2006/04/07

Söndagsdrabbninben: Baraben.com vs Nöjesgudien

TRÄNINGSMATCH Allt sedan Baraben åkte ur Rikets Änglar 2 i en rafflande straffsparksläggning i semifinalen mot Änglarna Lerum så har vi legat i viloläge. Nu är det dags att starta säsongen inför Rikets Änglar 3 i slutet av sommaren. På söndag, 15:00 startat vi upp året med en stormatch mot Nöjesguidens korplag på Heden. Be there.

Nöjesguiden, en tveksam prettoskrift som försöker ge stadens medborgare någon typ av kulturelitistisk pekpinne kring film, musik och närliggande evenemang har utmanats till en blodigt seriöst korpmatch mot Barabens A-trupp nu på söndag.

Som en protest mot hockeyyran i Göteborg kommer Baraben-Nöjesguiden erbjuda de fotbollsintresserade Göteborgarna en alternativ helgunderhållning. Baraben möter ett Nöjesguidenlag som innehåller flertalet Gaisare och deras tveksamma Blåvita bekantingar som driver IFK-bloggen "IFK Ankan". Bara det faktum att Nöjesgudien inte bara består av ett gäng kulturfetischister utan att de även stödjer Gais från sina rödvinsstinkande kontorsvrån ger en singal om ett bokstavlig krigszon till helgen.

Baraben har laddat upp inför matchen med att göra nattlivet osäkert i Göteborg, det ryktas bland annat kring att en viss målvakt tänjt de fysiskt möjliga lagarna kring intag av mängd alkohol i en lever. Denna uppladdning har stärkt oss psykiskt efter den traumatiska straffsparksförlusten mot Änglarna Lerum i Riket Änglar förra hösten. En straffsparksläggning som kom till efter att Alltid Blåvitts redaktion uppenbart både mutat och hotat domaren "Juan" att ge Lerumgrabbarna ett likaresultat. Så trots en massiv press av det sanslöst talangfulla och välmotiverade klacksparksgänget Baraben rasade man ur turneringen efter en sanslös kuppsartad domarchockskandal.

Nu börjar återtåget mot Rikets Änglar 3 och vi gör det på Söndag 15:00, platsen är Heden och motståndet är kulturkärringarna från Nöjesguidens korplag i en täckmantel av IFK-Ankan. Ambulanserna lär köra skytteltrafik. Kom i tid, storpublik väntas.

7 kommentarer:

  1. i'll be there.

    SvaraRadera
  2. Vilka från nöjesguiden spelar i laget? Ett stort antal personer jag skulle vilja märka med skruvdobbar som jobbar på den sjukt nedgångna tidningen. Nöjesguiden har förämrats så oerhört mycket sista åren så jag börjar blir riktig orolig hur mycket sämre jag själv kommer bli om några år.

    SvaraRadera
  3. admiral/ Har ingen aning om vilka de ställer upp med, bara det att det är dags för kulturkrock på sönda... ;)

    SvaraRadera
  4. staffan/ Du ska nog läsa texten i form av att den är skriven med mycket glimt i ögat...

    SvaraRadera
  5. staffan/ Fingrar? Ska du spela med fingrarna. Det kan bli lite farligt för dina fingrar...

    SvaraRadera
  6. lutar åt att "baraben´s" målvakt är måndagssjuk som vanligt...

    SvaraRadera
  7. Inga probs. Baraben kan alltid vaska fram en ny målvakt (dvs. mig).

    Barabens trupp är extremt bred.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.