2006/03/13

Statusrapport: Utlånade spelare

UTLÅNADE SPELARE Det är återigen dags att rapportera status på IFKs utlånade spelare. Vi kan denna vecka berätta om en het Smedberg, en debuterande Lycén och en skadad Mourad.

Martin Smedberg har startat i alla Ljungskiles träningsmatcher så här långt. Han har spelat främst som anfallare men även som yttermittfältare, dessutom har han hunnit med att göra 4 mål. Ljungskile har ytterligare 4 träningsmatcher inplanerade innan Superettan kör igång.

Sammanfattning:
11/2 GAIS (B) 0-0 Anfallare, 90 min.
17/2 Örgryte IS (B) 0-0 Vänstermittfältare, 90 min.
25/2 Sparta FK [NOR] (B) 2-5 Högermittfältare, 90 min. 2 mål!
4/3 Västra Frölunda (B) 2-2 Anfallare, 90 min. 2 mål!
8/3 Häcken (B) 0-4 Anfallare, 90 min.
11/3 FC Trollhättan (H) 4-1 Anfallare, 82 min.
Totalt: 6 matcher/4 mål

Tommy Lycén och Umeå FC spelade i helgen sina 2 första träningsmatcher för säsongen när de slog Boden och Robertsfors med 4-1 respektive 3-1. Lycén spelade hela matchen som yttermittfältare mot Boden där han snurrade upp Bodens högerback ett antal gånger och fick beröm av Umeå-tränaren Richard Holmlund, allt enligt Umeå FCs hemsida. I veckan åker Tommy och Umeå till Holland på träningsläger där de kommer att möta Malmö FF och holländska Sittard.

George Mourad har den senaste tiden varit skadad och har ännu inte gjort Serie B-debut för Brescia. Han var dock med i truppen senast och verkar därför vara på bättringsvägen. Brescia, med den nye tränaren Zdenek Zeman, ligger på en 5:e plats i ligan vilket skulle innebära en kvalplats till Serie A. Dock är det nu hela 8 poäng upp till en direktplats.

7 kommentarer:

  1. Man hoppas verkligen att Mourad gör bra ifrån sig i Brecisa, vi behöver verkligen pengarna nu!

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat. Intressant att se hur det går för våra utlånade spelare

    SvaraRadera
  3. gött jobbar baraben-män!

    SvaraRadera
  4. Pengarna? Om George gör bra för sig så kan vi väl "tvinga" honom (även om Brecisa har förköpsrätt)att gå tillbaks å äga Allsvenskan? Visserligen saknar han all klubbkänsla och vill förmodligen stanna där nere...

    SvaraRadera
  5. Mourad kommer aldrig att "'äga" allsvenskan. När han blev klar för Brescia garvade jag högt och länge. Blev dock lite oroad över att detta kommer att göra IFK bättre än innan. Han var riktigt sopig i allsvenskan 2005. Han var den anfallare som hade högst skott/mål kvot på över 17 st (!) Ingen annan anfallare var i närheten...
    När han skapade något farligt var det i 9 fall av 10 genom att ta ned en långboll på ett oschysst sätt med en hög arm eller något. 2 ggr mot DIF bla. Som tur var blev målet bortdömt felaktigt för offside.
    I italien hade målet dömts bort pga. ruff på Kuivasto.
    Vid 1-1 målet tog han ned bollen på bröstet samtidigt som han sätter en armbåge över halsen på Johannneson som blir liggande. Linjedomaren borde reagerat och sett till att DIF fick frispark, men inte...

    I serie-B accepteras inte lika hårt spel som i Sverige , och domarna är mycket bättre.

    Mourad kommer få spela exakt en gång i Brescia innan de inser hur generaldålig han verkligen är...

    SvaraRadera
  6. Snacka inte skit om George din skit! Han är grym och spöar skiten ur dig om han får tag på dig! George är bättre än Zlatan! Han kommer spela i Milan eller Real Madrid och göra fett med mål! Fatta att George är bättre än alla IFks andra spelare annars skulle han ju inte vara i italien fattar du väl???? George ruffar inte alls mycket utan blir särbehandlar och diskriminerad för han är assyr och har svart hår. Om alla svartskallar inte blev diskriminerade i allsvenskan så hade assyriska vunnit förra året! Fatta det och sluta tala illa om george!

    SvaraRadera
  7. kusin:
    Sluta skämma ut George.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.