2006/04/13

Aftonbladets smutskastningskampanj mot Anton!

SILLY SEASON I gårdagens upplaga av Baraben publicerade jag ett citat från Mikael Antonsson som fälldes av backhjälten efter hans senaste (sista?) match i IFK Göteborg:

"- Om jag återvänder till Allsvenskan finns det bara en klubb som gäller.
Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening än IFK
Göteborg."


Aftonbladets Michael Wagner valde dock att ignorera Antons löfte om att aldrig lira i en annan förening än Blåvitt och koncentrerade sig istället på följande mening från gårdagens text:

"En sak är säker. Går Anton till IF Elfsborg lär supporterreaktionerna vid
Jesper Blomqvist övergång till Djurgården och Andreas Anderssons till AIK se
tama ut i jämförelse med vad som komma kan..."


Dock lyfter Wagner medvetet bort nästa stycke av texten som lyder:

"Minns hur Dennis Jonsson "välkomnade" dessa två antagonister till spelare
tillbaka till Göteborg. Med brutala och stenhårda Blåvita tacklingar. Jesper
Blomqvist hamnade efter en minut ute på löparbanorna efter att Dennis markerat
vart skåpet skulle stå. Nu blir frågan, hur kommer Dennis reagera om bästa polaren hamnar i Bonde-Ellos? Hursomhelst vill jag se Dennis på plan om vi ska
möta Ellos med Anton i laget..."


Senast jag kollade var väl fysiskt spel tillåtet i fotboll? Och senast jag hörde efter förekommer visselorkaner och burop från läktarna under varje Allsvensk match? Dennis Jonsson och Mikael Antonsson är nära vänner sedan tiden de spelade ihop i Blåvitt, vilket jag påpekar med "bästa polaren". Om Anton går till en annan förening än Blåvitt är det ju naturligtvis så att han måste tas stenhårt, inte bara för att han är så duktig som han faktiskt är- utan för att före detta Blåvita alltid är värda en bröstvärmare när de väljer en annan förening än IFK.

Att läsa in några hot från att supporterreaktionerna kommer bli massiva är inte bara att gå över gränsen från Aftonbladets sida. Det är att idiotförklara Anton- som självfallet förstår hur det är att vara supporter och att älska sitt lag till den gräns att det gör ont i hjärtat.

Att många supportrar kan komma att bli arga och att Anton kommer att mötas av visselorkaner på sina håll från Ullevis läktare är knappast ett förtäckt hot, utan bara ett konstaterande av att supportrar lever med sin förening i hjärtat och ibland anser att spelare som väljer andra föreningar är svikare. Vi tar naturligtvis avstånd från alla pundhuvud som tycker att man ska hota, trackassera och jävlas med motståndarlagens spelare.
På andra sätt än de tillåtna- genom verbala rop på fotbollsläktaren.
Anton är en spelare som vi Blåvita värderar högt och därför blir även reaktionerna kring hans vara eller icke vara i Elfsborg kontra Blåvitt högljudda.

Om någon känner sig hotad, fötalad eller påhoppad så är Baraben alltid öppna till att lyssna på den personens åsikt och att respektera den personens input. Men vi uppviglar inte till vare sig hot eller våld genom att konstatera hur supporterkulturen faktiskt ser ut på sina håll. Vi är även hela tiden villiga att ta till oss våra läsares åsikter för att förbättra vårt arbete och för att förankra det bland Blåvita supportrar. Men vi förväntar oss inte heller att Aftonbladet förstår någonting om Supporterkultur eller att ha hjärta för sitt lag.

Michael Wagner upprepade vid fem tillfällen under telefonsamtalet med mig igår:
- Hör sådana resonemang om hjärta hemma i modern fotboll då?
Mitt enda svar var:
- Ja. För den dagen inte en supporter tänker med hjärtat kring sin förening så kan man likt en journalist börja hålla på FC Barcelona istället för Blåvitt.
Wagner tyckte vidare att Anton skulle göra rätt val om han valde Elfsborg.
- Var du på Borås arena i måndags, frågade Wagner.
- Ja det var jag, svarade jag.
- Vilket lag tycker du spelade bäst då. Tror du inte det spelar in? Resonerade Aftonbladets Wagner. Han hade uppenbarligen bestämt att Anton ska och bör välja Ellos eftersom de har ett så underbart och attraktivt spel. Aftonbladet förstår ingenting om att ha hjärta för "sin" förening.
Wagner fortsatte sitt resonemang med att det faktiskt var IFK Göteborgs fel att man inte kunde få hem Anton för att man inte hade några pengar.
- På Håkan Mild i dagens Aftonbladet verkar det ju som att man har gett upp och konstaterat att man inte har råd med Antonsson, hävdade Wagner bestämt.
- Tro det eller ej, men allt som står i Aftonbladet är faktiskt inte sant, påpekade jag för herr Wagner.

Vi på Baraben står samtidigt stenhårt fast vid att Anton bör tänka över innebörden av det han sa för två år sedan: - Om jag återvänder till Allsvenskan finns det bara en klubb som gäller. Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening än IFK Göteborg.
Detta är grunden till texten och anledningen till att debatten uppkommit. En åsikt som Anton många gånger förmedlade under sin tid i föreningen. Ett citat vi tycker är värt att uppmärksamma i dessa dagar.
"Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening än IFK Göteborg." Sedan kan man yra bäst man vill kring att Blåvitt är en annan förening idag än för två år sedan. Ja, det är en mycket bättre förening med en proffsigare coach, en av landets största sportprofiler som sportchef och en nystrukturerad förening med bättre insyn i verksamheten. Ja, IFK Göteborg är en annan förening idag. En förening som är proffsigare, bättre strukturerad för toppkrig och bättre sammansvetsad än någonsin. Men en sak är desamma, de tiotusentals blåvita supportrar som hyllat dig och älskat dig match efter match. Det är vi som nu ber dig att välja rätt. Välj med ditt hjärta.

Kom hem Anton!
Skriv på för Anton i Blåvitt!

(Läs Barabens artikel & Läs Aftonbladets tolkning)

99 kommentarer:

  1. Stå på dig Frankie!

    SvaraRadera
  2. hata aftonbladet!!!

    SvaraRadera
  3. Frankie for president!!

    SvaraRadera
  4. patetisk "journalistik" av aftonbladet. Egentligen handlar det inte om vad Baraben har skrivit eller inte, utan att man kan övertolka en beskrivning av supportrars visslande och IFK spelarnas tacklingar till regelrätta hot.

    Aftonbladet har som jag sa igår en stor nyhetstorka eller något fel i huvudet på sina journalister.

    SvaraRadera
  5. Oj.... faktiskt tur att jag läste dina kommentarer i dag till artikeln. Iofs antog jag att det inte var ett hot på ngt sätt (man vet ju hur kvällstidningarna vill ha det till...)men det var som sagt meningen efter om Jonsson som var intressant. Visselkonserter får man väl räkna med om man går till annat lag, speciellt med tanke på vad Mikael tidigare sagt.

    SvaraRadera
  6. Jag vet inte vad man ska säga om Aftonbladet, men din artikel stärker ju verkligen ALLA Blåvita supportrars uppfattning att Aftonbladet är en partisk svineritidning. Tänk vilken CHOCK/SKANDAL-artikel man kunde skapat av Wagners kommentarer till dig Frankie!

    SvaraRadera
  7. Andreas/ Går Anton till Ellos hoppas jag naturligtvis att killar som Pontus, Kalle och Dennis tar chansen att trycka till honom ordentligt. Det ingår i spelreglerna i fotbollen. Dessutom att man ofta kan komma att bli utbuad om man väljer ett annat lag än det man uttalat sagt sig ha hjärtat i.

    Att tolka det jag skrev till hot tycker jag personligen är helt vansinnigt.

    SvaraRadera
  8. Läser man rubriken till Aftonbladets artikel så tror man att Antonsson har blivit utsatt för seriösa dödshot. Jävla pajastidning! Vet fan inte vilka som har mest trovärdighet: Se&Hör eller Aftonbladet?

    SvaraRadera
  9. Snygg utläggning och jag håller med i kritiken mot AB. På en punkt är ni emellertid samma förening fortfarande: Ni spelar lika jävla trökig boll som för två år sedan. Haha!

    SvaraRadera
  10. Skulle inte förvåna mig för fem öre om Anrell, Wagner och company sitter och skriver massa hetsande anonyma meddelanden på olika bloggar för att trigga igång de nyehter som de själva vill skriva om.

    Bra Baraben- stå upp för Anton!

    SvaraRadera
  11. Gulebonnen, vi spelar i alla fall på gräs. Vi behöver inte ett KONSTGJORT plastunderlag som ser ut som gräs på långt håll men har helt andra egenskaper. För att ge den egna klubben fördelar eftersom man kan träna på både RIKTIGT gräs och detta avskyvärda plastunderlag.

    Varför inte spela på grönmålad asfalt eller på grönfärgad konstis då skulle ni kanske kunna fuska till er ännu större fördelar.

    SvaraRadera
  12. Aftonbladet som vanligt helt patetiska. Helt fel att tolka inlägget som ett hot mot Mikael. Självklart blir vi besvikna om inte blåvitts bäste mittback sen Hysén väljer Ellos, men inte fan hotar vi honom för det.

    vi kommer bua, och jubla om han får en tackling, that´s it. Men väljer han Blåvitt, då ska han få se på kärlek!!

    SvaraRadera
  13. En idé ifall Anton skulle bryta sitt heliga löfte är att trycka upp citatet i A4 och tapetsera omgivingarna där han bor med det.

    Sedan kanske man skall överväga att slänga unga spelare på soptippen då de råkar ut för svåra sjukdomar istället för att stödja den i svårigheterna. För när det kommer till kritan så skiter de fullständigt i att betala tillbaka när det kommer till den egna plånboken.

    När en spelare skadar sig eller råkar ut för sjukdom, då händer det int eså ofta att de sägar "Klart att jag inte skall ha någon lön, jag är ju skadad/sjuk och kan ju inte spela, då skall jag så klart inte ha något betalt"

    SvaraRadera
  14. Hur som helst Frankie - om man besitter lite självinsikt och självdistans kan man ju själv tänka sig in i hur Antonsson reagerar på det du skrev först. Eller hur? Ställer man sådana krav på en person får man fasen ingen kärlek tillbaka. Men det verkar ju som om du trots allt besitter lite självinsikt då du försöker släta över första tabben med en namninsamling.

    /Danieli

    SvaraRadera
  15. senaste anonym/ Precis! Inte fan hotades Anderas Andersson och Jeppe Blomqvist "på riktigt" heller utan buades sönder från läktaren och fick stenhårda tacklingar på sig på planen.

    Precis detta kan Anton vänta sig, men i större skala...

    Aftonbladet? Ett skämt är väl årets understatement. De har alltid och kommer alltid skriva upp Ellos och Dif och skriva ner Blåvitt och gnagis.

    SvaraRadera
  16. Killar, tjejer, blåvita kamrater. Skärpning nu. Förena eder. Slut upp kring kampen att verkligen få hem Mikael. Han har inte lämnat Austria, han är inte klar för Elfsborg och han har inte ratat Blåvitt. Hoppet lever.

    SvaraRadera
  17. Om vi nu diskuterar citat och kvällstidningar, måste jag påpeka att allt som står i GT inte heller är sant (!)

    Lika lite som de läsare som begrundar Wagners artikel i dagens Aftonbladet känner till omständigheterna kring Frankies samtal med artikelförfattaren, lika lite känner vi till de omständigheter kring vilka Anton för två år sedan fällde sitt uttalande. Ta allt ni läser med en nypa salt.

    SvaraRadera
  18. STÅ PÅ DIG FRANKIE!
    vilket jävla påhopp av Wagner. Snacka om att ta ord ur sitt sammanhang och vinkla dom för att skapa en nyhet av en ickenyhet. Jag tror den rätta benämningen för detta är FÖRTAL - något som passar bättre för Expressen än Aftonbladet.

    Anton - kom hem till Göteborg!

    SvaraRadera
  19. Hahahahahahahahaaha. Aftonbladet slår upp nyheten med "Extra" och skit.

    POLISANMÄL BLASKAN FÖR FÖRTAL!!!

    SvaraRadera
  20. Helt rätt, polisanmäl dem för förtal, det finns ju inga som helst direkta hot som de skriver i texten!

    SvaraRadera
  21. Ja de bör polisanmälas!

    SvaraRadera
  22. vore på tiden att man polisanmälde aftonbladet för deras jävla lögner.

    SvaraRadera
  23. det är ju några ur hjärntrusten som hotar med att telefontrakassera honom, urinera i hans brevlåda, och utöva "påtryckningar" mot familjemedlemmar. aftonbladet har ju givetvis tokfel men det florerar ju idioter i kommentarerna här...

    SvaraRadera
  24. Med Olof Lundhs bravader i färskt minne är det ju inte utan att man funderar på vem som betalar Wagner och vad de i så fall vill...lex Lundhs "släpper inte HBK Mikael Nilsson är dom dumma och får skylla sig själva".

    SvaraRadera
  25. Istället för att låta En ding ding värld tolka åt oss, varför ringer vi inte sjävla ner till Wien och frågar hur han tänker?

    SvaraRadera
  26. Alltid Aftonbladet som ska vara framme och kasta skit på oss fans. Anmäl så ofta det går och lite till. AFTONBLADET MERDA!!!

    SvaraRadera
  27. Aftonbladet...en tidningen som hyser pedofil-journalister står väl inte direkt högt i kurs hos mig. BEhövs det sägas något mer...

    http://www.journalisten.se/a.aspx?article_id=10911

    SvaraRadera
  28. frankie. jag kanske var "aningens" otydlig i det jag skrev. Jag såg inte alls det som skrevs i AB som ett hot, även fast de gärna vill ha det till det.
    Det jag menade var att jag innan jag läst ditt inlägg tyckte det var intressant hur de hade vinklat det till att det skulle vara hot. Men det är ju så, att väljer man ut en/ett par meningar ur sitt sammanhang kan man få fina rubriker.

    SvaraRadera
  29. Det här är ju som ett avsnitt av "twilight zone". Hur faaaaaan kan aftonbladet tro att någon kommer att ta dem seriöst när de håller på på detta viset?

    Nu får de ju bara tusentals göteborgare mot sig.

    KÖP GT OCH INTE AFTONBLASKAN!

    SvaraRadera
  30. Fan va bra Markus!

    Sätt dom på plats bara...

    SvaraRadera
  31. Aftonbladet kränker ju baraben genom att vinkla detta så här trots att man fått förklarat för sig att vi inte på något sätt avser att vare sig hota Anton som person eller förmedla att någon bör göra det.

    30 personer skriver för Baraben.com och när Aftonbladet på det här viset påstår att vi är del av en hotkultur känner jag mig som del av Baraben oerhört kränkt av deras påståenden om att vi hotar Anton. Det är ren och skär lögn.

    SvaraRadera
  32. Snyggt jobbat Markus.

    Fortsättning följer...

    SvaraRadera
  33. Jag står bakom en polisanmälan från Baraben. Kan tänka mig att göra en egen.

    /JN.

    SvaraRadera
  34. Vi blåvita ÄLSKAR ju anton! Aftonbladet kan hänga sig!

    Skriv på för Anton i Blåvitt!

    SvaraRadera
  35. Michael Wagner är en clown. vad är nytt?! Är han inte Boråsare dessutom???

    ANTON KOM HEM! VI ÄLSKAR DIG!

    SvaraRadera
  36. Vart tog den andre fina krönikan vägen?
    Om Lundén, Samure, Heed, Risp, Seb o Anton?

    SvaraRadera
  37. Hankins, vi andra skribenter här på baraben.com står helt och hållet på din sida! Som de flesta verkar göra. Stå upp mot Aftonblaskan!

    EN FÖR ALLA, ALLA FÖR BLÅVITT!

    Vad hittar de detta "hotet" någonstans? Snacka om att aftonbladet vinklar sina artiklar precis hur de själva vill få folk att framstå.

    Aftonbladet gillar ju verkligen IFK Göteborg. Enligt Aftonblaskan så spelar ju Martin Ericsson i djurgården nu för han var ju "klar" efter att kontraktet i IFK var över.

    MIN UPPMANING; BOJKOTTA AFTONBLADET! KÖP GT/EXPRESSEN ISTÄLLET DE SMUTSKASTAR INTE ALLT SOM HAR MED BLÅVITT ATT GÖRA IAF!!!

    EN FÖR ALLA, ALLA FÖR BLÅVITT!!

    SvaraRadera
  38. Jag står med bakom en polisanmälan mot ab för förtal har redan bojkottat skiten

    SvaraRadera
  39. anton är väl inte dum. han fattar ju naturligtvis att aftonbladet är helt ute och cyklar.

    SvaraRadera
  40. nu tumregel för alla blåvita: köp aldrig aftonbladet.

    SvaraRadera
  41. Vilken jävla pajas. Han följer i Aftonbladets fotspår av sensations-journalistik och IFK-hat. Inte för att Aftonbladet har stått högt i kurs innan men detta är fan ett nytt lågvattenmärke.

    Inte ens en bonde från Borås ska kunna läsa in förtäckta hot i en krönika som konstaterar att Anton skulle bli impoulär på läktarna om han väljer bort IFK för en annan svensk klubb.

    Stöder också polisanmälningen mot Aftonbladet/Wagner för ärekränkning (lagens gemensamma namn för förtal och förlolämpning). Inte för att jag tror det ändrar Aftonbladets inställning till sin sensations-journalistik men det skulle vara poetisk rättvisa om ärendet vanns av BaraBen.com

    Stå på er för fan och kom hem Anton!

    SvaraRadera
  42. Polisanmälan vore ju inte för att få aftonbladet fällda, utan som en offentlig markering på att man inte kan kränka och svina hursomhelst. inte ens om man är stor tidning och har resurser.

    SvaraRadera
  43. Vet inte om en anmälan skulle ge så mycket, fortsätt propagera mot Aftonbladet på alla möjliga sätt och platser tror jag mer på.
    Var jävligt noga med att inte köpa den för att det ser kul ut på löpsedeln, "bara ibland" är för ofta.

    SvaraRadera
  44. jom/ precis. Jag skulle gärna se en t-shirt med nån typ av hån av aftonbladet! det skulle jag köpa!

    SvaraRadera
  45. Ska lägga in en flik i denna debatt. Inte om vart Antonsson ska gå om han kommer ”hem”. Det är alltid någon inom IFK Göteborg som har råd att ta hem honom.
    Men vill mest inflika om våra kära kvällstidningar. Dom är ren smörja. Det är inte enbart i denna blog det klagas på våra kvällstidningar. Tycker det sker på alla håll och kanter inom supporterleden. Där vi supportrar har möjlighet att ventilera våra åsikter. Men ändå så blir det en massa ”klick” på deras sidor. Det hjälper inte med att sluta köpa deras tidningar. Dom får stora pengar beroende på hur många som är inne på deras hemsidor. Dom tjänar troligtvis mer på att kunna göra reklam på hemsidorna eftersom det är ett billigare medium än att sitta och trycka upp en miljon exemplar av en tidning varje dag (vet ej hur stor andel lösnummer dom säljer). Det är samma visa varje år. Alltså, vi kanske borde börja klaga på alla idioter som köper skiten, som går in på hemsidorna. Det ger legitimitet till dom. Dom tas upp i andra medier som ”seriösa”. Det värsta är att kvällspressen och gratistidningar. (Är från Stockholm, så vi har även ytterligare ett bottennapp kallad City). Där dom tas upp som något som bör ta hänsyn till. Skulle inte ens pissa på Otto Sjöberg (chefredaktör på Expressen) om han så brann. Sluta gå in på deras sidor. Kanske dags att börja uppvigla mot kvällspressen med tillhörande personal istället för varandra.


    DIF

    SvaraRadera
  46. hur säger de i england? jo just det:

    a sun cunt. (om the suns journalister).

    Nu lanseras: a Wagner-cunt.

    SvaraRadera
  47. onegin/ Gött att supporter"bröder" från Stockholm visar sympati. Tidningen Aftonbladet är en skam för svensk sportjournalistik.

    /Journaliststuderande och Gaisare.

    SvaraRadera
  48. nu mailar jag sportchefen på aftonbladet och jag tycker att fler borde följa mitt exempel. inga otrevligheter eller dylikt, bara klargöra VÄLDIGT tydligt att vi inte accepterar att dom sprider lögner.

    Anonymous:
    "blåvitts bäste mittback sen Hysén" - björklund någon...?

    SvaraRadera
  49. Som många redan sagt: stå på dig mot Aftonhoran/Bajenbladet Frankie!

    SvaraRadera
  50. Nu e råttet mågat fy faaan Wagner du är låg, jävligt låg.

    SvaraRadera
  51. Jag vet hur Wagner ser ut :) ...

    SvaraRadera
  52. Namninsamlingen har ju ökat med drygt fyra hundra namn från igår, det är fan inte dåligt. Om Anton ser det borde han förstå vilket val det är han står inför, han kan knappast bli lika älskad i Ellos som han är, och kommer att bli, om han återvänder till Blåvitt

    SvaraRadera
  53. Wagner: Gör ditt riktiga jobb istället för att sitta och pron-surfa hela dagarna och ibland gå in på vissa supportersidor.

    Våga skriva ett svar i den här tråden. Alla vet att du är här inne och läser!

    SvaraRadera
  54. Jag har skickat ett mail till her Wagner nu, där jag sa att jag från och med nu bojkottar kvällsblaskan. Jag uppmanar alla som läser detta att göra samma sak

    SvaraRadera
  55. Aftonbladets såkallade journalistik blir ju bara löjlig nu när dom försöker gräva ner sig ännu mer i spåren v The Sun och News of the World...
    Stå på dig Frankie, du vet att vi står bakom dig...

    Tycker dessutom det är vansinne av Wagner att ringa och väcka Anton mitt i natten bara för att få en kommentar till dagens icke nyhet.

    SvaraRadera
  56. Jag tror inte att Mikael går till Blåvitt. Jag tror inte heller att han går till Blåvitt. Han går till en klubb i utlandet. Kom ihåg var ni läste det.

    SvaraRadera
  57. Ska givetvis vara Elfsborg och Blåvitt. Inget annat. Däremot tror jag fortfarande att han går till utlandet.

    SvaraRadera
  58. Go Frankie !!!!
    Sätt ut en artikel om de två pedofilanklagade reportrarna som satt på aftonbladet och spred barnporr.
    Utnyttja gratisreklamen och berätta sanningen.

    SvaraRadera
  59. Frankie det verkar på dig som att Anton redan är klar för ellosbönderna. Som den där korkade montagebilden som var uppe nyligen, jösses. Du ska ändå ha ansvar som skriver sådana korkade saker. Han har som sagt inte bestämt sig och om jag får tippa hamnar han i holland eller i Belgien. Men som sagt till skillnad från dig Marrrkus Hääänkins så hoppas jag att han hamnar i Blåvitt till slut ändå.

    Blåvitt mot SM-Guld 2006!

    SvaraRadera
  60. Tycker också det bästa svaret på ab är att strunta i att köpa skiten eller låta bli att gå in där. Det kanske är svårt i början, men vi kan ju vara en stödgrupp åt varandra. Wagner & Co skall behandlas som det skit de är. Vad gör man med skit? Spolar ner det eller kletar i det? Låter bli tidningen eller grottar in sig i den?

    Björn Runström förklarade i dagens Metrobilaga att han bara kunde tänka sig spela i Hammarby. Det fanns inget annat lag för honom när han återvände. Han lär ju inte spela där för pengarna eller det sportsliga i alla fall. En kille i sina bästa hår.

    SvaraRadera
  61. Tror i och för sig att det bästa sättet att få Anton hit är att uppmuntra honom att detta är en klubb med fans som bryr sig om honom, inte att hota eller skrämma honom om vad som komma skall eller kan. Hur starka är då våra känslor för honom? Vi förväntar oss att han skall ha starka band till oss, men våra band till honom är inte starkare än att vi kan kosta på oss och berätta hur jävligt han får det om han väljer en annan klubb? Det är kärlek!

    SvaraRadera
  62. All cred till Hankins för att han tar striden mot Pajasbladet!

    Vi älskar anton och hatar Aftonbladet!

    SvaraRadera
  63. "Men som sagt till skillnad från dig Marrrkus Hääänkins så hoppas jag att han hamnar i Blåvitt till slut ändå."

    Haha så Wagner vågade sig in här trots allt? Haahahaha- fitta, idiot- Wagner!

    SvaraRadera
  64. Först GP och sen AB, kan vi lista vilka tidningar man FÅR läsa?

    SvaraRadera
  65. I dagsläget är det nog säkrast att läsa GT och DN.

    Jag köper då fan aldrig Aftonbladet. Deras så kallade fotbollsexpert Niva är ju en dokusåpakändis, hahahaha skrämmande.

    SvaraRadera
  66. vad blir reaktionen emot markus hankins, om anton väljer ellos? hehe

    SvaraRadera
  67. Det är dags att gå från ord till handling. Från och med i år har Aftonbladet tagit över vårt matchprogram. Imorgon kommer det finnas ett flertal Aftobladetförsäljare kring Gamla.

    Jag tycker att kring varje försäljare ska finnas änglar som uppmanar köpare till bojkott av tidningen.

    De flesta som skriver här att de ska bojkotta AB köper trolitvis inte den tidningen ändå vilket medför att en bojkott blir verkningslös.

    Om ett antal änglar organiserar sig till Helsingborgsmatchen och får folk att bojkotta är det ett bra och effektivt sätt att säga sin mening. På långfredagen utkommer inga morgontidningar så AB hoppas nog på ökade upplagor vilket gör att en bojkott blir mer effektiv.

    Kan Hankins eller någon annan ta på sig ansvaret för en sådan här manifestation?

    SvaraRadera
  68. Men GT är ju samma sak som Expressen. "Upptäckte" förresten att Hr Wagner har 4 pajasar från elloskatalogen i sin drömelva. Hallå, hur fan kan man drömma om fyra bönder från Borås? En hel allsvenska att frossa i och han väljer fyra töntar. Well, well.

    SvaraRadera
  69. En sak ska iaf Aftonbldet ha cred för och det är att de snabbt svarar på de mejl man skickar in. Iaf Wagner, som jag bland annat frågade om han kan ge sin syn på hur samtalet med Frankie utvecklade sig i går. Kan inte säga att jag blev mer klok av det, med undantaget att han givetvis inte ansåg sig rätt citerad, men jag kunde iaf ha en någorlunda vettig diskussion med honom.

    SvaraRadera
  70. Angående Matchbladet från Aftonbladet: Köp det. Den intäkten tillfaller IFK Göteborg - inte Aftonbladet. Köp två, tre eller fyra stycken. Hejda dig inte. Alla pengarna går till laget i ditt hjärta. Har dessutom hört att den klubb som säljer flest antal rosa program tilldelas en miljon kronor. EN MILJON KRONOR. Köp skiten. Jag menar allvar.

    SvaraRadera
  71. Wagner är en riktig jävla klåpare. Sorgligt att se. Som socialdemokrat har jag alltid köpt tidningen före Expressen men nu ska jag fan bara köpa Aftonbladet.

    SvaraRadera
  72. EXPRESSEN ska det vara i föregående meddelande såklart.

    BOJKOTTA AFTONBLADET!

    SvaraRadera
  73. Hade en klassisk mailincident med Wagner precis. Gav senare om ursät för att få hans definition av journalistik..kan vaa värt; håll till godo iaf.

    "Varför? Varför är Aftonbladet så sämst? Kan ni aldrig leverera lite normal journalistik. Antonsson Hotad? Inte ens du själv kan tolka Baraben.com
    artikeln på det viset. Jag tycker du svärtar ner svensk journalistik och tar Aftonbladet ett kliv närmare den brittiska högklassiska journalistiken a´la The Sun etc. Ser ni inte vad ni håller på att bli; en äcklig Hänt Extra
    kopia med usla reportage och avslöjanden. En jävla skvallertidning för
    dysilektiker. En levande tidningsorganism som äter upp folks hjärnor och besudlar de svenska medborgarna med okunskap. Det är helt otroligt, jag blir
    så ledsen, era svin!

    Tror ni att folk vill fortsätta läsa Aftonbladet efter såna här låga artiklar? Jag slutade när ni horade ut i er själva genom rosa-bandet kampanjen. Jag är så upprörd, förbannad och ledsen över att det finns såna
    riktiga svin som du som bara fiskar efter ett scoop. Vill aldrig se dig
    figurera i,eller höra talas om dig i samband med lögnartiklar igen, aldrig!Förstår du det, ALDRIG!
    Vad händer närmast? Ska ni fortsätta med skvallerreportage, dokusåparapportering och lögner? Saknar du fullständigt yrkesstolthet?

    Nej Wagner, jag kan bara hoppas att du lägger av med allt skitsnack och flyttar till Abisko...SVIN!


    Hej namnlöse mejlskrivare,
    Din första halva av mejlet innehåll något som liknar en intressant debatt om
    journalistik. Andra halvan är bara rena personpåhopp och då finner jag det
    inte värt att svara på något mer konstruktivt sätt.
    Mvh
    /Michael Wagner

    SvaraRadera
  74. Wagner är ju från och med idag inte bara bojkottad från min sida. Nästa gång jag ser honom på en svensk fotbollsarena ska jag peka på honom och skrika "Din jävla lögnare och Blåvitthatare"!

    SvaraRadera
  75. DET ÄR JU WAGNER SOM UPPVIGLAR!!! JAG HADE INTE ENS EN ENDA TANKE OM ATT BARABEN SKULLE HOTA TILLS AFTONBLADET BÖRJADE HETSA FRAM DETTA UR INGENTING?!?! helt sjukt.

    SvaraRadera
  76. Baraben har ju vid flera tidigare tillfällen skrivit att man är emot hot, men det har han väl bara missat.. Frankie är en polisanmälan på gång? Vore ju intresant om någon vågade att testa iaf, åtminstone som en markering, sen vore det ju inte fel om ni lobbade lite mot andra tidningar om anmälan. Ge ab all skit ni bara kan. Har själv precis mailat "den dumme".

    SvaraRadera
  77. WAGNER KAN KOMMA ATT BEMÖTAS HÅRT.

    Har jag hotat Wagner nu då?

    Sicken jävla idiot.

    SvaraRadera
  78. Stå på er, Baraben och inte minst Frankie himself... Kvällstidningarna är skit som förstorar upp allt. Stämning för förtal är en bra idé.

    SvaraRadera
  79. Frankie!!!!
    Starta totalt krig mot Aftonbladet.
    Namnge de misstänkta pedofilmedarbetarna med hänvisning till allmänintresset.

    Rubrik: Så här ger Aftonbladet sitt stöd till pedofilnätverken.

    Beskriv det interna kriget som pågår inom sportbladet,där bl.a Robert Laul har tystats.
    Rubrik: Sportbladschef med rätt att mobba reportrar.

    SvaraRadera
  80. Skickade detta till honom innan idag.

    Det är väl mycket bättre att ta med hela stycket när man citerar nåt eller? Jävla smartskaft Men det är ju klart man kan inte förvänta sig så mycket av en Aftonblaskan reporter jävla pisstidning.

    Fick detta svar.

    Dragis
    till skillnad från Bara ben-bloggen har jag inte obegränsat utrymme i tidningen.
    Kontruktiva mejl och diskussioner svarar jag på.
    Övrigt du skriver håller för låg nivå.
    /Michael Wagner

    SvaraRadera
  81. Varför inte ha en banderoll på matchen imorgon?

    Aja iallafall Forza Hankins!!!

    SvaraRadera
  82. Tack ni som visar stöd för oss och mig på Baraben- vi anser att Aftonbladet är skurken i dramat även om jag formulerade mig på ett sätt som kunde misstolkas.

    Vi är tacksamma för ert stöd och vi ser att en enorm majoritet anser att Aftonbladet den här gången gått långt över gränsen. Om polisanmälan för ärekränkning verkligen blir av får vi se efter helgen då vi ska ta en debatt om detta internt på Baraben-redaktionen.

    Dock: ALLA HOT MOT MICHAEL WAGNER I KOMMENTARERNA ÄR STRIKT FÖRBJUDNA. MAN KAN INTE DÖDSHOTA HONOM här, hur arg man än är.

    Så vill ni reagera maila honom på:

    michael.wagner@aftonbladet.se

    SvaraRadera
  83. Vi är inte AIK, vi hatar och hotar inte våra egna spelare!

    SvaraRadera
  84. Tycker att Wagner skall krävas på en offentlig ursäkt till oss blåvita.
    Köp inte skittidningen han jobbar för!

    SvaraRadera
  85. Jag tyckte heller inte om den texten när jag läste den, uppfattade de som ett hot mot Antonsson och detta innan aftonbladet kom ut, tänkte först att jag överreagera och mailade några på jobbet, men de tyckte som jag.
    Sen vet ju alla att kvällstidningar vinklar lite hur dom vill, men här tycker jag dom fick en gratischans av baraben.
    Sen gör det ju inte saken bättre att vissa skickar mail till AB som håller en j-vligt låg nivå.

    SvaraRadera
  86. Jävla Aftonbladetkärringarna i farten igen.

    Först Expressen, sen GP och nu AB.

    VAD SYSSLAR DE MED PÅ JOURNALISTHÖGSKOLORNA???

    Idiotklass på detta.

    Wagner borde få spöstraff, han avskyr ju blåvitt sedan länge.

    SvaraRadera
  87. Wagner har massmailat ett patetiskt "försvar" där han yrar om vad Anton tycker om det hela.

    Anton tyckte nog inte ett jävla skit tills AFTONBLADET totalt snedvinklade detta till nån typ av hot?

    Vad lever människor i för hippieverklighet där man ska krama varann 24/7 för att inte "hot" ska hoppa fram från vanliga normala konstateranden.

    Säger som några dussin ovanför:

    WAGNER IS A WANKER.

    SvaraRadera
  88. Har bara en tanke av allt detta:

    Våld mot allt och alla.
    Hot mot allt och alla.

    Aftonbladet har sååååå rätt. Nu ska jag skjuta alla fd IFK-spelare för att Baraben sa att Anton kommer få det tufft på fotbollsplan om han går till Ellos.

    SvaraRadera
  89. Wagner, Wagner, Wagner.

    Där sumpade du avancemang grabben.

    SvaraRadera
  90. det här tar priset. Baraben STARKT att inte vika ner er utan ta debatten med dessa idioter, främst de som sätter rubriker och journalisternas ingresser. stört lögnaktiga ofta.

    /Johan H

    SvaraRadera
  91. Kan inte säga att jag alls gillade det du skrev, Frankie. Jag förstår inte vad du vill med texten. Om nu Anton går till ellos, låt oss då visa vad vi tycker om det. Men så länge han inte kommit överens med ife så förstår jag faktiskt inte varför man ska hetsa fram nåt sånt här. Detsamma gäller bilden ni la upp för ett tag sen när han är iförd ellos-tröja. Jävla klantigt och olyckligt är vad det är.

    Däremot står jag er i ryggen när det kommer till AB.

    Kom hem, Anton!

    SvaraRadera
  92. Jag förstår heller inte syftet med att smäda Anton innan något är klart. Så länge han inte skrivit på för någon annan kan han knappast anses vara en svikare. Som jag sagt nånannanstans här kan man undra hur starka våra känslor för honom är om vi så lättvindigt vänder oss mot honom?

    Dock! Att ens citera ett diskussionsforum i en "seriös" artikel och försöka vända Anton mot sin gamla klubb och sina gamla fans är ju helt förkastligt. Vari ligger hans känsla för källkritik? Inget ont om artiklarna på den här bloggen, men detta är lite Paula Jones-journalistik.

    Har jag hotat Wagner nu? Eh ...

    SvaraRadera
  93. Forza Frankie allez ,allez ,allez

    SvaraRadera
  94. alla borde hota horan wagner.

    SvaraRadera
  95. På tal om Laul lär han ha tagit semester på obestämd tid på grund av en konflikt med Ronny O och vägrar komma tillbaks innan han är borta, vilket han (enligt i alla fall obekräftade uppgifter) redan är. Kul.

    Talar om den pedofilanklagade tidningen nu alltså, vars sportredaktion säääkert iiiinte är pedofiler. Så vitt jag vet alltså. Har jag hotat nån nu eller?

    SvaraRadera
  96. Pilfalk säger;
    Mycket snack om Antonsson,men jag undrar vem han ska peta i mittförsvaret? Inte Kalle, möjligtvis Bjärsmyr men jag tror inte att han är så mycket bättre, och Bjärsmyr är ju också så ung och fortsätter hans utveckling tror jag han kommer att överglänsa Antonsson snart. Nej spar pengarna och lägg dem där de behövs. Inte på en utfyllnadsgubbe. Cliff gjorde ju ingen bra match mot HIF men annars är han ju en bra backup!
    Kontentan av detta är att jag inte tror att vi är i något större behov av nämnde spelare, så spar på krutet till något viktigare.

    SvaraRadera
  97. borde vara skottpengar på såna som wagner. hur fan man kan tolka sönder en vanlig text om supporterreaktioner på det viset är ju en gåta. jävla kasst av aftonblaskan.

    SvaraRadera
  98. undrar hur seriösa skribenter som Helle Klein, Lena Nyberg (?) och Jan Guilliou mfl tycker att det är att jobba tillsammans med en nöjes och sportbilaga som håller lika hög nivå som en ding ding värld.

    som långtida aftonbladetläsare av politiska skäl (har aldrig velat bidra till tidningar vars ledarredaktioner sprider högerpropaganda) så har jag de senaste 2-3 åren tappat allt förtroende för aftonbladet. pinsam nivå ligger de på. slå upp nöjessidorna valfri dag och bedöm själv, ett skämt är att vara snäll. det är ett hån mot skämt det som står i aftonbladet numer.

    idag läser jag hellre borgerliga DN och där finns det tamejfaen högre nivå än i den här skiten.

    SvaraRadera
  99. kul att bojkotten inte bara är av supporters:-)


    http://aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,810546,00.html

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.