2006/02/14

Se upp för blåvitt

TIPS Expressens Eskil Hellberg verkar ha fattat att Blåvitt kommer att bli att räkna med den kommande säsongen. Så här skriver han i dagens expressen...

"IFK Göteborg besegrade Djurgården med 2-0 i Royal League trots sjukstuga före matchen. Ett styrkebesked! Räkna med Änglarna i år."

Kan inte annat än att instämma med honom. Blåvitt blir att räkna med i år... Tänk, det kanske äntligen räcker till GULD igen.

11 kommentarer:

  1. Har en känsla av att vi kommer sopa banan med de övriga lagen i år. Men det är som sagt bara en känsla

    SvaraRadera
  2. Alla lag förutom Gais. De kommer krossa oss med 8-0, 0-7.

    SvaraRadera
  3. Allvarligt talat, vilket lag skrämmer er? Kan inte komma på nåt. DIF och MFF känns ju inte alltför läskiga. Det gäller bara att kunna spela ut alla dynggäng i serien (Läs Gefle, GAIS, Kalmar, AIK)

    SvaraRadera
  4. Övermod går före fall.

    Försök att vara lite anspråksfulla och realistiska.

    SvaraRadera
  5. moh;

    Varför skall vi straffas?

    SvaraRadera
  6. Fullt realistiskt att tro på full pott och 26-0 i målkvot 2006

    SvaraRadera
  7. Wallerstedt är grym att ha mot dynggäng som backar hem.

    SvaraRadera
  8. Mmm, och Walle får bollen av vem? Poängen är att vi spelar som skit mot dynggängen och faller in i långa tjongbollar a la Jimmy Svensson. Hans usla tjongfotboll har präglat hela truppen för all framtid. Han är pest och skall som pest behandlas, dvs stanna i Kinna för evig framtid.

    SvaraRadera
  9. Il Professore

    Hahaha.. Sicken sågning.

    Är det bara jag som ser framemot att se om TO/Kihlen kan lirka bättre än Seb/Mild?

    SvaraRadera
  10. Jag har sett TO vara riktigt, riktigt blek i MFF i liknande matcher. Men jag hoppas jag har fel. Bra att vi slipper giffarna dock. För de åkte ut va?

    SvaraRadera
  11. Annan anonym.
    Wallerstedt skulle inte jag lägga några större förhoppningar på. Värsta målsumparen i Norrköping under hans tid här o va det i Norrpan säger en del. Den värvningen gladde inte mig.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.