2006/04/20

Just nu: 301 kronor kan ge dig en signerad Blåvit-matchtröja!

SUPPORTERFONDEN Under April månad lottar Supporterfonden ut den nya matchtröjan bland fondhjältarna som skänkt 500 kronor eller mer till Supporterfondens insamling till Blåvitt! Då är det alltså den totalt bidragna summan som skall överstiga 500 kronor. (Dvs att man den 30 April har skänkt 500 kronor eller mer, när man skänkt pengarna är irrellevant.)

Utöver att vi lottar ut en tröja så kommer vi även att ge en tröja till den fondhjälte som skänker mest under April månad. Här kan man alltså inte tillgodose sig tidigare bidrag, utan här vinner den som skänkt störst summa under April månad.

I nuläget räcker det med andra ord att ett bud på 301 kronor kommer in för att den skänkande fondhjälten ska leda jakten på den signerade Apriltröjan!

38 Personer har i nuläget skänkt 500 kronor eller mer och deltar automatiskt i utlottningen av den andra signerade matchtröjan. Alla fondhjältar som skänkt minst 500 kronor till insamlingen innan 30/4 2006 deltar per automatik i denna utlottning.

(I båda fallen måste pengarna finnas registrerade på Supporterfondens konto INNAN April månads slut och efter den 31:e Mars. Generellt brukar det ta cirka två bankdagar om man gör en inbetalning via bankgiro.
SMS-bidragsgivare kan tyvärr inte deltaga i denna tävling.)


Hur skänker man gåvor till Supporterfondens insamling till IFK?

Internetbetalning (Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken & Nordéa)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

PlusGiro (PostGiro) inbetalning (Exempel)
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

MATCHTRÖJAN: Är av den nya Adidas modellen som presenterades i dagarna och enligt uppgift kommer den att följa dina rörelser samt göra dig snabbare, när du själv kickar boll. Tröjan är dessutom signerad av hela blåvitts A-trupp.

LYCKA TILL FONDHJÄLTAR!

www.supporterfonden.se

9 kommentarer:

  1. d verkar som om alla väntar till sista dan då d inte kommit nån kosing på länge!!!

    SvaraRadera
  2. ja påskhelgen och dagarna innan där har varit sega, i mitt fall väntar jag på lönen! men jag ska fan buda om den där tröjan, 350 ska det upp i alla fall!

    SvaraRadera
  3. förresten (jag skrev förra), det är över 150 fondhjältar, men lite dålig hets på dem...

    hade alla värvat en medlem till så hade det ju blivit en jävla fart på detta!

    SvaraRadera
  4. Hurmycket har ni fått in?

    SvaraRadera
  5. De där företagen som skulle investera hur går det med dom?

    SvaraRadera
  6. Ja, alla väntar till slutet för att kunna drämma till med +1 krona mer än nån annan betalat in.

    Månadsslutet får visa vad som händer. Kanske är det inte så produktivt att köra den här sortens tävling, då det verkar vara hämmande för inbetalningar?

    Själv verkar jag ha tappat bort min bankdosa, men när den nya anländer så dunkar jag in några hundra till.

    SvaraRadera
  7. men hur räknas inbetalningarna? ska pengarna kommit in inom denna månad eller räcker det att skänka sista dagen, så kommer det efter ett par dar in på maj?

    SvaraRadera
  8. Så här är det: Man måste dunka in pengarna senast den fredagen den 28:e April. Detta är sista bankdagen i April månad. Dessa pengar registreras och kommer fram till oss på tisdagen då vi även lottar ut tröjorna!

    SvaraRadera
  9. hehehe ser att fler som mig sparar sig till nästa vecka med nästa gåva...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.