2006/04/18

Matchtröjor lottas ut hos supporterfonden i April!

SUPPORTERFONDEN Under April månad kommer Supporterfonden att lotta ut den nya matchtröjan bland fondhjältarna som skänkt 500 kronor. eller mer till Supporterfondens insamling till Blåvitt! Då är det alltså den totalt bidragna summan som skall överstiga 500 kronor. (Dvs att man den 30 April har skänkt 500 kronor eller mer, när man skänkt pengarna är irrellevant.)

Utöver att vi lottar ut en tröja så kommer vi även att ge en tröja till den fondhjälte som skänker mest under April månad. Här kan man alltså inte tillgodose sig tidigare bidrag, utan här vinner den som skänkt störst summa under April månad.

I båda fallen måste pengarna finnas registrerade på Supporterfondens konto INNAN April månads slut och efter den 31:e Mars. Generellt brukar det ta cirka två bankdagar om man gör en inbetalning via bankgiro.

SMS-bidragsgivare kan tyvärr inte deltaga i denna tävling.

Hur skänker man gåvor till Supporterfondens insamling till IFK?

Internetbetalning (Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken & Nordéa)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

PlusGiro (PostGiro) inbetalning (Exempel)
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

MATCHTRÖJAN: Är av den nya Adidas modellen som presenterades i dagarna och enligt uppgift kommer den att följa dina rörelser samt göra dig snabbare, när du själv kickar boll. Tröjan är dessutom signerad av hela blåvitts A-trupp.

LOTTNING: kommer att ske 30:e April och vinnare utav den andra matchtröjan kommer att kunna utses vid midnatt samma dag.Under April månads första dag skänkte Jerker Holmberg från Skärhamn och Jocke Modh från Eskilstuna 300 kronor var till Supporterfonden. Med detta leder de tillsammans jakten på att bli April månads största givare och på så vis garantera sig en signerad matchtröja.

I nuläget räcker det med andra ord att ett bud på 301 kronor kommer in för att den skänkande fondhjälten ska leda jakten på den singerade Apriltröjan!

(38 Personer har i nuläget skänkt 500 kronor eller mer och deltar automatiskt i utlottningen av den andra signerade matchtröjan. Alla fondhjältar som skänkt minst 500 kronor till insamlingen innan 30/4 2006 deltar per automatik i denna utlottning.)

Har du frågor? Maila Supporterfonden och ställ dem till vår projektledning eller om du redan är fondhjälte så registrera dig för forumet här på hemsidan!

LYCKA TILL FONDHJÄLTAR!

www.supporterfonden.se

5 kommentarer:

  1. 301 kronor för att ligga närmast en signerad tröja? detta var årets bäst bevarade hemlighet...

    SvaraRadera
  2. Det har varit lite segt för fonden efter förlusterna nu! Fan folk får ju skänka även om det går emot, det är då man borde skänka ännu mer!

    SvaraRadera
  3. Hur går det med souvenirtävlingen då?

    SvaraRadera
  4. Kjellan/ Bra fråga. Det ska framföras till vår tävlingsansvarige asap. Jag antar att den är på g nu i Maj när matchtröjelotteriet är avslutat...

    SvaraRadera
  5. frankie

    Stämmer bra, vi avvaktar matchtröjstävlingen, sedan blir det fullt blås på andra fronter.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.