2007/10/05

Del 1 av 3: Jakten på guldet- Malmö FF

GULDSTRIDEN Himmelriket spekulerar i Malmös startelva inför matchen mot Blåvitt imorn. De tror på en defensiv 4-5-1 uppställning som ser ut så här:

-------------------Sankan-----------------
Vinzents - Dixon - Dubbel-Anders - Järdler
--Safari - Yksel - Gabriel - Jocke - Junior--
-------------------Skoog------------------

Med Junior på planen är det dock svårt att avgöra vart ett eventuellt 4-5-1 tar slut och ett 4-4-2 börjar. Malmö som egentligen saknar något "att spela om" har nu möjligheten att lira helt utan press. Till nästa år byts tränaren ut, det är redan klart, guldchansen i år är borta, det är redan klart. Nu har man bara kvar att bevisa för sin hemmapublik att man inte är helt talanglösa utan försöker stå upp på ett värdigt sätt säsongen ut.

Matchen är av farlig karaktär på förhand, Blåvitt måste framåt för att jaga ett lednings- och segermål, något som kan lämna ytor för den extremt målfarlige Junior att komma loss på. Dessa kontringssituationer leder i sin tur till en mot en dueller och eftersom Blåvitt har sex man i farozonen för avstängning är det av yttersta vikt att hålla de defensiva positionerna när vi tappar boll i anfallsläge. Det är så många matcher i år som har varit nyckelmatcher, så många att begreppet börjat tappa i värde. Så morgondagens match är inte en måstematch eller nyckelmatch, det är del ett av tre i följetången "Jakten på guldet". Vinn nu grabbar. Vinn om ni så måste bryta bägge benen för att klara det. Aldrig får vi sälja oss dyrare än imorgon.

KROSSA MALMÖ!
__________________________________________________________
Mattias Lühr berättar om Dulee Johnsons analys kring matchen Hapoel Haifa och AIK:
"Hapoel var inget snyggt lag.
Massor av filmningar och avbrott i spelet - och mest av allt gestikulerade och vrålade tränaren Lozon Guy.
Osportsligt?
Visst fan är det det.
En del av verkligheten i Europa?
Jajamensan!
Som Dulee Johnson (han var faktiskt kvar!!) sa efteråt:
- Vi är för ärliga i svensk fotboll, det är vårt problem. Men det är också ett bättre liv att leva."
Kan någon förklara för mig vad det är Dulee menar? Ärliga i svensk fotboll? Det gäller väl inte i det samhälle som man lever kring fotbollen i så fall. Han var ju så "ärlig" att han nekade till att ha spelat basketboll med sin flickväns huvud trots detaljerade rapporter från flertalet ögonvittnen. Ärlighet varar längst? Ja, inte i Israel i alla fall.
__________________________________________________________
AIK:arna är i vanlig ordning helt livrädda för både varandra och motståndarna. Efter debyattacker från Djurgårdare och försök till lynchning av poliser utanför Råsunda efter matchen mot Hapoel visar gnagarna nu prov på rekord i paranoia. I Stockholm bevakade 7-8 poliser en publik på cirka 9 000 råttor i UEFA-cupen. I Göteborg använder man motsatta siffrorna kring fotbollsmatcher. Är det en slump att de enda två gångerna som polis avlossat sina tjänstevapen på svensk fotboll är inne på och utanför Råsundas Norra Stå? Skulle inte tro det. Att gå på fotboll i Solna är numer mer riskabelt än att vara med om en otäck F1 olycka. (Varning: känsliga personer bör ej klicka på F1 länken.)
__________________________________________________________
"Utan Skåne skulle efterlyst bara vara 30 minuter långt."
-Hasse Aro

10 kommentarer:

  1. Det där med F1 var ju bara löjligt. Annars var det ju idel klockrena iakttagelser! =)

    SvaraRadera
  2. förutom att en polis i "trängt läge" var tvungen att avlossa ett varningsskott i Landskrona för en 3-4 år sen

    SvaraRadera
  3. anonym 16:49/ Nähäää? Du får nog läsa baraben lite lite som supporterantagonism, då kan man i jävelskapets namn ofta hitta lite överdrifter kring aik:are, gaisare och annan pöbel...

    SvaraRadera
  4. Det är fan att Malmö ska ha Dixon i sin backlinje. Han nickar undan allt med sin kallufs. Fast fortfarande inte i närheten av så bra som Vår Kära Ragnar är.!

    SvaraRadera
  5. Malmö är faktsikt illa no det lag som släppt in minst mål i allsvenskan i år.

    SvaraRadera
  6. Och nu blir vi utan Alex i matchen också desvärre/Peter

    SvaraRadera
  7. Låt den tolfte spelaren vara avgörande imorgon! Skrik, sjung, gapa hem 3 poäng till blivande mästarlaget. Kom igen nu!!

    SvaraRadera
  8. Sköts även i samband med en Hertzöga match(vart tog de vägen) i Borlänge 93.

    SvaraRadera
  9. Hasse Aros kommentar var ju klockren, 75 % av fallen är från Skåne, resten från Stockholm.

    SvaraRadera
  10. SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!!! SKÅÅLL!!!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.