2006/02/05

Ur ett rökmoln kom Javier...

SILLY SEASON Expressens fotbollskrönikör Olof Lundh skriver i lördagens tidning:

"Blåvitts spanske provspelare Javier De Pedro" valde under sin vistelse att uppgradera sitt hotellrum. Han fixade en svit istället. Skälet var att De Pedro ville ha ett rum som han kunde röka fritt i. Dock ska han ha betalt uppgraderingen själv. Trots rökandet gick inte spanjoren ner tillräckligt många kilo för att imponera på Arne Erlandssen."

Att superstjärnan De Pedro var bolmande dego visste vi sedan innan. Men kan detta nu räknas som Håkan Milds första bom i jobbet som sportchef? Det var trots allt han som pushade för att De Pedro skulle få chans efter chans, medan Arne ganska tidigt såg att den här tjommen från matadorernas hemland inte var mycket att hänga i granen...

8 kommentarer:

  1. ...men vilken match han gjorde mot öjs på gamla ullevi! Det var ju rena lekstugan. Förvisso mot ett b-betonat öjs men ändå. I den matchen såg man en del av vad har verkligen kunde.

    Men tyvärr så krävs det mer än evig talang för att kunna spela fotboll, en efter är de som får lära sig det...

    SvaraRadera
  2. I den matchen var det roligaste hur Håkan Mild hela tiden tog bollen från sina lagkamrater och sprang ut på Vänsterkanten för att ge De Pedro bollen... hehe stor fotbollshumor.

    SvaraRadera
  3. Detta är just varför jag älskar Håkan så mycket, han försökte hjälpa en polare som hade det jobbigt dessutom visste han att
    javier hade talang. Nu gick det inte som vi hade önskat, men vi måste ju våga för att vinna och tror inte det kostade oss speciellt mycket heller.

    SvaraRadera
  4. Han fick väl en insättning med texten Hakan M som skulle vidare till ett konto i Luxemburg. 4,5 millar.

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det var rätt att vi gullade med De Pedro.

    Hade det gått vägen så hade vi troligtvis haft ett av de bästa nyförvärven under hela 2006. Det hade varit en större skandal om vi nte hade försökt.

    SvaraRadera
  6. Frankie... Tycker du ska göra hemläxan lite bättre. Det var inte Håkan Mild som tog De Pedro till Göteborg utan MP. Håkan Mild såg däremot till att en omotiverad De Pedro lämnade på ett relativt snyggt sätt utan att det kostade Blåvitt en krona.

    SvaraRadera
  7. Pes5: Läs texten %&/(#. Det står "pushade för", inte "tog hit honom". Åk hem till aik!

    SvaraRadera
  8. Il Professore: Dags för ett läkarbesök snart, eller har du blivit impad av muslimernas överreaktion dom senaste dagarna? Jag försvarar Håkan och du tycker jag ska åka hem till aik?
    Nu för tiden lever man sannerligen i upp och nervända världen. Danskarna är snart i (ord)krig med Islam och försvarar man Håkan Mild (med rätta) anklagas man för att heja på Blåvitt hatrival nummer ett.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.