2006/04/05

Signerade matchtröjor till fondhjältarna i April!

SUPPORTERFONDEN Under April månad kommer Supporterfonden att lotta ut den nya matchtröjan bland fondhjältarna som skänkt 500 kronor. eller mer till Supporterfondens insamling till Blåvitt! Då är det alltså den totalt bidragna summan som skall överstiga 500 kronor. (Dvs att man den 30 April har skänkt 500 kronor eller mer, när man skänkt pengarna är irrellevant.)

Utöver att vi lottar ut en tröja så kommer vi även att ge en tröja till den fondhjälte som skänker mest under April månad. Här kan man alltså inte tillgodose sig tidigare bidrag, utan här vinner den som skänkt störst summa under April månad.
I båda fallen måste pengarna finnas registrerade på Supporterfondens konto INNAN April månads slut och efter den 31:e Mars. Generellt brukar det ta cirka två bankdagar om man gör en inbetalning via bankgiro. SMS-bidragsgivare kan tyvärr inte deltaga i denna tävling.

MATCHTRÖJAN: Är av den nya Adidas modellen som presenterades i dagarna och enligt uppgift kommer den att följa dina rörelser samt göra dig snabbare, när du själv kickar boll. Tröjan är dessutom signerad av hela blåvitts A-trupp.

LOTTNING: kommer att ske 30:e April och vinnare utav den andra matchtröjan kommer att kunna utses vid midnatt samma dag.

Ge en gåva till Supporterfondens insamling till Blåvitt!

Under April månads första dag skänkte Jerker Holmberg från Skärhamn och Jocke Modh från Eskilstuna 300 kronor var till Supporterfonden. Med detta leder de tillsammans jakten på att bli April månads största givare och på så vis garantera sig en signerad matchtröja. I nuläget räcker det med andra ord att ett bud på 301 kronor kommer in för att den fondhjälten ska leda jakten på den singerade Apriltröjan!

(38 Personer har i nuläget skänkt 500 kronor eller mer och deltar automatiskt i utlottningen av den andra signerade matchtröjan. Alla fondhjältar som skänkt minst 500 kronor till insamlingen innan 30/4 2006 deltar per automatik i denna utlottning.)

Har du frågor? Maila Supporterfonden och ställ dem till vår projektledning eller om du redan är fondhjälte så registrera dig för forumet här på hemsidan!

LYCKA TILL FONDHJÄLTAR!

7 kommentarer:

  1. Grymt initiativ! Sån skapar intresse och mervärde!

    SvaraRadera
  2. nu börjar det likna nåt, över 50 000, paypal och sms-betalning, matchtröjor i lottning osv. Bra jobbat

    SvaraRadera
  3. Jag tror fortfarande att nyckeln till framgång ligger i att några företag eller privatpersoner pyntar in stora belopp. Det skulle ge fonden dragningskraft och exponering.

    SvaraRadera
  4. först små belopp i stor mängd, sen större belopp i mindre mängd kanske? men det har börjat bra i alla fall även om jag själv bara satt in en hunring än. det kommer dock en hundring varje lönehelg nu!

    SvaraRadera
  5. kanter/ Supporterfonden gjorde ingen insamling under Östermatchen. Men det kommer ett par matchinsamlingar under året!

    SvaraRadera
  6. Bra initiativ! Hur gör ni dock med informationen om vilket som är det högsta beloppet i "tävlingen"? Fungerar det som en auktion, Frankie, där ni publicerar den högsta donationen eller är det "hemligt" så att man inte vet om sin egen instats är störst förrän i maj?

    OM det är en "auktion", så går det bra att göra flera ackumulerade insättningar i april eller?

    SvaraRadera
  7. ludwig/ Till helgen kommer en auktionsfunktion, eller snarare redovisning av de inkomna bidragen in. Och javisst får man göra många insättningar under April. Bara att köra på.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.