2006/11/09

Blåvittpokern – vinterns hetaste evenemang

BLÅVITTPOKERN Glöm 2006 och starta det nya året med en kick-off som heter duga. I Blåvittpokern samlas vi och spelar lite kort, blåvita fans emellan. Ta chansen att kamma hem en hacka samtidigt som du stöder Blåvitt via Supporterfonden.

När?

Lördagen 27/1-07 kl 18:00 Observera att turneringen startar vid denna tid och att man bör vara där i god tid innan för anmälning. 17:30 är en lämplig tid att dyka upp. Är man inte på plats i tid men har betalat så kommer ens plats att vara ”Away” tills man dyker upp och kan börja spela. Har man inte betalat och inte är i tid kommer man ej att kunna deltaga.

Var?

I en lagom central lokal lätt tillgänglig med allmänna kommunikationer och bil. Exakt plats meddelas när turneringen börjar närma sig.

Hur?

Vi spelar en Multi-table-tournament, freezeout utan rebuys och addons. Spelet är Texas Hold’em No limit. Turneringen spelas med bord om sex spelare per bord. Vinnaren beräknas vara korad på ca fyra timmar. Övriga regler gäller enligt svenska pokerförbundet. Vid tvister har tävlingsledningen det slutgiltiga ordet.

Vem får vara med och spela?

Du ska vara Blåvittsupporter och vara minst 18 år fyllda vid turneringens speldag.

Kostnad

400 kronor där 5000:- av de totala intäkterna kommer att gå till Supporterfonden. Efter betalda omkostnader, såsom hyra och kortlekar etc, så kommer resten att gå tillbaks till spelarna.

Platser och priser

Det kommer att finnas 54 platser tillgängliga och sex av dessa får pris. En förstaplats kommer att belönas med ett pris på mellan 5-6000:-. Observera att detta gäller vid fullsatt turnering.

Anmälan

För att anmäla sig, skicka ett mail till poker@baraben.com så mottager ni vidare information.

Avanmälan

Om du har anmält dig och betalat men fått förhinder får du lov att avanmäla dig. Detta ska ske i rimlig tid innan turneringen. Lämpligtvis en vecka innan.

Allmän information

• Det är tillåtet att dricka öl/cider i lokalen. Tävlingsledningen förbehåller sig dock att utesluta märkbart överförfriskade personer som inte längre klarar av att spela. Dvs drick som du vill så länge du uppför dig på ett bra sätt.

• Pga bristande utrymme så kan vi tyvärr inte ta in någon större publik. Om alla skulle ta med sig en åskådare får vi helt enkelt inte plats. Så om du vill komma, se till att anmäl dig till turneringen.

För frågor använd er av tråden på forumet http://baraben.forum24.se/baraben-about60.html eller skicka ett mail till poker@baraben.com eller varför inte lägga en kommentar här.

2 kommentarer:

  1. låter skitkul detta!

    SvaraRadera
  2. Inte för att verka negativ. Men vad säger lagen om detta? Var ju inte så länge sedan som polisen stoppade en liknande tävling. Skulle gärna vara med men som sagt. Går det att genomföra?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.