2007/10/14

Favorit i Repris

Välj AIK. Välj ett lag från en stad som folk flyr från. Välj dem för att det inte finns något annat. Välj att skryta om den enda gång ni spelat i Champions League. Välj att skryta om hur ni nästan spelade jämnt med Barca. Välj att köpa alla era bästa spelare från Västkusten.
Välj en tränare som inte bara mumlar men som är ryggradslös. Välj att annonsera ut att ni köpt Kari Stephenson.

Välj att se hur Stephenson går och bryter armen. Välj att annonsera ut att ni köpt Stefan Batan. Välj att se Batan gå till Djurgården. Välj att spela offensivt ena året och köra på tokdefensiv nästa. Välj en klubb som vägrat att ge sina skadade spelare lön.
Välj att vara en supporter som i bästa fall är ett genetiskt experiment mellan råttor och hamstrar. Välj att ha en kortärmad tröja när det är vinter för att kunna spela hård. Välj en grotesk arena som allt som oftast gapar tom som fan. Välj att dricka bensin. Välj att gå runt med en gulsvart tröja. Välj att ha Pasqal Simpson som största legend. Välj att gråta framför kamerorna, för att sedan gå bärsärkagång när de stängs av. Välj att leva med en galge i arslet.
Välj att hålla på det lag som spenderat överlägset mest pengar på truppen i förhållande till lagets resultat. Välj att aldrig se fler än ett mål per match. Välj att ha en skinnhatt som modeideal. Välj att bua oavsett vilket beslut domaren tar. Välj att ha Mia Pettersson som största supporterprofil. Välj att bo i Solna. Välj ett liv utan glädje och passion. Välj att vara en utslagen och schizofren stackare.

Välj AIK.

9 kommentarer:

  1. HAHA! ajjemään!

    ALLA TILL SOLNA!

    SvaraRadera
  2. den va rolig första gången.. å den va rolig andra gången.. femte gången? klart fan den e lika bra hur många gånger man än läser den=)

    SvaraRadera
  3. Om alternativet är seglarmode väljer jag fem gånger hellre skinnhatt!
    Svullo for president säger jag bara!!

    Vi ses den 20:e och hoppas ni gör bort er lika mycket som förra året (både på plan och på läktare)...

    SvaraRadera
  4. le grand rat gjorde bort sig redan innan den 22.....

    Lika rolig varje gång!

    SvaraRadera
  5. la grand rat/ vem fan ska du se den 20:e? idiot.

    SvaraRadera
  6. Jag håller ju med om mycket, men inte faaaan är Råttsunda en dålig arena? Det är väl det närmaste vi kommer en riktig fotbollsarena i detta fotbollens U-land...

    SvaraRadera
  7. En modern klassiker! Och till anonym mitt i natten: Bara för att det är det närmaste en fotbollarena vi kommer betyder inte att den är bra..

    SvaraRadera
  8. Välj det lag som förlorat flest allsvenska matcher och släppt in flest allsvenska mål i historien...

    SvaraRadera
  9. ...välj något annat att kolla på, som sport kanske?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.