2006/04/12

Anton: Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening

ANTON-AFFÄREN Som Baraben kunde berätta den 6 Mars har Elfsborg gått på offensiven med sina försök att locka Mikael Antonsson till Borås. Aftonbladet skriver idag:

"Enligt vad Sportbladet erfar erbjuder också Elfsborg en rejält tilltagen sign on-bonus på mellan fyra och fem miljoner kronor direkt till Bosmanspelaren Mikael Antonsson. Ingen inom klubben vill dock bekräfta några summor. - Vi är intresserade av Antonsson och en värvning av honom eller någon annan försvarare är fullt finansierad, säger Elfsborgs klubbdirektör Thomas Nyberg. Samtidigt plågas rivalen IFK Göteborg av en ansträngd ekonomi. - Om det handlar om de summorna får vi svårt att konkurrera med Elfsborg, säger sportchefen Håkan Mild. Vi hoppas att det finns ett mervärde i annat som vi erbjuder som gör att Mikael Antonsson hellre väljer oss om han flyttar hem. Försvararen medger att han står inför ett svårt val. - Det gäller att tänka med både hjärta och hjärna, säger Antonsson. "

Vilket får oss på Baraben att vilja påminna Mikael Antonsson om sina egna ord när han lämnade Blåvitt för spel i Österrike.


Mikael Antonsson sa efter sin senaste match i Blåvitt till GT:

- Om jag återvänder till Allsvenskan finns det bara en klubb som gäller. Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening än IFK Göteborg.

Så när Antonsson nu säger att det är ett val mellan hjärta och hjärna borde han nog rannsaka sig och fundera på hur det plötsligt är "hjärna" att välja just de stora pengasäckar som han lovade att han aldrig skulle välja före föreningen IFK Göteborg. "Inga pengar i världen" var dina ord Anton. Dina ord. Står du vid ditt ord eller är du bara ännu en sorgsen lyckosökare på fotbollsmarknaden.

En sak är säker. Går Anton till IF Elfsborg lär supporterreaktionerna vid Jesper Blomqvist övergång till Djurgården och Andreas Anderssons till AIK se tama ut i jämförelse med vad som komma kan...

Minns hur Dennis Jonsson "välkomnade" dessa två antagonister till spelare tillbaka till Göteborg. Med brutala och stenhårda Blåvita tacklingar. Jesper Blomqvist hamnade efter en minut ute på löparbanorna efter att Dennis markerat vart skåpet skulle stå. Nu blir frågan, hur kommer Dennis reagera om bästa polaren hamnar i Bonde-Ellos? Hursomhelst vill jag se Dennis på plan om vi ska möta Ellos med Anton i laget...

UPDATE: Tydligen har en eller ett par av Barabens läsare (boende i Boråstrakten?) hört av sig till Aftonbladet (Barabens mailadress fungerar faktiskt den med om man vill klaga på våra texter, även om man bor i Borås...) med klagomål om att ovanstående text skulle gå över gränsen och innehålla ett förtäckt hot mot Anton. Självfallet är inte tanken att hota Anton på något sätt när vi skriver "En sak är säker. Går Anton till IF Elfsborg lär supporterreaktionerna vid Jesper Blomqvist övergång till Djurgården och Andreas Anderssons till AIK se tama ut i jämförelse med vad som komma kan..."- utan det är bara att konstatera vilken verkligheten är.

Att många supportrar kan komma att bli arga och att Anton kommer att mötas av visselorkaner på sina håll från Ullevis läktare är knappast ett förtäckt hot, utan bara ett konstaterande av att många supportrar lever med sin förening i hjärtat och ibland anser att spelare som väljer andra föreningar är svikare. Vi tar naturligtvis avstånd från alla pundhuvven som tycker att man ska hota, trackassera och jävlas med motståndarlagens spelare- på andra sätt än de tillåtna- genom verbala rop på fotbollsläktaren. Anton är en spelare som vi Blåvita värderar högt och därför blir även reaktionerna kring hans vara eller icke vara i Elfsborg kontra Blåvitt högljudda.

Om någon känner sig hotad, fötalad eller påhoppad så är Baraben alltid öppna till att lyssna på den personens åsikt och att respektera den personens input. Men vi uppviglar inte till vare sig hot eller våld genom att konstatera hur supporterkulturen faktiskt ser ut på sina håll. Vi är även hela tiden villiga att ta till oss våra läsares åsikter för att förbättra vårt arbete och för att förankra det bland Blåvita supportrar.

Samtidigt står vi stenhårt fast vid att Anton bör tänka över innebörden av det han sa för två år sedan: - Om jag återvänder till Allsvenskan finns det bara en klubb som gäller. Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening än IFK Göteborg. Detta är grunden till texten och anledningen till att debatten uppkommit. En åsikt som Anton många gånger förmedlade under sin tid i föreningen. Ett citat vi tycker är värt att uppmärksamma i dessa dagar.

Kom hem Anton!

85 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. jag fixar nåt att tända med.. =)

    SvaraRadera
  3. Om han går i valet och kvalet så tror jag inte hot är den bästa lösningen för att få hit honom.

    SvaraRadera
  4. l/ Var är hoten?

    SvaraRadera
  5. Jag tror och hoppas innerligt att Anton kommer till blåvitt. Jag tror han tillhör den fåtaliga grupp av spelare som känner för sin klubb.

    /ZebMacahan

    SvaraRadera
  6. "En sak är säker. Går Anton till IF Elfsborg lär supporterreaktionerna vid Jesper Blomqvist övergång till Djurgården och Andreas Anderssons till AIK se tama ut i jämförelse med vad som komma kan..."

    Varför utgå ifrån att Anton väljer Elfsborg? Anton behöver ju inte öppet säga att han väljer Blåvitt, om han nu vill gå tillbaka till oss. Han löneförhandlar som alla andra personer. Onödigt att måla f-n på väggen och hota med supporterreaktioner innan han ens skrivit på för en klubb.

    SvaraRadera
  7. Den stora frågan är väl hur i helvete en spelare ens kan överväga att flytta till borås och spela i gula kläder för ett skitlag utan meriter?

    SvaraRadera
  8. ...och med tanke på hans historia i klubben, med hjärtproblem och annat skulle det vara särskilt ironiskt om han flyttade till borås.

    SvaraRadera
  9. Presskonferens på Borås Arena idag kl. 15.00
    Yes! Antonsson vill självklart spela i ett lag som utmanar om Guldet
    Lycka till i kvalet bananer + räkningarna efter skadegörelsen :)

    SvaraRadera
  10. vaddå "bärnner"? kan inte bananer i pyjamas stava!?

    SvaraRadera
  11. jag tror att anton väljer elfsborg, han är som alla andra, han tar pengarna, tacka vet jag håkan mild, den enda med klubbkänsla

    SvaraRadera
  12. Instämmer med fiskaren. Inge idé att måla fan på väggen. Kommer Anton till Allsvenskan så kommer han till Blåvitt, det har vi hans ord på och jag hoppas att det betyder nåt.

    SvaraRadera
  13. En klantig formulering att komma med som idrottsman. Man skall aldrig stänga några dörrar med ett uttalande. Elfsborg erbjuder honom 5 miljoner, det skulle vara intressant att veta vad IFK erbjuder honom. Det är inte lätt att tacka nej till ett sådant belopp. Man kan inte från blåvitts sida enbart spela på hans eventuella känslor för klubben.

    SvaraRadera
  14. Är det ingen som ens funderar över varifrån Gulebönnerna plöätsligt får alla sina pengar ifrån?

    "Rika Boråsare" läser man ibland om, men har någon namngivits.

    Kan det röra sig om att man lever över sina tillgångar (på ÖISvsi)?

    Eller kanske det är någon fo´rm av skattesvindlerier al'a Plånbok/Persson?

    Ägs spelarna av riskkapitalister?

    Antonsson är föörmodligen varnad av vad som hände Selakovic och inte firar semester innan han fått sin signing bonus.

    SvaraRadera
  15. Ja klantigt sagt av Anton. För rätt pris skulle vi nog kunna få se honom i AIK oxå. För de rätta pengarna hade nog de flesta tagit chansen.
    Det mest intressanta som nämnts är ändå blåvitts bud. Ger föreningen honom ett skambud är det väl bara önska honom lycka till i Ellos där han (och dem) redan vet vart årets 2 svettigaste matcher äger rum.

    SvaraRadera
  16. Anton är ett svikande as om han går till Ellos. Jävla pajasfason att ens tänka på det.

    SvaraRadera
  17. varför har ni den där bilden för? Inget är ju klart än.Ni skrev ju själva vad han hade sagt. JAg litar på dig Anton. Ni kan ju inte lägga ner era förhoppningar så fort det kommer andra intressenter.


    Kom igen Anton! Följ hjärtat!

    SvaraRadera
  18. Om man återvänder till stan iklädd kräkgul tröja. Då är det ju inte svårt att veta vad som skall stå på plakaten. Det är bara att slå upp citatet från tidningen så stort det går.

    ""Anton: Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening än IFK Göteborg"

    Mer behöver inte sägas.

    SvaraRadera
  19. ATT HAN ENS TVEKAR VISAR ATT HANS ORD INTE ÄR ETT SKIT VÄRDA. VAR ÄR HJÄRTAT HOS DESSA PENNINGKÅTA AS?

    SvaraRadera
  20. Blåvitt=Homo>> De har visst namngivits i ett antal artiklar i Sveriges stora kvällstidningar.
    Tror du IF Elfsborg är lika korkad som Gråvitts styrelse och håller på med svarta pengar?? Nej håll dem för er själva i Jannes plånbok!

    En intressantare fråga är väl vart Gråvitts alla miljoner efter Champion-ligan tog vägen!? låg ni inte 80+ ett tag?

    SvaraRadera
  21. Lägg ner smutskastandet och grinandet nu.

    Låt honom välja i lugn och ro. Den här låga tonen i inläggen hjälper inte nån. Jag hade inte valt Blåvitt om fansen hade grinat och hotat och utlovat hus i helvete.

    Vi är väl inte AIK heller?! Vi älskar våra spelare, vi hatar dem inte.

    Nuff said.

    SvaraRadera
  22. Det mest tragiska är att killar med hjärta som Dennis inte proiriteras av Arne. Han är ett fenomen som gått från läktaren till A-laget. Fantastiskt.

    SvaraRadera
  23. fiskaren/ För att Blåvitt och Elfsborg är de enda som gett honom bud från Allsvenskan. Sen har han även några från mediokra Europeriska klubbar.

    SvaraRadera
  24. Frankie: Det finns ingen möjlighet att få till någon intervju?

    SvaraRadera
  25. "Inga pengar i världen kan få mig att välja en annan förening än IFK Göteborg."

    Ska bli mycket intressant att se om han följer detta.

    Går han till Ellos kommer jag bua varje gång han rör bollen.

    SvaraRadera
  26. A den som borde älskas mest av oss supportar, DENNIS JONSSON, är ändå en av dom som blir lite lätt buad åt när han spelar? Va fan e de?

    SvaraRadera
  27. Ja jag tror att Gulebönnerna är lika korkade. Men de bör ha blivit varnade numera. De har dessutom varit illa ute själva och blivit ansatta av skattemyndigheter.

    SvaraRadera
  28. Anonym/ Ja Dennis som inte klagar trots att han får nöta bänk match efter match efter match, trots att han spelar helt grymt på träningar/B-lag.

    Dennis är en hjälte och jag skulle unna honom att komma till en annan Allsvensk förening där han får spela om han inte får någon speltid i år.

    SvaraRadera
  29. Jag vill ha Dennis tillbaks på plan, i alla lägen.

    SvaraRadera
  30. Värsta sveket någonsin om det blir så.

    SvaraRadera
  31. Hmm undrar om hot är den rätta taktiken för att få tillbaka Anton?
    ;(

    SvaraRadera
  32. Med tanke på hur väl BLÅVITT behandlade Anton under hans tid i klubben så är det inget annat än en SKANDAL om han väljer att spela för bönderna.
    Vi tog hand om honom under tiden han hade sina hjärtproblem, vi erbjöd alltid nya kontrakt, stöttade, uppfostrade honom till den stjärna han är idag osv.

    Visst är 5 mille mkt pengar men det kan inte skilja några astronomiska summor eftersom vi trots allt har lite i kassan + att ngn (Halse?) kanske kan skjuta till en liten peng vid en övergång.

    Gamla hjältar som Mild, Henke Larsson och Mjällby (missförstå mig rätt nu) skall ha all heder för den enorma klubbkänsla och den respekt dom visar sina respektive fans.
    Här finns återigen chansen att komma hem och visa att pengarna inte styr allt här i världen.

    Anotn - Nu är det upp till bevis.
    Du har vid flera tillfällen påpekat att det bara är en klubb som gäller när du flyttar hem och vi vet alla vilken klubb det är.
    Inte kan du svika dig själv och därmed tusentals fans genom att välja IFE. Eller..?

    SvaraRadera
  33. Hmm undrar om hot är den rätta taktiken för att få tillbaka Anton?
    ;(


    Hot? Det är ju bara sanningar. Han kommer att bli hatar om han inte kommer tillbaka hit och det vet han om.

    SvaraRadera
  34. ohj/ Klockrent. Håller med om varenda rad du skriver.

    SvaraRadera
  35. --- Frankie
    Vi är överens om mkt. Men inte om Göransson. :)

    Anton har chansen att göra ngt riktigt stort här.
    Hoppas att han tar den chansen.

    SvaraRadera
  36. WWW.NAMNINSAMLING.COM/ANTONSSON!

    SKRIV PÅ NU!

    SvaraRadera
  37. Frankie: Du brukar få reda på saker snabbt, något som tyder på att Elfsborg ligger före Blåvitt i dragkampen?

    SvaraRadera
  38. Blåvitt=Homo>> Nej IFE har inte blivit åtalade för skattebrott.
    Lite Ironiskt att ni kallar IFE för bönder med tanke på vilken otroligt stor multikultrell stad erat bananlag kommer från.
    Sen är det ju grymt civiliserat att vandalisera toaletter och kasta gatsten(!)

    Undra hur mycket pengar Gråvitt hade tjänat om de sluppit betala alla böter deras supportrar sponsrar dem med :D

    SvaraRadera
  39. Jag tycker det vore riktigt dåligt av Anton att välja ellos, av skälen ohj ger ovan, men Jeppe var betydligt värre, iaf för hjärtat.
    Jeppe var en större spelare för blåvitt, och väldigt förknippad med oss. Även han hade fått rejält med stöd under sina svåra tider.

    Antonsson är en fantastiskt bra mittback som kommer bli ännu bättre, men ingen jeppe, än.

    Uttalandet låter lite som nåt jeppe sa innan han gick till DIF, men tänk på att även Henke sa att han höll alla dörrar öppna. Iofs inga brasklappar om att nån skulle vli besviken.

    Det är då fan sjukt att det där skitlaget ska kunna ha mer pengar att erbjuda än vi..

    SvaraRadera
  40. Blåvitt=Hetero said...
    Är det ingen som ens funderar över varifrån Gulebönnerna plöätsligt får alla sina pengar ifrån?

    De använder sig av ett andelsförfarande där återbetalning är knuten till klubbens framgång, ingen enskild spelares eventuella form eller uselhet.

    "Rika Boråsare" läser man ibland om, men har någon namngivits.
    Tja, Ellos grundare är väl en av dem som namngivits - flera gånger dessutom.

    Kan det röra sig om att man lever över sina tillgångar (på ÖISvsi)?
    Nej, se ovan.

    Eller kanske det är någon fo´rm av skattesvindlerier al'a Plånbok/Persson?
    Nej, de är smartare än så.

    Ägs spelarna av riskkapitalister?
    Nej, andelsförfarandet gör att klubben äger spelarena.

    Sen kan ju du lära dig stava bättre än nån bonde ute på vischan innan du skriver nästa gång.

    SvaraRadera
  41. monk/ Ekonomin hart ju inte med saken att göra om han faktiskt står för det han sagt. Föreningen som stöttat honom genom hela hans hjärtsjukdom och gav honom chans på chans trots att många tyckte att det var dumt att satsa på en kille som var sjuk. Föreningen som lyft fram honom och gjort honom proffsaktuell och föreningen som han hävdade att han aldrig skulle välja bort för några pengar.

    Tror du Blåvitts stjärnspelare tjänar dåligt eller? Vi snackar löner mellan 50-100 000 i månaden, bonusar och signons borträknade, MINST för stjärnorna. Så att snacka om att han kommer tälja guld och därför borde gå till Ellos är ju absrudt.

    SvaraRadera
  42. Någon kommer bli besviken säger han...

    Stefan Andreasson är någon...


    IFK Göteborg, Änglarna och alla övriga som håller på blåvitt är några som kommer att bli grymt besvikna!

    SvaraRadera
  43. Om nu Ellos inte har nga pengar hur i helvete ska då IFK kunna punga ut med några pengar, betala era jävla skulder innan ni börja snacka om nyförvärv i miljonklassen! jävla sopor är ni.

    SvaraRadera
  44. anonym/ Vad fan är det som är i miljonklassen? Jag vet att ni bönner har dålig kommunikation med omvärlden men ni kanske har hört talas om:

    BOSMANDOMEN.

    SvaraRadera
  45. CityBoyzBloggen är uppdaterad.
    Bl a avslöjas det hur BLÅVITT kommer att jobba för att få in pengar den närmaste tiden.

    http://cityboyzgbg.blogspot.com/

    SvaraRadera
  46. monk/ Jo fast är han ute efter att få deg borde han ju stanna i Europa. För i en Europerisk klubb på mellannivå får han ju kanske på bara några månader ihop majoriteten av den extrakaka han skulle få genom att gå till Ellos. En sak att en spelare argumenterar så om man är 31-33, att man går dit vart man kan säkra sin framtid. Men Anton är ju fan en landslagsaktuell ung spelare med säkert 10 år kvar på karriären...

    SvaraRadera
  47. frankie (kommentar till inlägg 50): Han kanske är less på att spela fotboll och gör som Andreas Jakobsson? Tar pengarna och maskar.

    Apropå klubbkänsla kan man nog räkna de aktiva spelare i Allsvenskan, som faktiskt skulle kunna stå för sådana där uttalanden som Antonsson gjorde, på fingrarna. Ena handens fingrar.

    Bättre att hålla käft. Det borde fler spelare göra.

    SvaraRadera
  48. grönvita sidan upp/ Bengan, Ölme, Wernbloom, Dennis Jonsson, Niclas Alexandersson.

    Verkar som om vi har fem man som kan fylla den där handen helt på egen hand. Antigen är vi då en unik förening, eller så har ni fel.

    SvaraRadera
  49. Frankie:

    För att fylla på med flera exempel så är väl både Mjällby och Källander också sådana som väljer med hjärtat...

    SvaraRadera
  50. Frankie: Betänk att du nyss skulle ha räknat Antonsson som en sådan spelare. Saker förändras.

    Alexandersson var den bästa hemvändaren i Allsvenskan i fjol, men var inte direkt glödhet innan han kom.
    Wernbloom och Jonsson har inte varit ute "i Europa" ännu.
    Bengan är 39, har rotat sig.
    Och ursäkta, men vem vill ha Ölme?

    Man kan kosta på sig att snacka om klubbkänsla när det inte kostar en något. Sedan återstår det alltid att se vad som händer när supportrarna förväntar sig att lojaliteten ska omsättas i handling.

    SvaraRadera
  51. ...och när Alexandersson värvades fanns det pengar att värva honom för.

    SvaraRadera
  52. Väljer Anton inte Blåvitt lär IFK behöva fundera över varför "ingen" går tillbaka till IFK nuförtiden medan alla 08-killar går tillbaka till sina klubbar.

    SvaraRadera
  53. Anton är sååå korkad om han skulle gå till Ellos. Han skulle väl lätt kunna betala 5 mille för att alla telefonterror samtal skall upphöra, inget mera urin i brevlådan, inga anda påtryckningar mot sin övriga familj m.m

    SvaraRadera
  54. Intressant helt klart. Om Anton bara tänker på hur mycket han kommer att tjäna på kort sikt lär han välja Ellos. Lönen (inkl sign-on) spelar säkert roll och för en kille med hjärtsjukdom kanske man inte ser karriären vara 10 år till? Han vill ändå ut i Europa igen och frågan är vilket lag som är det bästa skyltfönstret för det. Jag tror IFK är ett bättre lag under en 3-4-årsperiod och då borde det vara mer relevant att välja IFK. Han kommer ändå inte att tjäna de stora pengarna i Sverige och chansen att få ett ännu bättre proffsanbud i framtiden tror jag ökar om han spelar i IFK jämfört med att stå modell för elloskatalogens sportkläder.

    Stor skillnad på Jeppe. Honom fick vi ju 20 miljoner för och han hade gjort mer skada än nytta om han kommit tillbaks. Se det som en välgärning att han valde skansen. Andreas Andersson kostade AIK 20 miljoner att köpa och han lyfte en månadslön på vaddå? 150 lök? Hade han varit värd det? Hade han varit värd hälften? Han hade ju chanserat fullständigt i Newcastle och anses fortfarande vara en av de sämsta värvningarna i den klubbens historia. Sen tycker jag han var rätt fyndig som ställde sig och klappa takten till nidvisorna på Gamla.

    SvaraRadera
  55. FILIP: vi behöver väl kanske inte någon mer mittback just nu, men allvarligt talat, hur länge kommer vi att få behålla kalle svensson? skulle förvåna mig mkt om inte han sticker till sommaren. perfekt då me anton. där bör vi väl få loss lite pengar till sign-on bonus?

    SvaraRadera
  56. Grönvita sidan/ Nu ägnar du dig åt lite historieförfalskning för anledningen till att Alex inte var aktuell för ALLA föreningar (för tvivla ej, det var många som ville ha honom) var att han bara var intresserad av att gå till Blåvitt.

    Gällande att vi hade pengar då så avstod ju Niclas över 3 miljoner kronor i lön från Everton för att kunna komma hem och lira i IFK igen. Så det var bara hjärta och inte plånbok som avgjorde det fallet.

    Sen får du akta dig med att säga "vem vill ha Ölme" om en kille som Capello en gång i tiden ansåg var bäst på plan i Champions League... ;)

    SvaraRadera
  57. Jag tycker Lampan var bäst på plan. Fast det kanske var olika matcher.

    SvaraRadera
  58. det är lugnt, när RSV specialgranskar Ellos blir de nedflyttade.

    SvaraRadera
  59. Jag tror inte heller elloskatalogen har rent heroin i påsen.

    SvaraRadera
  60. Tog bort mitt inlägg från tidigare om att bränna ner Borås Arena. Kom på att den var gjord av sten. D'UH.

    SvaraRadera
  61. Uppström/ Nej, för förstår man inte skämt så kan det ju faktiskt leda till att folk tror att vi blåvita på allvar tänker bränna ner Borås Arena och likt Firman Boys försöker hota fram vår vilja i olika frågor...

    Löjligt.

    Istället bör vi utmana Aftonbladets Göteborgsredaktion på fotbollsmatch för att visa dem vart skåpet ska stå. Helt utan brutala tacklingar från Dennis med...

    SvaraRadera
  62. fan va löjligt. ringde aftonbladet upp gällande detta? hahahaha big nyhetstorka!

    typiskt ellosbönder eller gaisare att försöka hetsa och skapa negativa rubriker kring blåvitt

    SvaraRadera
  63. Sportbladet är som en stor gris. Samma rosa färg och de sticker upp sitt fula TRYNE överallt.

    Alltså hot?? Seriöst. Kvällspressen når nya bottennivåer.

    SvaraRadera
  64. Aftonbladet läser Baraben som Fan läser Bibeln... Börja skriva om något vettigt AB, istället för att hylla Ellosbönder och försöka hitta dolda meddelanden på en supporterblogg...

    SvaraRadera
  65. Heja Aftonbladet, här finns massor med nyheter ni kan hitta!

    SvaraRadera
  66. har laul vaknat till liv efter sin depression eller?

    vem av peddoztar eller brandt har mailat in och gnällt över detta då?

    SvaraRadera
  67. Jag fick just höra via msn att Aftonbladet efter mail (eller är mailen ens riktiga?) ska skriva om detta som ett supporterhot mot Anton?

    Jag säger som vi alltid gör: HETS.

    Anton- vi äääälskar ju daj!

    SvaraRadera
  68. baraben i "chockhotkuppskandal" i aftonbladet. inte ens så kul, mest tragiskt vad de får sina nyheter ifrån.

    SvaraRadera
  69. Sista delen om aftonbladet är ett skämt va? annars är det ju det underligaste på länge.

    SvaraRadera
  70. Frankie: OK, ska erkänna att vi inte höll så stor koll på Alexandersson-affären när det begav sig. Han kändes som en trött, mätt och som mest småintressant hemvändare då. Det var helt snett.

    Men vet DU vad Alexandersson fick i signing bonus? Var verkligen hjärtat gratis?

    Vad gäller Ölme får det stå för Capello. ;)

    Vårt inlägg i frågan finns nu här.

    SvaraRadera
  71. signing bonus får det flesta spelare idag. särskilt vid bosman fall

    SvaraRadera
  72. smart Frankie, JÄTTESMART!

    SvaraRadera
  73. Aftonbladet slutar aldrig att förvåna.
    Hur kan det vara ett hot att beskriva hur verkligheten kan komma att te sig?

    SvaraRadera
  74. Varför skulle Antonsson välja en klubb som GRÅVITT. En klubb som är påväg neråt, kolla bara senaste matchen mot Elfsborg.. Ni blev totalt utstpelade, Ni kanske har en stor hejarklack. men tydligen hjälper ni inte era spelar att prestera något ändå. / Stolt Boråsare.

    SvaraRadera
  75. ifk är på nergågn ? hur akn ni säga att han kommer välja med hjärtat ? kolla bara på vilka böter ifk kommer att få nu pga änglarnas bengaliska led på boras arena ? , eller hur moget är det egentligen att komma med rasistiska uttalanden på en fotbollspla n; ping pong jävel . väldigt moget grabbar, men som sagt GRÅVITT PÅ VÄG MOT BOTTEN IAF :D

    SvaraRadera
  76. Blir besviken när Anton säger " Jag har oerhört starka känslor för föreningen IFK Göteborg. Det var därför jag skrev på ett nytt kontrakt strax innan jag gick till Austria Wien, för att klubben skulle få pengar. Men IFK Göteborg är inte samma förening idag, det finns nya problem, säger Antonsson."

    Menar han att han kan tänka sig att nobba Blåvitt pga skattehärvan? Har han inga känslor kvar för föreningen pga detta? En jäkligt dålig ursäkt, isåfall! Om han nu är blåvit så bör han visa det och väljer han Ellos är det lika bra att skippa dåliga bortförklaringar som citatet ovan. Då är det ENDAST för pengarna.

    Jag tror och hoppas iaf att han väljer Blåvitt! Ända sedan segern på Råttsunda 2003 när Anton gjorde tummen upp till klacken och kom in på planen flera gånger om för att tacka har jag varit svag för en av Sveriges bästa mittbackar!

    SvaraRadera
  77. Skriver han inte på för blåvitt plockar blåvitt upp ett nytt superfynd ur gottepåsen i ungdomslaget/b-laget. Svårare än så är det inte. Billigt, bra och oerhört lång näsa till alla elloskataloger land och rike runt. Det vore kul om han kom tillbaks, han är skitduktig, men vi är inte lika beroende av honom som ellos exempelvis skulle vara. För dem handlar det om att inte släppa in 8 bollar, för oss ... vi släpper ändå inte särskilt många.

    (Källa: fjolårssäsongen)

    SvaraRadera
  78. Det är ett jävla tjat om han ska välja efter hjärtat. Men inse faktum jävla göteborgare att han kasnke inte prioriterar er i hjärtat längre.. Han kasnke tyckte en gång att det bara var gråvitt som gällde.. MEN FATTA ATT DET HAR GÅTT 2 ÅR ! Jävla svårt de skulle de ska va att förstå.. varför skulle han välja en klubb där han inte har någon framtid..GRÅVITT är på nedgång. Bättre att välja ett satsande lag som Elfsborg.. SOm är på våg uppåt !

    SvaraRadera
  79. Det är ett jävla tjat om han ska välja efter hjärtat. Men inse faktum jävla göteborgare att han kasnke inte prioriterar er i hjärtat längre.. Han kasnke tyckte en gång att det bara var gråvitt som gällde.. MEN FATTA ATT DET HAR GÅTT 2 ÅR ! Jävla svårt de skulle de ska va att förstå.. varför skulle han välja en klubb där han inte har någon framtid..GRÅVITT är på nedgång. Bättre att välja ett satsande lag som Elfsborg.. SOm är på våg uppåt !

    SvaraRadera
  80. Det her var väl ingen vidare. Aftonbladets s.k. scoop har tagits upp her i Wien, Anton själv svarade på en direct fråga att det inte var troligt att han skulle välja sin förra club nu. Jag bor "nästen" granne med Anton her i Wien (samma byggnad) och pratade lite med honom om det, han tyckte det var trist självfallet. Ville inte säga så mycket annars, men han verkar helt ha valt bort IFK nu.


    Ber om ursäkt för min dåliga svenska
    Hälsningar Gerd, Wien

    SvaraRadera
  81. Hallå. Elfsborg har trott sig vara på gång sen de gick upp i allsvenskan när det nu var? 96-97? Hur många gånger har de varit topp-4? Vakna Burrås! Ni kommer aldrig bli ett topplag. Ni kommer bara fortsätta att förstöra talanger.

    SvaraRadera
  82. Bra Gerd. Bra. We believe in you, we really do. Except that you live in what we call a "håla" (eng. hole) in the Sjuhäradsbygden. GFY

    SvaraRadera
  83. bjärsmyr
    kalle
    dennis

    de har vi i dagsläget. alla UNGA och kan försvinna i framtiden. Kalle är grymt lovande och kan försvinna han också som i fallen Risp och Antonsson. Klass spelare ska man aldrig tack nej till. Antonsson är en sådan spelare.

    SvaraRadera
  84. till alla elfsborgare som skriver här, hur hade ni reagerat om anders svensson hade fått 15 miljoner om han hade skrivit på för blåvitt och gjort det?

    SvaraRadera
  85. då är det bara att gratulera om han hade fått 15 mille, men inse att ingen s´venska klubb kan ge dem summorna i sign on bonusar, men antonsson kommer att välja IFE :D

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.