2007/10/29

Guldmatchen och Ragnars karatefylla...

NERLADDNING Självfallet bjussar vi på BaraBen.com även på den avgörande guldmatchen och firandet därefter. Efter en årslång succé med nerladdningsmöjlighet av den blåvita eriksgatan avrundar vi nu med demoleringen av Trelleborg! Håll till godo!

Allsvenskan
Söndag 28:e oktober
IFK Göteborg - Trelleborgs FF
Domare: Martin Hansson, Holmsjö
Publik: 41 471
Spelplats: Ullevi
Källa: C+

Hjalmar Jonsson hade ganska så skoj under segerfesten igår...

Den andre islänningen, Ragnar Sigurdsson, var dock om möjligt ännu galnare. BaraBen.com kan exklusivt avslöja att Ragnar hann med att både svinga loss i ett helt hysteriskt försök till internt "fylleribox", kalla folk för väldigt provocerande saker på Kamratgården och att ligga på marken och störtlipa under kvällen på Kamratgården/Valand. Det hela hade tydligen börjat när Ragnar velat ta med ett gäng polare upp till Kamratgårdens firande, men inte fått det på grund av den extrema brist på platser som finns på guldfesten däruppe. Det hade lett till att Ragnar druckit lite mer än han tålde och man kan säga som så att Ragnar hade riktigt mycket att stå i under natten. Han lär ha en hel del att förklara för sina lagkamrater idag och sent lär gliringarna sluta mot hans isländska ungdomsfylla i gulddimman...

64 kommentarer:

  1. Ja ja ja låt kvällspressen hålla på med sånt där skvaller som inte gynnar Blåvitt.

    SvaraRadera
  2. Haha, vilken skön bild på Hjalle!

    SvaraRadera
  3. Och vem förstår vad en full Islänning säger annat an en annan full islänning?

    Det är inte så konstigt, på Island jobbar man så mycket att man måste festa hårt när man väl har tid att festa.

    Sedan består man av 49% Norska gener och 51% Keltiska vilket förklarar Nationalkaraktären en hel del.

    Dum som man var blev det en OP till Pytten igår (köpte den hos Stig på hemvägen, pytten alltså). Trots att lite längre in i kylen stod en kär flaska med Islendskt Brennivin.

    Får väl ta en liten när Ragnar får priset till bästa försvarare.

    Någon Sigurdson har jag aldrig haft, bara en Sigudardottir.

    SvaraRadera
  4. vem fan bryr sig alla har vär druckit lite för mkt någon gång

    SvaraRadera
  5. Guldpytt? Bah! Vad är det? Tacka vet jag surhaj. Det är grejer det.

    SvaraRadera
  6. det blir nog tufft för ragnar idag...hoppas han har cola och treo hemma i bagaregården!

    SvaraRadera
  7. Okej att avslöja att han åkte på en karatefylla, men varför gå in på detaljnivå om exakt vad han gjorde? Varför vara så elak mot en egen spelare dagen efter guldet? De kan säkerligen ta hand om det på ett bra sätt internt.

    SvaraRadera
  8. boll/ var e detaljnivån??

    SvaraRadera
  9. Helt underbar post.
    Ragnar är the shit.

    SvaraRadera
  10. Dom får göra vad fan dom vill för mig! Dom är hjältar. Hade dom festat på Chattan igår istället så skitsamma! Vi är Blåvitt - Bäst i Sverige.

    SvaraRadera
  11. Vi får väl se till att fira han extra mycket idag då gubbar! Fick ju itne chansen igår :P

    SvaraRadera
  12. Ragnar e KUNG!!! Han får göra precis vad han vill...

    SvaraRadera
  13. Stog i kön till Valand nån timme i regnet... Precis när vi skulle ge upp kom ragnar vinglande... Och blev nekad att komma in! Vakten hade tydligen ingen aning om vem han var trots att alla i kön ropade och skrek att de skulle släppa in honom... "Han kom inte med truppen"... Då kom nog den roligaste kommentaren jag hört hittils: "Grabbar, sluta ropa. Jag ringer hit Mild istället så sparkar han ned vakterna åt mig"... KUNG! =)

    Till slut insåg vakten att det nog var dags att släppa in Ragnar, det var väl trots allt IFK som betalade notan den där kvällen? =)

    SvaraRadera
  14. själv fick jag en flaska mintlikör av hjalle haha öl fick jag av walle o olsson men flaskan slog allt. fick tom med den hem, gav den tlíll frugan och tydligen hade jag sagt att de va en flaska vin från hjalle

    SvaraRadera
  15. Ragnar, alltid kung!

    SvaraRadera
  16. hahaha fan vad ball om detta med ragnar stämmer, han är så klockren

    SvaraRadera
  17. Ragnar är världens bästa fotbollsspelare genom tiderna alla kategorier i särklass. Det är klart att han även festar i världsklass...

    SvaraRadera
  18. Jag såg hur Baraben:are bjöd flera spelare på sprit i baren på bägge krogarna festen hölls på...

    skapa nyheterna och sen skriva om dem eller? ;)

    SvaraRadera
  19. Snacka om låg skvallernivå. Låt spelarna ta sig en rejäl fylla utan trycka upp det i deras ansikte! Baraben är värre än veckorevyn!!!
    Inte ens Schyman hängdes ut på detta sätt.

    SvaraRadera
  20. Men herregud, ta det lugnt nu. Ragnar var full och det var alla andra också. Spelarna och Håkan gav intervjuer till fotbollskanalen vid promillenivåer strax under grov rattfylla. Blev det några rubriker om det? Nej. Herregud, det var ju fest igår och då ligger det i sakens ordning att folk blir fulla.

    SvaraRadera
  21. ragnar, ragnar, ragnar, ragnar, ragnar, ragnar, RAGNAR, RAGNAR!

    SvaraRadera
  22. Nu har ni fan satt er sista potatis. Vi har vunnit guld för fan. Vad gör ni då? Ni skriver krigsrubriker och avslöjande om spelare som druckit för mycket. Lägre än Aftonbladet för fan. Frankie sök jobb där omgående så får du garanterat ditt drömjobb. Tragiskt att se. Håller ni på Blåvitt egentligen? Tack och hej för mig.

    SvaraRadera
  23. Anonym sa...

    Nu har ni fan satt er sista potatis. Vi har vunnit guld för fan. Vad gör ni då? Ni skriver krigsrubriker och avslöjande om spelare som druckit för mycket. Lägre än Aftonbladet för fan. Frankie sök jobb där omgående så får du garanterat ditt drömjobb. Tragiskt att se. Håller ni på Blåvitt egentligen? Tack och hej för mig.

    29/10/07 13:35


    Hahahahahaha. Du är ju tamejfan patetisk, Ragnar blev kanonfull och firade på ett minst sagt brutalt sätt, tro fan man skriver om det här.

    INGEN lär sakna dig, hej då!

    SvaraRadera
  24. [Du som spammar anonymt kan lägga ner för vi är inte intresserade av dina moraliskt indignerade högfärdiga påhopp. Sådant som sker i den blåvita sfären kommer upp på BaraBen, tål du det inte så kritisera med sans och balans eller tig.]

    SvaraRadera
  25. Som alltid blir det RIKTIGT JÄVLA ROLIGT att läsa kommentarerna från moralens väktare när b-araben skriver något lite kontroversiellt, dagens bästa måste ju vara:

    "29/10/07 13:20, Anonym sa...

    Snacka om låg skvallernivå. Låt spelarna ta sig en rejäl fylla utan trycka upp det i deras ansikte! Baraben är värre än veckorevyn!!!
    Inte ens Schyman hängdes ut på detta sätt."

    Utan att flippa ur i tio tusen "hahaha" så skrattade jag fan högt åt detta i 2-3 minuter tills min kollega undrade vad fan det var på gång...

    humor!

    om folk bara visste hur baraben censurerat det som hände igår...

    SvaraRadera
  26. kan inte någon bara spärra dessa gnällkärringar som alltid har nåt nytt att klaga på?

    är det inte "förjävligt att folk sprang in på plan" så är det "skandal att man skriver om skatteaffären" till "krigsrubriker" när man skriver om spelare som supit ner sig totalt.

    det är fan helt otroligt vilka svaga själar som håller på blåvitt. pinsamt att ni läser här på baraben, det är som att en del bara letar efter saker att gnälla på från sina jante-båtar på svensson-sjön.

    SvaraRadera
  27. OK.
    Inte anonym längre.
    Erling och Stellham står klart och tydligt och lovar att man inte skall skriva om det eventuella snesteg som skedde igår. Jag var där. Jag pratade med dom.
    Men Frankie kunde givetvis inte hålla sig.

    Ni är ett gäng skvallerkärringar!!!

    SvaraRadera
  28. Tror bara att folk blir oroliga att det kommer skada blåvitt eller ragges framtid i klubben.. själv tror jag alla fattar att är du 21 bast sönderhyllad och inte haft chansen att supa på ett bra tag, förstår nog alla att det kan bli en dunderfylla med allt som ingår i en sådan!

    SvaraRadera
  29. City Boys- "Erling" och "Stellham" var knappast de enda på plats därinne. Jag såg det hela och tycker verkligen inte det är vare sig farligt eller hemskt eller "krigsrubriker" att skriva om det, snarare är det en smärre chock att man skriver om det på detta skämtsamma vis när det snarare var så att det var en riktigt dramatisk grej att ta upp. Löjligt att lipa över att det kommer fram, tro fan det kommer fram- hur många som helst såg det ju...

    SvaraRadera
  30. Cityboys 14:07/ Tack för din oerhört givande input. Tack för ditt besök och välkommen åter.

    SvaraRadera
  31. Ragnar sa ju att han och Mild skulle sparka ner vakterna på Valand utanför, på ett skämtsamt vis. Sen så blev han utslängd (????) från Valand bara nån timme senare för jag såg honom lämna stället ensam...

    SvaraRadera
  32. --- Walter PPK
    Det är inte smart att ens antyda något som Skvaller(kvälls)pressen kan förstora upp.
    Det var ett antal supporters på plats som såg vad som 'eventuellt' hände. Jag var en av dem. Låt det stanna där. Inget att skriva om i mina ögon.

    SvaraRadera
  33. city boys/ eftersom frågan varför ragnar inte var på guldfesten varit uppe på barabens chatbox 5-6 gånger idag så var det väl knappast oväntat att snacket skulle börja gå kring varför han stod utanför och resten av spelartruppen var därinne.......

    SvaraRadera
  34. City Boys/ Det finns en viss skillnad på att tycka att det inte är något att skriva om och att skrika skandal och skvallerpress, oder nichts? Jag såg inte vad som 'eventuellt' hände men jag såg vad som hände och det var en jävla tur att en viss rutinerad herre gick mellan. Annars vet man inte hur det hade slutat

    SvaraRadera
  35. Sicken lagkänsla man visar på baraben. Snacka om att vara lojal mot klubben och spelare man säger sig älska.
    Helt i klass med Britney- och Paris-skvallret! Von Sydowflickan hade inte gjort det bättre!!!

    SvaraRadera
  36. man kan konstatera- islänningar super som finnar!!!

    hahaha fan va vacker hjalmar är på bilden, men det där är inte hans tjej va? svartsjukedrama på g? sen är det ju jääääävligt proffsigt av ragnar att bli utslängd från sin egen guldfest som han verkar ha blivit av ögonvittnen i kön att döma....

    SvaraRadera
  37. Jag vet precis vad som hände och hade detaljerna kommit fram så hade nog killar som klagar på kvällspress och skvallerjournalistik nog fått andra noter i skällan, det var inte vem som helst som Raggmuffen försökte ge sig på nämligen...

    SvaraRadera
  38. den där kontraktsomförhandlingen blev ett par snäpp lättare för blåvitts del efter igår.

    SvaraRadera
  39. Anonym 14:23 sa...

    Sicken lagkänsla man visar på baraben. Snacka om att vara lojal mot klubben och spelare man säger sig älska.


    Vi är inte lojala mot klubben, vi har till och med ingen som helst lojalitet mot Supporterklubben Änglarna. Men om det var vår idrottsförening, Idrotssföreningen Kamraterna som du menade så har vi lojalitet mot det som är dess fundament: supportrarna, medlemmarna och Göteborgarna. När det sker nyheter kring Blåvitt så ska folket informeras. Bastuklubbsmentalitet där allt kring Blåvitt ska döljas i dimmighet överlämnar vi åt pampar, är det blåvita nyheter som är intressanta och som folk vill läsa om så ska de även upp i ljuset.

    SvaraRadera
  40. Inte alls, Ragnar kanske har med detta utsplt sett till at han känner att han inte vill eller kan vara kvar i IFK... vi får hoppas att alla inblandade glömmer och förlåter.

    SvaraRadera
  41. Vem fan vill stanna i en klubb där man blir hånad av fansen, några timmar efter man tagit guld och varit den bästa spelaren sett under hela säsongen.

    SvaraRadera
  42. " Anonym sa...

    Vem fan vill stanna i en klubb där man blir hånad av fansen, några timmar efter man tagit guld och varit den bästa spelaren sett under hela säsongen.

    29/10/07 14:34"

    Var är hånet då? Vem fan vill stanna i en klubb där man blir spottad på av sina egna fans, är väl frågan som är relevant (menar den artikel där Ragnar berättade att fans brukade spotta på spelarna när de spelade dåligt) vilket är galet sjukt.

    SvaraRadera
  43. Alla gör vi tokigheter på fyllan. Det är bara fjantarna som ska dra upp det efteråt. Det som händer på en fest stannar där. Det vet alla som håller på med lagsport. Skvallerkärringar blir antingen reportrar eller golfspelare.

    SvaraRadera
  44. hahahaha fan sicken dåre han é ragnar, nästan lika galen som hysén/mourad inne på valand...

    SvaraRadera
  45. frankie: ingen lojalitet mot spelare i FÖRENINGEN? Jösses.

    SvaraRadera
  46. Vad menar du med lojalitet? Spelarna kommer och spelarna går, medlemmarna och fansen är det som består (ok i och med att det rimmar låter det löjligt men jag menar allvar)....
    Om spelarna svinar till det och spelar allan på guldfesten är det väl bara rätt och kul att vi får läsa om det och ännu bättre att det är på en blåvit sida än att vi inte får reda åp nåt för att baraben ska tiga ihjäl det för att ha någon konstig lojalitet mot någon?

    SvaraRadera
  47. anonym 14:43/ golfspelare kan du själv vara!

    SvaraRadera
  48. den här isländska artikeln där ragnar ska ha sagt att fansen spottar på spelarna och är galna, har nån en länk till den?

    SvaraRadera
  49. varje gång baraben skriver något "känsligt" så säger ett par personer "nej nu får det fan vara nog jag tänker inte läsa baraben längre" och sen nästa gång de skriver något kontroversiellt kommer samma personer och säger samma sak, för det är väl samma personer som inte kan slita sig från att få ha något att lipa och gnälla över? barabens läsarskara växer ju hela tiden så då undrar man lite vart dessa som "lämnar" tagit vägen...

    SvaraRadera
  50. tack så jättemycket för nerladdningen av alla matcher under året!

    SvaraRadera
  51. orka lipa över att baraben skriver om sånt så vi som inte kan vara där får läsa det

    SvaraRadera
  52. Snacka aldrig mer skit om aftonbladet!!! Ni lägger er på en sådan låg nivå att det finns inte Behandla en av våra egna spelare på det sättet!!! Kom inte och kalla er blåvit fans någonsin igen!!!!!

    SvaraRadera
  53. Om jag hittade på en massa roligheter på fyllan hade jag varit hedrad om en välbesökt blogg skrev om det på ett roligt sätt

    SvaraRadera
  54. aftonbladet hade grym täckning av guldet i dagens sportbladet.

    SvaraRadera
  55. Vem blir ens förvånad över "frankie aka hankins" längre? Trodde det var allmänt känt att denna person kliver över alla trösklar med tungan hängandes flera decimeter nedanför hakan för att hitta en story?

    Tänker dock inte påstå att jag har tittat in på BaraBen för sista gången, jag är väl en kålsupare själv som läser skiten som skrivs?
    Skit är det inte heller, det ÄR en bra story, MEN om man är lojal mot Idrottsföreningen Kamraterna så lägger man inte ut sådant på BaraBen! Frankie skryter ju vid första bästa tillfälle om hur BaraBens uppsniffade storys hamnar i allehanda skvallerpress runt om i landet och OM detta skulle bli något dessa nappar på så kommer det självklart föras en mer eller mindre häxjakt mot Ragnar om att bekräfta/dementera, berätta detaljerat etc. en sådan här artikel skadar! Och det oavsett hur bra storyn bakom den är och hur angeläget det än kan må vara att vi supportrar vill läsa om den!

    SvaraRadera
  56. "Idrottsföreningen Kamraterna, som i folkmun kallas även för klubb" föll visst bort ur mitt förra inlägg

    SvaraRadera
  57. varför bojkottar BaraBen aftonbladet?

    SvaraRadera
  58. Jag ser inte nyhetsvärdet i just denna artikel, men som företeelse tycker jag inte det är fel att trycka upp den. Om det är något som är skadligt för Ragnars eventuella framtid i klubben så är det hans egna beteende. Nu såg inte jag incidenten, så jag kan inte kritisera sanningshalten i artikeln, men stämmer det att Ragnar beter sig oanständligt officiellt så bör han givetvis tillrättavisas. Alla gnällspikar kan härja någon annan stans.

    SvaraRadera
  59. Ragnar försöker ge XXXXX XXXX en käftsmäll, två gånger dessutom. Det var vad som hände, det vore fan "tjänstefel" att inte skriva om det!!!

    SvaraRadera
  60. Märker ju att ni aldrig spelat fotboll med allt vad det betyder att vara med i ett LAG Kan hända att han gjort detta som det skrivs om men det e la för fan inte här av oss som han ska bli tillrättavisad?? Tror dom sköter sånt aldeles utmärkt utan vår inblandning

    SvaraRadera
  61. Är väl allmänt känt att Marcus Hankins gör vad som helst för att dra uppmärksamhet till sin egen person...

    SvaraRadera
  62. Killen är 21 år gammal. Frankie, du har ingen aning om han tycker det som hände är fruktansvärt pinsamt eller inte.

    När detta hände var han helt och hållet kluven till om han skulle stanna i klubben ett tag till eller inte. Jag hoppas han inte bryr sig ett skvatt om detta, men alla 21-åringar fungerar inte så.

    Att en blogg som så pass många supportrar läser, skriven av "supportrar", skriver saker som att han inte tålde att dricka särskilt mycket, eller att han började fylleslåss eller låg och grät på marken.... Det kan ta jävligt fel på en 21-årig grabb.


    Förstår inte riktigt tankegångarna bakom varför ni vill skriva något sådant här om jag ska vara helt ärlig. På vilket sätt gynnar det klubben eller supportrarna?

    Det enda ni vill kunna säga är "vi avslöjade det först, det skulle komma ut förr eller senare ändå", och det är precis den mentaliteten som ligger bakom varför AB avslöjar vad dom gör.

    Att ni sedan fullkomligt vägrar att inse (eller bara erkänna?) att ni har gjort fel, det påminner ju bara ännu mer om AB.

    Idioti.

    SvaraRadera
  63. För övrigt,

    "Vi är inte lojala mot klubben, vi har till och med ingen som helst lojalitet mot Supporterklubben Änglarna. Men om det var vår idrottsförening,"

    Otroligt löjligt. Någonting säger mig att du egentligen inte är såpass brinnande för denna sak (att inte kalla IFK Göteborg för "klubben", utan "föreningen"), utan bara tar första chans du får att hugga tillbaks på någonting. Väx upp.

    SvaraRadera
  64. Den berättelsen om Ragnar den var rolig den, om den nu stämmer.
    Men som sagt, ingen ragnarrök utan Ragnar...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.