2006/02/16

Tiotusenkronors-gränsen spräckt för fonden!

SUPPORTERFONDEN Det går bra för Supporterfonden! Besöksantalet är stort och det finns många givmilda blåvitt fans!

Bara idag har vi mottagit 4850,39:- och totalt är vi nu uppe i summan: 14 148,39:-

Vi vill också tacka för alla som mailar in med frågor och förslag, fortsätt med det, var med och påverka! För att ta kontakt med oss, maila till:

kontakt@supporterfonden.se.

Vi kommer även inom kort, som efterfrågats, att lägga upp en stapel där vi jämför med en viss "annan insamling" från förra året. Så håll ögonen öppna!

9 kommentarer:

  1. sjukt drag alså. och då har inte ens jag lagt in mitt autogiro än.

    PLUS ATT ALLSVENSKAN INTE STARTAT!

    SvaraRadera
  2. Jävlar, det här är en stabil start. Drar man in i snitt 14 000 per vecka i ett år blir slutsumman inte mindre än 728 000...

    SvaraRadera
  3. Men vi får nog räkna med att det blir mer pengar när fonden får mer publicitet, så jag ksulle tippa på en 2 miljoner sammanlagt,5 mil känns lite väl högt.........

    SvaraRadera
  4. Ja den största rullningen lär ju komma när allsvenskan kör igång och man via matcher kan nå ut till de tusentals IFK-are som inte sitter på olika nätforum. Främst kategorin 35-65 år...

    SvaraRadera
  5. Jag tror också att fonden har stor potential när den får mer publicitet bland massan som inte kontinuerligt surfar på Blåvitt relaterade sidor. Det har ju inte varit löning ännu heller. Det som jag dock tror skulle få fonden att lyfta är att det kommer in ett gäng med stora bidrag så att folk ser att fonden växer. Jag kommer dra iväg ett par hundra så smångom men jag skulle helst se att fonden inte sammanbinds med Baraben. Framåt kamrater!/Fredrik

    SvaraRadera
  6. Fredrik

    men jag skulle helst se att fonden inte sammanbinds med Baraben

    Hur menar du mer detaljerat? Nyheterna här på Baraben om Supporterfonden genererar i massor av besök till Supporterfonden, vilket givetvis är bra och det finns väl ingen anledning att ändra på det?

    Vi vill ju inte heller att Supporterfonden skall ses som en "Baraben grej" och det finns ett par åtgärder som vi skall göra för att visa det, men vi lyssnar ju gärna om du har några förslag.. Vill du inte posta i kommentarerna så släng iväg ett mail till kontakt@supporterfonden.se.

    SvaraRadera
  7. skulle IFK vinna idag skulle dom fått 500kr mer av mig men nu när det blev förlust så vann jag ju inga pengar utan förlorade allt. Funderar om jag ska ringa någon i IFK och kräva någon hundralapp. ;)

    SvaraRadera
  8. Charles Banan:

    Oavgjort & avancemang blev det faktiskt. Det är väl iaf värt en hundring? ;-)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.