2006/04/08

2...


Vi räknar ner antalet dagar kvar till ellosmatchen...

12 kommentarer:

  1. T-A-C-O-S-S, T-A-C-O-S-S, T-A-C-O-S-S, gôbben äter tacoss! (Jo, det är felstavat)

    SvaraRadera
  2. Taco Anders håller på blåvitt!!

    SvaraRadera
  3. Santa Maria, han gillar Santa Maria
    Saaanta Mariaaa, han gillar Santa Maria

    (med. Guantanmera)

    SvaraRadera
  4. jag fattar inte.. ?

    SvaraRadera
  5. Jag fattar inte varför han kallas taco Anders?

    SvaraRadera
  6. jag hoppas innerligt att någon av dessa kommer sjungas i borås

    SvaraRadera
  7. Va ni tvugna att ha en så smarrig bild nu när jag e så bakis-hungrig?
    Fan nu måste jag pallra mig ner till affären för att köpa just Tacos...FAAN!

    SvaraRadera
  8. Han gillar sina tackosar fyllda med rå köttfärs, lingon, maskrosblad och spaghetti toppat med riven parmessanost (sån där sosseparmessan som är köpt färdigriven från elloskatalogen).

    SvaraRadera
  9. Citat från Anders i Dagens BT ang den löjliga drömmen att Anders skulle hålla på Blåvitt. "-Jag var med om att föra upp Elfsborg till allsvenskan 1996. Nu har jag fördelen att få vara med om storsatsningen som ska göra klubben i mitt hjärta bäst i Sverige. Jag är verkligen stolt över detta!"
    Det måstge verkligen vara trist att inte kunna locka spelare till klubben och inte ens ha pengar att köpa de man vill ha.

    SvaraRadera
  10. anonym, du tror inte att Anders är smart nog att hålla inne med sanningen för att ställa sig in hos Bondesupportrarna?

    SvaraRadera
  11. Feldgrau...Nej, även om ni verkligen vill tro att Anders skulle vilja spela för IFK så är det fel. Frågan är vad som krävs för att ni skall inse det och inse att ni inte är en attraktiv klubb längre. Vad skulle Anders göra i IFK ? Samma som i Southampton, stå åp mittfältet och se alla långbollar segla förbi honom högt uppe i det blå?

    SvaraRadera
  12. anonym, nej jag förstår verkligen att Andess väljer fopoll i Borås där han kan käka tacos, marknadsföra micropizza, slappa, förlora med 8-1 och vara nöjd med en åttondeplats när säsongen är över...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.