2006/02/08

Djurgårdskross

ROYAL LEAGUE Bland alla nostalgitrippar, supporterfondsuppdateringar, ordförandedebatter och komiska upptåg får vi inte glömma att den blåvita tävlingssäsongen 2006 sparkar igång om blott 3 dagar. På söndag kl 16:00 står superdupervärvarchocklaget Djurgården på Nya Ullevis gröna (eller vita, eller slaskiga) gräsmatta för att ytterligare en gång åka på en total överkörning, den här gången ska förhoppningsvis även resultatet visa på detta till skillnad från höstens drabbning på Djurgårdens nya hemmaarena i Södertälje.

Det gäller inte bara ytterligare revansch för höstens allsvenska avslutning, det gäller inte bara att visa djurgårdarna vilka som är bäst inför den allsvenska starten, det gäller inte bara att visa att Arnes hårda träning inte totalt har kört ner de våra i botten, det här gäller liv och död i Royal League. Med två matcher kvar och två poäng upp till Lyn som spelat en match mindre är två segrar så gott som en nödvändighet för att ta en säker kvartsfinalplats som ett av de två bästa lagen i gruppen. I annat fall måste vi i slutändan vara en av de två bästa treorna, men för detta kommer det, som det just nu ser ut, ändå att krävas flertalet poäng under gruppspelsavslutningen.

Slut upp Änglar, och led Blåvitt till fortsatta Royal League-triumfer!

10 kommentarer:

  1. NYA INNESPORTEN: CHOCKSCHACK!

    Detta inlägget sponsrades av Aftonbladet.se

    SvaraRadera
  2. En seger mot dif hade värmt ordentligt i vintermörkret!

    SvaraRadera
  3. ...då kanske Laul uppdaterar sitt tabelltips en gång till.

    SvaraRadera
  4. Jag hör till dom som kräver seger i samtliga tävlingsmatcher 2006. Djurgården är skit

    SvaraRadera
  5. håller med solna blå e skit



    Krossa gårdarna

    SvaraRadera
  6. Slut upp så söndag och ge grabbarna stöd. Det kan behövas nu när flera spelare är däckade med hög feber.

    SvaraRadera
  7. Håller fullständigt med om att alla ska sluta upp på söndag, men frågan är vilken effekt detta får på just denna hemsidan...?

    Det är ju inte OSS det handlar om (vi ska ju självklart gå) men däremot den allmänna publiken når vi inte på detta sättet.

    Rätta mig om jag har fel!

    SvaraRadera
  8. Det är ju självaste fan att halva truppen ska gå och få influensan precis innan en sån här viktig match. Fördel Aporna!!!:(

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  10. Att man missar matchen på söndag är tråkigt... men vad gör man när man bor längst ut i sydöstra sverige? och på TV-finns matchen inte att beskåda någonstans, förfärligt! Canal + kunde la lagt in några tusen för matchen eller har jag fel? En besviken göteborgare på flykt. =(

    IFK KROSSA DIF!!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.