2006/04/12

Bengan till VM?

LÄSTIPS VM-bloggen WM skrev nyligen en tankvärd artikel om Bengt Anderssons vara eller icke vara i landslaget till sommarens turnering. Kvällens rekommendation är att läsa den och att sedan njuta av Bengans spel mot HIF på fredag.

När ni sedan insett att Bengan borde vara aktuell för truppen till VM så bör ni allt ta och läsa vår kamrat Bruce Banners tankar kring Olof Lundh och Expressen på Blåvittbloggen Grogg.

Två klart läsvärda och tankvärda texter.

(Bilden har inget med texterna att göra...)

3 kommentarer:

  1. Tycker definitivt Bengan skall vara andremålvakt före Alvbåge i VM. Fattar inte ens hur de kan resonera i andra banor. Det borde inte klassas som en åsikt att tycka att Bengan skall med. Han ÄR så bra. Punkt. Darret Eddie kommer ju inte direkt att inge någon trygghet i en backlinje som redan agerar osäkert. Dessutom är Isaksson en riktig glaslirare och det behövs en erfaren backup. Bäva att se Isaksson gå sönder och Edman inte hinna tillbaks. Då behövs rutinen.

    SvaraRadera
  2. http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=70902

    SvaraRadera
  3. hehe. oerhört ironiskt att de inte insåg fusket redan när 3 personer hade röstat på Öis och häcken.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.