2006/04/04

Bojkotta GöteborgsPosten!

GÖTEBORSMEDIERNA GP har misshandlat Blåvitt i alla tider. Ända sedan Jan Hansson härjade som fotbollsskribent, innan han petades bort till Borås under tumult- till dagens Härdsmältsmaffia, så har man alltid pissat på Blåvitt.

Man är ensamma på morgontidningskartan och Göteborgaren är en flat gemytlig prick som bara accepterar att ta skit. Men någon gång får det tamejfan vara nog.


Jag tycker att alla Blåvita borde:

SÄGA UPP ERA PRENUMERATIONER- BOJKOTTA GP NU!!!

22 kommentarer:

  1. Själv tycker jag det är helt ok att GP sågar Blåvitt när de spelar o-o mot Öster hemma. Jag kommer lugnt att fortsätta min prenumeration. Det var ju dessutom GP, genom läsvärdetkortet, som gjorde att jag bara behövde betala halva priset för att se denna urusla match.

    SvaraRadera
  2. Med tanke på att Blåvitt redan spelat bort guldchansen i allsvenskan tycker jag att Mild borde sälja halva laget, värva nytt i sommar och satsa på höstens spel i Europa. Bifall? /Mackan

    SvaraRadera
  3. GP sågar Blåvitt när de spelar o-o mot Öster hemma.

    Nu är det ju inte så att GP sågar, man fortsätter, som alltid att HÅNA Blåvitt. Lista bortförklaringar, bland annat där man påpekar att Blåvita alltid skyller på media efter förluster är inget annat än osmakligt.

    Den här tidningen är en skitblaska och bör behandlas så.

    SvaraRadera
  4. Göteborgs Posten har ALLTID (så länge tidningen och Blåvitt funnits) favoriserat Överklassen (ÖIS).

    Troligen beror det på att Hjörnefamiljen är och har varit ÖISare (tillhört och tillhör överklassen).

    What can a poorboy do? dvs vad är altenativen nu när inte Arbetet finns längre?

    SvaraRadera
  5. Jag fattar inte att man bryr sig, jag skiter la för helvete om de skriver att blåvitt e sämst i Sverige.

    Man älskar ju blåvitt iaf. De kan hålla på vilket lag de vill. De kan håna oss i pressen, är man blåvit så går man alltid med ryggen rak.

    Sluta lipa för fan

    SvaraRadera
  6. Jag fattar inte att man bryr sig, jag skiter la för helvete om de skriver att blåvitt e sämst i Sverige.

    Så du gillar att sponsra såna som hånar blåvitt ekonomiskt? Köttskalle.

    SvaraRadera
  7. Jag saknar Arbetet jag med, det var mindre pajasjournalistik allmänt sett på den tiden, men då kunde man gå över från GP till Arbetet om man var missnöjd. Nu är GP ensamma i båten och de vet om det med...

    /JN

    SvaraRadera
  8. ja sa upp min prenumeration för 3-4 år sedan redan. bättre har det inte blivit ser jag...

    SvaraRadera
  9. Ni är ju helt osanna!!!

    Så här hade ni velat att GP skulle skriva eller:

    "IFK spelade fantastisk fotboll i 90 minuter. Man visade att man är ett lag för både SM-guld och europa, att matchen slutade o-o berodde endast på domaren. Samtliga blåvita spelare visade landslagsklass och ett stort hjärta inför en extatisk publik på ett utsålt ullevi. Det har även kommit till GP:s kännedom att årskortsinnehavare inte fick gå in där dom ville, detta är en stor skandal som kommer innebära att huvuden kommer att rulla. Enligt GP:s källor är det troligt att statsministern kommer att avgå eftersom han är ytterst ansvarig för denna skandal av historiska mått."

    Och för er som inte fattade det: "de sex orskerna" var ett skämt som dessutom var ganska roligt, och förmodligen sant...

    Mabus

    SvaraRadera
  10. Mabuse:

    Just denna artikel var troligen adekvat. Vad det handlar om är att GP gläds när det går dåligt för Blåvitt, att man tar alla chanser att klanka ner osv.

    Det mest obehagliga för mig är skadeglädjen när det går dåligt, den ser man inte när det går dåligt för ÖIS.

    SvaraRadera
  11. arbetarklass:

    Jag håller inte med dig, jag tror att du läser GP som fan läser bibeln. Jag känner inte alls igen din beskrivning av att man gläds när det går dåligt och klankar ner så fort man får chansen. Snarare noterar jag tacksamt att man skriver mycket mer om Blåvitt än om övriga göteborgsklubbar.

    Mabus

    SvaraRadera
  12. Äh, detta är ju bara töntigt.

    Klart att man får kritisera och t.o.m "håna" ett lag efter en insats som gårdagens. Är själv ett stort Blåvittfan men kan inte riktigt förstå dessa människor som inte har någon som helst distans till sig själva och laget.

    Det Härd skrev var i vissa avseenden ganska träffsäkert och att hävda att GP skulle vara emot Blåvitt känns aningen paranoiaaktigt.

    Om man kan se en match som gårdagens och själv inte sitta och skämta om kvalitén på den fotbollen som presteras så känns det som man kan svälja precis vadsomhelst.

    SvaraRadera
  13. Vill ni slippa borgar-GP, läs kommunistiska veckotidningen Proletären. Så här hälsades GAIS avancemang till fotbollsens finrum i nummer 44 förra hösten:

    "För övrigt... ...må det vara tillåtet för en fotbollsneutral ledarsida att hälsa ärevördiga GAIS välkommet åter till högsta fotbollssociteten. Och för en inte fullt lika fotbollsneutral ledarskribent att se fram mot nästa års derbyn. Makrillar äter vi till frukost!"

    SvaraRadera
  14. dock håller peter hjörne på blåvitt. men man behöver ingen tidning när man har internet.

    SvaraRadera
  15. Det är ju dumheter. GP skriver förbannat mycket om Blåvitt och ofta i för tama ordalag. Det är inget annat än helt rätt att ha "underkänt" som rubrik.
    Måste annars jäkligt bra baraben.com ha en så förbannat låg lägstanivå, typ Stellham-humor och detta?

    SvaraRadera
  16. whatever. men, kan nån förklara hur en tidning kan "håna oss ekonomiskt"? Jag fattar inte det och känner att mitt huvud nu börjar ta formen av en köttbulle. Snälla förklara. Nååån!??!!

    SvaraRadera
  17. Hur kan man gå in och försvara GP efter denna "artikel"?

    Det är som att försvara spelet igår..

    SvaraRadera
  18. il proffessore/ ingen nyhet att din skalle är en köttbulle. det ser man ju på dina kommentarer jämt här.

    SvaraRadera
  19. Tycker inte GP genom åren klankat ner på IFK. Klubben har troligtvis fått mest utrymme i tidningen (positiv och negativ) av samtliga fotbollsklubbar på denna planet.

    Men det lustiga med "listan" är ändå att ingen inom IFK varken skyllde på, eller skulle få för sig att skylla på, de bortförklaringar som nämns i "listan" (se t.ex. Arne på presskonf.)...Så, ja..."listan" får betraktas som ett skämt (kanske för gaisare att rusta sig med mot IFK-supportrar som under tisdagen ev. anför liknande bortförklaringar till missade premiärpoäng)

    För övrigt anser jag att Mats Härd sällan skriver om idrott, utan oftare t.ex. om hur korvarna eller gulaschen smakar där landslaget råkar ha bortamatch, gärna i fånig listform och gärna i jämförelse med tidigare bortamatcher i andra länder. Och vem bryr sig egentligen om hans och kollegornas träning inför gbg-varvet, som får stort utrymme då och då? Någon?

    Några gånger om året blixtrar karln dock till och visar prov på intelligent journalistik. Men då detta sker så sällan tycker jag nog att tidningen GP skulle bli mkt bättre av att byta ut honom. Frågan är mot vem.(Laul verkar överskattad...?)

    SvaraRadera
  20. GP tipade nyligen Blåvitt som vinnare av allsvenskan. Hånade de Blåvitt då också? Att Blåvitt ibland granskas hårdare av GP än övriga göteborgsklubbar kan bero på att vi är enda klubben i stan som på allvar kan vara med och kriga i toppen på allsvenskan. Kraven är högre på oss, både från supportrar och media.
    Häcken och Gais får fina rubriker om de kommer 9:a i allsvenskan, men för oss är samma placering en katastrof.

    GP:s lista på bortförklaringar går det faktiskt att ta med en nypa salt och le lite åt.

    SvaraRadera
  21. Nån som vet varför J. Hansson lämnade G-P?

    SvaraRadera
  22. Nån som kan förklara hur Mats Härd kan klara av att löpa 8:an runt Delsjön?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.