spelare?
- Jo det är klart att det finns där inom mig. Annars hade jag nog inte gjort så. Alltså jag gjorde ju inget fult utan jag tryckte ju bara till honom. Kom inte ihåg rikitgt vem som dömde men han gav mig ett leende, det kommer jag ihåg efter tackligen, domarn alltså.
Sen såg jag på sporten när jag kom hem att Jesper slängde iväg en slängkyss mot mig, så han förstod nog det han med, hehe.

Under dina år i A-laget har du visat prov på att vara lite av en målskytt med, i alla fall för att vara back. Vilka är de skönaste kassarna du minns tillbaka på?
- Alla på sitt sätt men AIK i debuten é nummer ett och derbyt mot Öis när jag gjorde 2-0. De är nog i topp.

När vi var småungar kom vi alltid till skolan med Blåvita halsdukar och debatterade i timtal om IFK och spelet i Champions League. Hur är det att leva drömmen och att få spela i det laget som man dyrkat som idoler som liten grabb?

- Det är den bästa tiden i mitt liv helt klart. Man pratade ju alltid om att man skulle spela i Blåvitt när man va liten och så, men det va ju mer än dröm och den blev ju verkligen förverkligad kan man säga, för min del i alla fall...

Vilka spelare och ledare under din långa period i Blåvitt har gjort störst intryck på dig? Vem är den bäste du spelat med och vilken tränare gav dig som spelare mest?
- Alla har ju gjort intryck på mig hela vägen, alla har bidragit kan jag säga. Jag vill inte lämna någon utanför. Tränare som, Dan Thelin, Mårten Suorra, Sandro Cunsolo, Gustaf Hässfält som jag pratar mycket med än idag. Det e bara några. Glenn Holm, Eijlert Björkman. Alla jag haft i A-laget. Men roger Gustafsson å Jonas Olsson, dem har jag mycket att tacka för. Men alla som jag inte har nämnt som jag har haft har gjort intryck, alla har del i det.

Erlingmark, Risp, Antonsson, Kalle Svensson, du har överlevt dem alla i Blåvitt, varför tror du att IFK fått fram så många bra mittbackar de senaste åren?
- Bra fråga alltså, de fick ju alla mogna väldigt mycke innan dom fick chansen. Nu pratar jag ju om Kalle, Anton och Risp då, man tog det försiktigt med dem och gav dem chansen i rätt läge. Jag har inget bra svar alltså. Man får väl helt enkelt bara vara tacksam för att Blåvitt lyckats med det, hehe.

Häromåret genomled du ju en helvetessäsong med två långtidsskador inom en säsong. Hur klarar man av något sådant och hur har det präglat dig som person och fotbollsspelare?
- Ja det var det verkligen, men måste tänka positivt, så é det även när det e som jobbigast. "Det som inte dödar en stärker en". Jag tar nog inte saker för givet nu längre, som jag gjorde innan. Jag har blivit en starkare person psykiskt. Det tror jag är det som har förändrats hos mig.

Nu försvinner du snart från Blåvitt då, det ryktas redan om att föreningar både i väster och sydlandet är sugna på din namnteckning. Hur tänker du själv?
- Det enda jag vill e att komma till en förening där jag kan trivas som fotbollsspelare och kunna utvecklas och trivas rent socialt, det e det vikitgaste. Det é det viktigaste för mig, sen var det blir det får vi se.

Du är ju som sagt bara 23 år trots dina 11 säsonger i föreningen och fem år i A-truppen, får vi se dig åter i Blåvitt om några år tro?
- Det är nästa dröm, absolut. Jag komme att ha bra kontakt med Håkan, så vi får hoppas att detta uppehållet kan göra mig gott och utveckla mig ännu mer så tror jag och hoppas jag naturligtvis på det.

Kanske då i en backlinje tillsammans med någon av dina bra polare Antonsson eller Kalle Svensson?
- Ja varför inte. Det hade varit ju varit kanon. Jag ska ju hälsa på båda dom nu, Kalle på Lördag och Anton på nyår så vi får snacka ihop oss om en comeback, hehe.

När Glenn Hysén återvände till Allsvenskan gick han ju till Gais, kan vi förvänta oss att se dig i AIK eller Bajen om ett par år då?
- Hahaha, nä det hoppas jag verkligen inte, hoppas att Blåvitt rycker i mig istället.

Kommer vi få se dig åter på läktarna när Blåvitt spelar som förr i tiden?
- Ja jag kommer ju definitivt följa IFK nästa år. Kommer nog kännas lite konstigt att man inte é kvar där då. men jag ska se så många matcher jag kan det kan jag lova eller följa dem på ett eller annat sätt.

Vad har du själv att säga till de Blåvita supportrarna?
- Jag vill tacka alla som har stöttat mig hela vägen. Har träffat fantastiskt sköna människor som é så goa. Verkliga änglar kan jag säga. Jag har alla dom att tacka. Sen måste jag ju säga en sak om "Räven" också, en sån go människa får man leta efter alltså, hoppas jag får träffa han innan jag drar!

Finns det något annat du vill säga?
- Hmm, ja, jag vill tacka Håkan Mild, Magnus Erlingmark och Bengt Andersson, jag vet att dom hade ett finger med i spelet när jag fick spela första matchen. Även Roger och Jonas då, men dom har ju redan nämnt, hehe. Jag har en känsla av att nästa år så bär vi hem guldet till vår stad. Då ska jag komma och fira med alla supportrar, det lovar jag!

Då kan vi inte annat än att säga lycka till de närmaste säsongerna Dennis och så ses vi på Ullevis läktare, om inte så får du följa vårt Blåvitt här på Baraben.com!
- Det tackar vi så hemskt mycke för, på återseende då får man väl säga, hehe.

75 kommentarer:

  1. Får passa på och tacka Dennis för tiden han gjort i blåvitt än så länge. Förhoppningsvis kommer han tillbaks som en riktig stjärnback om några år.

    SvaraRadera
  2. Tack Dennis och på återseeende i en eller annan form. En gång ängel alltid ängel.

    SvaraRadera
  3. Jag tar även jag chansen att lycka till, du har alltid varit vår hjälte Dennis och ingen annan spelare har spelat med hjärta som du. Vem ska nu kapa Martin Ericsson eller vilken antihjälte som härnäst återvänder till en motståndare?

    All lycka till dig i vilken klubb du nu än hamnar Dennis, kör hårt för fan!

    SvaraRadera
  4. På återseende!

    SvaraRadera
  5. Bara att tacka och buga, Dennis. Just debuten mot AIK och tacklingen av Jesper kvalar ju lätt in bland 2000-talets topp tio blåvita känslomässiga höjdpunkter.

    SvaraRadera
  6. Fyfan vilken kille, lycka till i fortsättningen Cliff!

    SvaraRadera
  7. Dennis, du är underbar. Det går inte att hitta ett större blåvitt hjärta. Ditt mål mot AIK 2002 fick mig att köpa årskort året efter. Lycka till i framtiden

    SvaraRadera
  8. ...glömde Dennis målgest. En halv volt, underbar akrobatik.

    SvaraRadera
  9. Lycka till Dennis!

    Du är värd framgång.
    Du tar en plats o växer...
    Välkommen tillbaka!

    SvaraRadera
  10. frankie:
    Har du gått på skälltorp lr?

    SvaraRadera
  11. sitter här och får nästan en klump i halsen, hur löjligt det än kan låta...

    tack för allt dennis. efter 4-0-derbyt 2004 så lutade jag mig ut över räcket när ni tackade för matchen och vrålade segeryrigt "DENNIS JONSSON DU ÄR HISINGENS PRINS". du garvade. jag skulle skrika samma sak idag.

    ett sånt jävla hjärta glömmer man inte i första taget. lycka till med allt!

    SvaraRadera
  12. ni skulle väntat till senare ikväll med att lägga upp detta, nu kommer ju tidningsdrakarna att sno nyheten och ringa dennis mitt i natten...

    men tack för allt dennis, du är en sådan kille varje lag behöver- en kämpe med hjärtat på rätt plats!

    SvaraRadera
  13. Tackar för allt Dennis! Otroligt tråkigt att du lämnar oss. Jag är säker på att du lyckas i nästa klubb. Bara du får chansen att spela på din bästa possition ( mitt tycke som mittback). Där tycker jag att du borde ha platsat hela säsongen i år. Vem fan är Lago?!?!? Hoppas du håller ditt ord och kommer tillbaka till oss oavsett om du blir en stjärnback eller inte. Gubbar med ditt hjärta för föreningen behövs i en trupp, oavsett!

    Lycka till! 23 år och redan en hjälte hos mig!

    SvaraRadera
  14. Tack, tack, och åter tack Dennis! Du är en av få spelare som spelar helhjärtat för din klubb, och du har definitivt högsta möjliga hjältestatus i mina ögon.

    Det spelade ingen roll när folk tvivlade på dig, när du spelade kände man ändå ett riktigt jävla lugn, för du kände samma sak där nere på planen som vi på läktarn gjorde. Att du nu lämnar Blåvitt tycker jag är otroligt synd, kom tillbaka så fort du bara kan!

    Cliff For President!

    P.S Hur blir det med konan? Om han får stanna vet jag inte hur arg jag kommer bli

    SvaraRadera
  15. Tack för allt Cliff! Saknar dig redan.

    SvaraRadera
  16. Tack för dina insatser och lycka till i framtiden Dennis!

    SvaraRadera
  17. Tack för dessa år och lycak till i framtiden Dennis!

    SvaraRadera
  18. Finns väl egentligen inget att tilläga till själv beslutet att Dennis får lämna men visst känns det grymt tråkigt. Minns hans första match som om det vore igår, en av få ljuspunkter i en annans vedervärdig säsong. Fan att Dennis inte hade mer talang och flyt för inställning och hjärta saknades verkligen inte.

    Om du läser detta Dennis så ett stort jävla lycka till, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

    SvaraRadera
  19. Vart är han påväg? Han kan ju knappast gå till någpn allsvensk klubb för att sedan komma o fira guldet med oss...

    SvaraRadera
  20. Japp. Tack för allt Dennis och lycka till.

    Det som är bäst för Blåvitt är det som är bäst för Blåvitt. Ibland tvingas vi till obekväma beslut. Det här var ett, Kjell och Lampan ett annat. Korrekta beslut men tråkiga ändå.

    Kom igen nu Blåvitt!

    SvaraRadera
  21. jag tycker inte han håller. men fan vilken go kille, jag ryser över hans kärlek...

    SvaraRadera
  22. Tack så oerhört mycket dennis! En riktig ängel med ett sant hjärta. Personligen kommer jag sakna dig enormt mycket. Din inställning som har vart exemplarisk, helt enormt!

    Hoppas du kommer till en klubb där du kan utvecklas och få allt du förtjänar för att sedan komma tillbaks till de rätta färgerna!

    All lycka i framtiden!

    SvaraRadera
  23. Tack och Kraamar!!

    SvaraRadera
  24. Dennis du är min hjälte,önskade att du skulle vara kvar,för mig är du given i första elvan..jag önskar dig all lycka i din karriär och kom hem om ett par år lova det...kämpa på..

    SvaraRadera
  25. Killar som först stått på läktarna och sedan kommit upp i A-laget finns det fan inte många av, Alan Smith i Leeds (jajaja Frankie, Leeds är jättebra bla bla bla) är väl en av få sådana killar. Att få haft en sådan kille här i fem år gör känslan ännu större när man tänker tillbaka på Dennis tid i Blåvitt.

    Respekt. Välkommen hem om några år när du fått ett par säsonger som ordinarie i benen!

    SvaraRadera
  26. TACK SKA NI HA ALLIHOPA FÖR ERA SNÄLLA ORD. DET VÄRMER SKA NI VETA.. KÄNDE ATT JAG AV TVUNGEN Å SKRIVA TILL ER HÄR MED. FAN MAN RYSER JU AV ATT LÄSA ALLT DETTA. TACK ÄNNU EN//// MVH DENNIS JONSSON

    SvaraRadera
  27. Dennis personifierar IFK på ett bra och ärofullt sätt. Kan inget annat än att tacka honom och önska lycka till...synes

    SvaraRadera
  28. "i väster och sydlandet är sugna på din namnteckning"

    Eftersom han ska komma hit och fira guld gissar jag på superettan-lagen Häcken eller Öis, då båda ligger väster om Kamratgårdem.
    Eller kanske är något Tippeliga- eller SASliga-lag suget?
    Som sydland: Landskrona?

    SvaraRadera
  29. Tack för alla åren Dennis!

    En riktig ängel med stor lagkänsla!

    SvaraRadera
  30. Såna som Cliff växer inte på träd längre. Gubbar med riktig klubbkänsla.

    Lycka till !

    SvaraRadera
  31. Tack för allt och lycka till Dennis. Det är du värd.

    SvaraRadera
  32. TIll vilket klubb ska han då?? Fattar inget?

    SvaraRadera
  33. Nu sitter man här och det är inte långt ifrån att det kommer en tår. Vi kommer sakna dig enormt Dennis och vi önskar dig stort lycka till i framtiden!

    Man ska också tillägga att Dennis behandling av AA och JB är mycket beundransvärd. Hoppas att någon i truppen tar över den rollen och visar "svikarna" vad vi tycker om sånt;)

    SvaraRadera
  34. Cliff, lycka till och tack för allt! Älskar dej!

    SvaraRadera
  35. Enligt rykten har dennis fått erbjudande från Öis men nobbat detta.

    Lycka till i Norge (?) Dennis!

    SvaraRadera
  36. Dennis Jonsson tröjan från Alternativa Shopen är ju ett måste en dag som denna!

    Inte för att dra nytta av din situation Dennis, men jag ska i alla fall hylla dig genom att bära en Dennis-tröja på AIK hemma nästa år!

    SvaraRadera
  37. Lyfter på hatten för Dennis! Hoppas att din karriär får ny fart i din kommande förening.
    /Fredrik

    SvaraRadera
  38. Bebben, Torbjörn, Glenn, Mild och DENNIS.
    Blåvitts Hall of Fame.
    Lycka till, Dennis!

    SvaraRadera
  39. Tack och lycka till nu Dennis! Hoppas du utvecklas och får en bra karriär.

    På återseende.

    SvaraRadera
  40. Grym intervju, fick rysningar när jag läste den. Synd att Dennis försvinner, den ende i truppen som garanterat stått på läktarn om han inte spelat.

    Tråkigt att inte Dennis lyckades slå sig in i laget, han va liksom länge den som stod på tur när våra mittbackstalanger försvann.

    Personligen skulle jag gärna sett att han stannade, perfekt att ha några gubbar med grym klubbkänsla som inte gnäller när de blir bänkade utan sätter klubben främst.

    Lycka till i framtiden Dennis och hoppas du utvecklas till en riktig storback som kan komma tillbaka och ge oss många högtidsstunder på vår nya arena!

    SvaraRadera
  41. vilken kille alltså. lycka till och tack för ALLT!

    SvaraRadera
  42. säger som jokerman, tummen upp till frankie- bästa spelarintervjun jag läst på mkt mkt länge!

    SvaraRadera
  43. Tack Dennis!

    SvaraRadera
  44. Tack för allt Dennis. Du är alltid med oss, även fast du spelar i ett annat lag.
    Ses när du kommer tillbaka.

    SvaraRadera
  45. Fan vad jag saknar Erling när jag ser hans lycka på andra bilden. Killar med klubbkänsla som Erlingmark och Jonsson är såna som man minns. Det jag sörjer mest är dock att Erling aldrig fick en ordentligt avsked.

    SvaraRadera
  46. "Some succeed by what they know; some by what they do; and a few by what they are."

    - Elbert Hubbard

    SvaraRadera
  47. Tack för allt Dennis!!! Hoppas du kommer tillbaks någon gång i framtiden till klubben, antingen som spelare eller ledare. Lycka till med din fortsatta karriär, kommer att heja på dig vart du än spelar!

    SvaraRadera
  48. erling/ Citerar du Scientologernas ledare? Ok, nog normalt.

    SvaraRadera
  49. Bästa debuten någonsin. Från "Vem fan är det?" till "JAAAAA!" på ett par minuter.

    Lycka till Dennis.

    SvaraRadera
  50. anonym 00:39:
    Scientologgubben heter L. Ron Hubbard.

    SvaraRadera
  51. JAG ÄR TÅRÖGD

    SvaraRadera
  52. Dennis Jonsson, 23 år, back
    Enligt uppgifter till Alltid Blåvitt lämnar "Cliff" oss för spel i annan klubb nästa säsong.


    Haha "enligt uppgifter", ja just det, ska nog skriva så i alla mina uppsatser istället för att hänvisa till källor. "Enligt uppgifter så var Adolf Hitler från början kung i Sverige".

    SvaraRadera
  53. frankie/ de skriver även att han bara lirat 80 a-lagsmatcher när han fick blommor innan en hemmamatch nyligen för att ha passerat 100. de kanske inte går på matcherna du vet... ;)

    SvaraRadera
  54. Lycka till framöver Cliff!

    SvaraRadera
  55. Lycka till Dennis...och kör på så det ryker, VISA att de gjort ett misstag...

    SvaraRadera
  56. Tycker det är jävligt synd! Kommer sakna dig i den Blåvita tröjan! Tycker inte att man ska släppa sådana som Cliff. Hjärta är precis vad det handlar om.

    SvaraRadera
  57. "Så när jag såg Jespers namn där då var det bara sätta sin respekt direkt, det tog väl en 40 sekunder ungefär."

    Säga vad man vill om hans begåvning men som person är Dennis Jonsson en av mina favoriter. Sådan lojalitet och kärlek han visat klubben så är det med sorg man läser dagens besked.

    Lycka till Dennis och du är så jävla välkommen tillbaks som man kan bli..

    Någon som vet om det är klubbens beslut eller Dennis själv som väljer att lämna? Hade Dennis kunnat stanna om han velat?

    SvaraRadera
  58. Tack Dennis!

    SvaraRadera
  59. Det finns spelare som blir hatade sen dom lämnat Blåvitt och så finns det spelare som blir älskade efter att dom lämnat. Som Stefan Rehn tex. Nu är Stefan tillbaka, hoppas du också kommer tillbaka Dennis.

    SvaraRadera
  60. Tack för allt Dennis, hoppas du kommer tillbaka om 5-6 år som dirigent i mittförsvaret tillsammans med Kalle. Vi måste ju ha bra försvar i Champions Leuge!

    SvaraRadera
  61. Lycka till Dennis! Hade du inte fått din karriär delvis spolierad av skador tror jag och många med mig att du varit med i landslaget nu. Du har den kapaciteten, och får du bara spela en längre period och vara skadefri så tror jag du kommer uppnå din fulla potensial. Hoppas få se dig i blåvitt någon gång i framtiden!
    Tack för ditt stora hjärta!

    SvaraRadera
  62. Dennis och Gerba kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta!

    SvaraRadera
  63. Fan jag fick verkligen rysningar över hela kroppen när jag läste detta. Dennis är och kommer alltid vara en blåvit hjälte. Lycka till i framtiden Dennis, hoppas får en lång och framgångsrik karriär!

    SvaraRadera
  64. Tack Dennis - välkommen åter.
    Tack för målet mot AIK - ett av de skönaste i "Modern" tid.

    SvaraRadera
  65. tack dennis.

    SvaraRadera
  66. tack för allt dennis! alltid välkommen tillbaka, vi kommer aldrig glömma varken AIK eller när du tryckte till jeppe för att sedan ge honom den obeskrivliga blicken av svikare!!

    Du behövs i Blåvitt!

    SvaraRadera
  67. Tack Cliff och ha det gött!

    SvaraRadera
  68. det är få i dagens fotboll som verkligen älskar sin klubb, men dennis gör det. känns tråkigt att han ska behöva lämna.. tack för tiden dennis! hoppas du kommer tillbaka till oss. FÖRALLTIDBLÅVITT

    SvaraRadera
  69. Cliff in our hearts! Nickmålet mot gnaget är e klassiker vi aldrig glömmer, Lycka till broder!

    SvaraRadera
  70. Tack Dennis.
    Det är underbart att se alla hyllningar till dig och veta att varenda ord är sant. Önskar dig all lycka i framtiden och jag hoppas verkligen att du kommer tillbaka som spelare eller tränare i vår förening.

    Kommer aldrig glömma din första match i A-laget, fan vet om jag inte grät en smula... Allt slit gav resultat!

    Coachen

    SvaraRadera
  71. Dennis,önskar dig all framgång i din fortsatta karriär,jag vet din kapacitet och hoppas du får spela i din nästa klubb,du är så bra,knyt nävarna och visa dom,och kom sen tillbaka till blåvitt å hämta hem sm-guldet till oss,det behövs gubbar med klubbkänsla som du,skall följa dig på din resa,och önskar dig allt gott,det är du värd,blåvita hälsningar till dig


    /Larry

    SvaraRadera
  72. KUNG E DU DENNIS! VÄLKOMMEN HEM OM ETT PAR SÄSONGER!!! VI SES I GULDFESTEN!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.