2006/02/09

Ålborg

ROYAL LEAGUE Då vi fått en viktig påminnelse om matchen på söndag mot Djurgården vill jag passa på att flagga för matchen borta mot Ålborg. Även denna match är viktig för framtida spel i turneringen och ett supporterstöd nere i Danmark krävs för att mana på gubbarna till seger. Väl mött!

8 kommentarer:

  1. Det borde gå en båt på natten så man hade kunnat åka och se matchen.

    SvaraRadera
  2. Helsingborg? Då kommer du ju inte ens till samma ö som Ålborg ligger på.

    SvaraRadera
  3. Paxifk>

    Du kan fortfarande boka in dig på supporterklubbens alternativ. Anmälningstiden går ut idag.

    Att ta sig till Ålborg via Helsingborg rekommenderas inte. Det är 67 mil och dessutom en färjeförbindelse.

    Anonymous>

    Det går inga båtar från Frederikshavn efter matchen men väl en båt från Grenå till Varberg. Men eftersom du är i Varberg först kl 05.30 och sedan har några mil hem därifrån är det bättre att du tar morgonfärjan från Frederikshavn på fredagen. Den är i Gbg kl 11.00.

    SvaraRadera
  4. steiermark
    det där lät mycke intressant, men min danska är inte den bästa, försökte kolla lite på hemsidan..är det 498/natt för 5 personer som gäller?

    SvaraRadera
  5. paxifk: Om du åker från Skåne är det ypperligt att åka via Helsingborg. Givetvis har anonymous ingen som helst koll eftersom Ålborg inte ligger på någon ö. Ta färjan till Helsingör och åk sedan till Hundestedt där man tar färja till Grenå. Resten är biff. Buss (el motsv) till Ålborg. Eller tåg hela vägen. Ba.

    SvaraRadera
  6. "Ta färjan till Helsingör och åk sedan till Hundestedt där man tar färja till Grenå" Nej, men likväl gör Helsingör det.. vilket försvårar. :D

    SvaraRadera
  7. Steiermark
    ok, det låter grymt
    tack!

    SvaraRadera
  8. Jylland är väl för fasen en halvö i vart fall. Messerschmidt

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.