2006/04/14

Statusrapport: Utlånade spelare

UTLÅNADE SPELARE Nu är det återigen dags för en dos av info om våra utlånade spelare. Försäsongen för Smedberg (Ljungskile) och Lycén (Umeå FC) är nu över och i början av nästa vecka börjar allvaret och Superettan.

Men först till Italien och George Mourad som har fått dåligt med speltid hittills i Brescia. 2 korta inhopp har det blivit i Serie B, trots det har han lyckats göra ett mål som vi tidigare har rapporterat om. Brescia spelar ingen match i Serie B under påsken utan nästa match spelas nästa helg.

Tommy Lycén verkar vara aktuell som startman i Umeå FC som i år är nykomlingar i Superettan. Att Tommy inte startat i alla matcher beror främst på att Umeå har spelat träningsmatcher i klump, ibland till och med 2 matcher på samma dag som var fallet i den lokala cup som Umeå var med i.

Sammanfattning:
11/3 Boden (H) 90 minuter.
12/3 Robertsfors - ingen speltid
18/3 Malmö FF - ingen uppgift
24/3 Skellefteå FF (H) - ingen speltid
25/3 Anundsjö (H) 2-1 60 minuter (reducerad matchtid). 2 assist.
25/3 Umedalens IF (H) - ingen speltid
26/3 Robertsfors (H) 2-0 60 minuter (reducerad matchtid). 1 mål!
1/4 GIF Sundsvall (B) 0-1 90 minuter.
8/4 VPS Vasa (H) - skadad
Totalt: 4 matcher/1 mål/2 assist

Martin Smedberg har lyckats bra under försäsongen och det verkar mer och mer som att Ljungskile ser Smedberg som anfallare. Om man ska döma utifrån försäsongen så kan han i år räkna med en hel del speltid. Sedan senaste statusrapporten har Ljungskile spelat 4 träningsmatcher och Martin har startat i samtliga.

Sammanfattning:
18/3 Lindome GIF (H) 3-0 Anfallare, 45 min. 1 mål!
25/3 Norrby (B) 2-2 Anfallare, 90 min. 1 assist.
3/4 Jönköping Södra (N) 3-1 Anfallare, 90 min. 2 assist.
8/4 Gunnilse IS (N) 2-2 Anfallare, 90 min. 1 assist.
Totalt försäsong: 10 matcher/5 mål/4 assist

Dessutom har ytterligare en spelare tillkommit till skaran av utlånade spelare. Det är den unge målvakten Alexander Nadj som nyligen blivit utlånad till Sandareds IF som spelar i Div 2 Västra Götaland. Säsongen för Nadjs del startar den 17:de, då Sandared inleder borta mot Gunnilse.

7 kommentarer:

  1. Synd att Mourad inte får briljera i Serie B. Det skulle av skönt med lite klirr i kassan

    SvaraRadera
  2. Trevlig rapport, uppskattas!

    SvaraRadera
  3. Det är roligt att läsa denna typ av rapporter men ett tips är att ta kontakt med folk som följer lagen för mera info. Nu känns det som om det bara handlar om det har spelat eller ej. Hur som helst keep up the good work!

    SvaraRadera
  4. anonymous >> Ja, jag håller absolut med. Förhoppningen är att det ska kunna bli mer info nu när säsongen startar på riktigt.

    SvaraRadera
  5. Mötte Smedberg efter matchen igår. Han såg ut att må bra. Tjusig flicka i sällskap och stiligt klädd

    SvaraRadera
  6. Edit: Det kanske var Lycén som var flickan

    SvaraRadera
  7. I matchen mot MFF var Lycen en av de bättre Umeå spelarna. Det som hände offensivt stod han för. Visserligen hade han Samuel Barlay mot sig under den andra halvleken. kommer inte ihåg om man spelade hela matchen (fokuserade aningen mer på det andra laget)men jag tror han gjorde det.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.