2006/04/13

Går Helsingborg till anfall lär reaktionerna bli omfattande...

MATCH Idag kommer Helsingborgs IF på besök i Göteborg. Helsingborg som sedan tidigare är allmänt kända som Kommunens IF efter att deras förening räddats från undergång av Helsingborgs Kommun. En generös kommun som värnar om sitt fotbollslag och där ingen annan än Socialdemokraterna i kommunstyrelsen verkar ha intresse i att bevara fotbollsföreningen.

Ali Gerba är i dagens match petad till förmån för Selakovic, Berg och Wallerstedt. Jag tror personligen att det är dött lopp mellan Gerba och Berg i kampen om en plats i truppen men att Arne väljer att peta Gerba i nuläget som en del av processen att acklimatisera honom till den nya omgivningen och att sätta en liten extra eld i baken på honom att öka tempot i kampen om en plats i laget.

Alexandersson och Selakovic gör efterlängtade comebacker i dagens match som spelas på Gamla Ullevi- något som får det att kännas som den egentliga hemmapremiären för oss Blåvita efter en utflykt på Nya Ullevi. Tänk på att detta är med all sannolikhet sista gången vi mötet HIF på Gamle Ullevi. Inte för att det spelar någon roll, men försök att insupa den atmosfär som Gamla Ullevi trots allt har. Hur många SM-guld som sitter i dessa väggar från 1990-talet och hur många gånger vi jublat bakom de skymmande stolparna på trärucklet. Nu ska åbäket snart bara vara ett av våra forntida läktarminnen.

En sak är dock säker. Går Helsingborg till anfall mot IFK lär supporterreaktionerna vid Jesper Blomqvist övergång till Djurgården och Andreas Anderssons till AIK se tama ut i jämförelse med vad som komma kan på Ullevi idag...

20 kommentarer:

  1. Va? Hotar du Helsingborg? Ring Wagner för guds skull!

    SvaraRadera
  2. Aftonbladet, främst Wagner, slå upp era chockrubriker nu!

    SvaraRadera
  3. Polisanmäl HIF!

    SvaraRadera
  4. Straff, offside och utvisning!

    SvaraRadera
  5. Hahahaha, briljant, Frankie!

    SvaraRadera
  6. Hej Michael Wagner

    Supporterbloggen www.baraben.com går till attack mot Helsingborg i deras införrapport, skulle till och med vilja kalla det för ett hot. Jag skulle vara mycket intresserad av att höra vad Helsingborgs ordförande har att säga om detta angrepp. Kanske kan du som den erkänt duktiga journalist du är fixa ihop en artikel för att klargöra vad de olika parterna står?

    Med Vänlig Hälsnig

    / Respektive supporters namn.

    SvaraRadera
  7. Wagner är en jävla fitta. ok?

    SvaraRadera
  8. hehehehe väldigt finurligt motdrag.

    vi får väl se om det blir superkrigsrubriker imorn. på nåt sätt har jag svårt att tro det...

    SvaraRadera
  9. Det är riktigt baj att jag med största sannolikhet missar dagens match. Har drabbats av brutal feber och är totalt knockad. Man har ju verkligen längtat sååå att få gå och se fotboll på Gamla igen.

    Och inte kan man se matchen på TV heller. Bra jobbat....

    SvaraRadera
  10. Var inte Wagner Hitlers favoritkompositör?

    -Jo.

    SvaraRadera
  11. Ajajaj, inte så smart att hota mäktiga Kommunen, va?

    SvaraRadera
  12. Wagner
    Ragnarök väntar om vi förlorar

    SvaraRadera
  13. haha Klockrent

    SvaraRadera
  14. Lite reaktioner på Anton-affären och ert pressmeddelande hittar ni här.

    SvaraRadera
  15. Hallå blåvittslödder, hur ser tabellen ut?

    ETT LAG I GÖTET?

    SvaraRadera
  16. anonymos: Ja maratontabellen ligger vi etta på. Ett lag i götet var det ja.

    SvaraRadera
  17. Assyriska låg också i topp efter tre omgångar, eller 2½ eller whatever. Hallå Allsvenskanär26matcherochniharinteentruppsomräckerenshalvvägsmenvitargärnastålarnafrånderbymatchernaochköperenmittbackförellerenrevisorsådetsåjajjamensan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.