2006/04/15

Häcken försöker utmana, men faller platt?

OFFICIELLA HEMSIDAN Som Baraben.com berättade för våra läsare den 21 Januari har IFK Göteborg under hela vintern förberett en nylansering av Officiella hemsidan. En nylanseing som i kommer i veckan och enligt rykten ska fungera som någon typ av "portal" för Blåvita. Vi citerar vår egen text från den 21/1 som en påminnelse om vad vi medlemmar och supportrar bör förvänta oss av Blåvitts minst sagt efterlängtade nylansering...



"Nyligen bytte BK Häcken både url-adress som utseendet på sin ganska enkla hemsida. Men när bytet kom så lanserade man sig själva som "Utmanaren" i en flash-reklamkampanj på siten. Men Häckens försök att utmana Blåvitt om bäst i staden kan komma att bromsas snabbt.

Enligt källor så har nämligen Blåvitt äntligen förstått att den riktigt pinsamma sida man idag visar upp som front för Sveriges stoltaste och framgångsrikaste förening måste få en uppryckning. Så i vilken form, vet vi ännu inte, men förhoppningsvis inom kort så ska vi få se på omfattande förbättringar av Officiella hemsidan.

Förbättringar som kommer sätta Häckens ganska mediokra nykomling på sin rätta plats?

Häckens sida, där menyn är uselt kodad, där upplägget inte alls utnyttjas optimalt, där massa onödig kod finns och där detaljerna är helt ogenomtänkta- borde stå som skräckexempel för Blåvitt. Satsa inte på en nylansering om ni inte har en bra ny produkt att visa upp.
Sikta på att få Allsvenskans bästa hemsida."

4 kommentarer:

  1. Baraben roxar mina soxar... eller nåt!
    Lysande!

    SvaraRadera
  2. lysande? roxar? soxar? hehe underlig kommentar ni fått här.

    men en sak ska sägas- det är inte en sekund för sent att officiella får nytt ansikte. dif är ju mil före oss på den numer så viktiga punkten...

    SvaraRadera
  3. Just nu är ju Arslet bara på tredje plats i Göteborgsligan men jag tror nog att de går förbi er innan säsongen är slut. GAIS blir dock lite för svåra.

    SvaraRadera
  4. Åh, vi blir såå provocerade. Snälla, säg inte så taskiga saker, vi kommer att åka ur om du säger så fler gånger. Och det är ju inte bra för era publiksiffror om vi åker ur. Eller?

    PS. Har jag hotat någon nu?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.