2007/10/03

Det ryktas i blogosfären...

att IFK Göteborg är extremt intresserade av Rami Shaaban.

att Rami Shaaban besökte Göteborg och Ullevi under IFK-Bajen...

att Shaaban synts stå och samtala med Jan "Plånbok" Nilsson.

att snacket om urgnagaren Nicklas Carlsson till IFK é just bara är snack.

att Nicklas "15-07-14" Bärkroth utgick med en skada i J-DM segern mot Häcken.

att Göteborgs Stad valt att ännu inte sanera "Blåvit Stads" Aveny-kupp...

att det inte var en slump att Stureplans-AIK:aren Alex Schulman la ner sin blogg dagen efter att Gais spelat bort AIK ur guldstriden. Lika oväntat var det att han följde upp nerläggningen med att gå till "attack" mot Göteborg som stad och fenomen i ett antal nyhetsmedier i samma veva. Man upphör att vara rolig när man helt enkelt inte har någon som helst glimt i ögat längre. Blogosfären kommer inte att sakna dig dear Alexander.

att årets blogosfärsidiot har utnämnts.

att Magnus Uggla måste lära sig stava till Glenn...

att presskampanjen för Gustav Svensson till landslaget dragit igång...

28 kommentarer:

  1. Skulle vara i hård konkurrens med "Gul bonne från Borås" då.

    SvaraRadera
  2. Sitter inte plånbok på kåken? Blir nervös som fan när den jäveln visar sig i blåvittsammahang.

    SvaraRadera
  3. He he om nåt år eller så är Janne Plånbok vår egen Moggi! Här ska slumpen minnimeras för förluster...han köper dommare och en klasslirare kommer med av bara farten. Ha ha ha.

    SvaraRadera
  4. Åhh, vilka goa rykten.. Shaaban het för IFK, Carlsson är bara snack (tack o lov). Hoppas på en rykte om Örnen snart.

    SvaraRadera
  5. Helt klart hade Shaaban varit ett perfekt nyfövärv, frågan är bara hur realistiskt det är med tanke på de bud Fredrikstad tidigare nobbat (enligt vissa så kallade tidningar iaf). Annars får man väl rikta blickarna mot Danmark och försöka locka hem Alvbåge igen, kan fortfarande inte förstå varför man valde att sälja honom istället för en längre utlåning...
    En ny mittback blir väl dessväre ett måste till nästa år, kan inte tänka mig att vi lyckas behålla Ragnar, men en ratad gnagare?

    SvaraRadera
  6. Skulle man lyckas värva Rami är det bara att applådera. Klasser bättre än sållet Alvbåge. Vinner vi guldet kan vi nog se fram emot en trevlig silly-season som regerande mästare!

    SvaraRadera
  7. En rolig grej är att hans blogg ni länkade så är en omröstning till höger om vilket lag som vinner allsvenskan, IFK har 75 %

    IN OCH RÖSTA PÅ IFK!

    SvaraRadera
  8. Hur säkra är ryktena om Shaban?

    SvaraRadera
  9. Jag har hört snacket om Shaaban med, nån hade sett honom i Ullevis parkeringsgarage!

    SvaraRadera
  10. man tycker ju aldrig skador på egna spelare är bra men i bärkrothsfall kanske det inte är så farligt, skulle definitivt inte gråta ifall han missade sin provträning med united och att övriga storklubbar backar off lite, fan va tråkigt ifall blåvitts kanske största talang någonsin skulle gå som ungdomsproffs. rör inte bärkroth, han ska spela championsleage med blåvitt innan han går!

    SvaraRadera
  11. Shaaban känns som han vore en riktigt bra värvning. Men om man vågar drömma än lite djupare kanske man skulle våga sig på Andreas isaksson, som ändå sitter på bänken eller läktaren i Manchester city. I ett blåvitt som vinner champions league nästa säsong kan hans karriär få en ny tändning. Skicka Mild på en visit till vår käre gamla vän Sven. Han är ju gammal ängel!

    SvaraRadera
  12. Den där Mank vinner nog själv sms-guld, fast i sms-svenska!

    SvaraRadera
  13. SKulle Shaaban besökt Blåvitt- bajen så skulle det stått i varenda kvällstidning nu. Man är inte så anonym som landslagsmålvakt på Ullevis finare platser...

    SvaraRadera
  14. anonym 19:44/ Hade Baraben fått det bekräftat så lär det ju haft en "Baraben.com avslöjar" om det och inte en det ryktas...

    SvaraRadera
  15. http://www.bredsida.se/blog.php?i=8&p=1487

    SvaraRadera
  16. Anonym 19:44/ BaraBen.com har ju en tendens att veta saker före kvällsblaskorna, det vore ju inte första gången direkt. När du läser anonym källa i en tabloid, läs istället BaraBen.com... ;)

    SvaraRadera
  17. Rami Shaaban, ja tack!

    SvaraRadera
  18. Gött Janne P!

    SvaraRadera
  19. Det vore grymt bra med Rami dock tror jag inte det är realistikt. Jag är mera nyfiken på om vi kan hitta en eller ett par backar till nästa säsong då vi riskerar att tappa ett par/tre spelare där.

    Ett samarbete med Man City vore ett utmärkt sätt att hitta ett par kompetenta spelare vid behov. Ring och prata med Sven.

    SvaraRadera
  20. "mank" är lätt den gajsigaste dif:aren jag sett!

    SvaraRadera
  21. Till Gaisaren:

    Det rosa matchstället är otroligt fult men jag tror knappast att det överträffar gaiströjan...

    SvaraRadera
  22. Förklara gärna sifferkombinationen i Niklas "15-07-14" Bärkroth...

    Kanske bara jag som är trög men jag fattar inte riktigt.

    SvaraRadera
  23. jag gillar carlsson. stort hjärta och en lojal spelare. mycket bra dessutom. hade varit ball och knycka honom från aik och sedan gör han succé här i blåvitt istället.

    SvaraRadera
  24. anonym 22:53/ Det var exakt så många år-månader-dagar han var gammal när han som yngsta spelare någonsin debuterade i Allsvenskan.

    Gaisaren/ Eftersom du inte förstår dig på diskussion utan pajkastning raderas ditt inlägg. Håll god ton eller håll dig härifrån.

    SvaraRadera
  25. Varför bry sig om vad en Östermalmspundare säger.

    SvaraRadera
  26. Aftonhorans Robert Laul läser Baraben och skriver sedan dagen efter att "Aftonbladet avslöjar" Blåvitts intresse för Rami Shaaban. Jag har läst samma sak vid 4-5 tillfällen här på Baraben.com, hahahaha inget dåligt avslöjande han gör "Lauler".

    ska fan maila honom på robert.laul@aftonbladet.se och säga ett å annat nu.

    SvaraRadera
  27. Lite festligt att IFK har 86,1% av rösterna i omröstning om SM-guld på apan Manks svinfula blogg. DIF har 3%...

    SvaraRadera
  28. Lite sent men bättre sent än aldrig.

    Shaaban var på Ullevi! La märke till en riktigt fin brud när jag skulle hämta ut mina biljetter. Han gick med sin kille vid namn Rami Shaaban. Var lite coolt faktiskt :D

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.