2006/02/20

Blåvitt presenterar ordförandekandidat & Dulee Johnson klar för AIK

SILLY SEASON Under måndagsförmiddagen blev det klart att Dulee Johnsson hamnar i AIK och att IFK Göteborgs valberedning presenterar sitt förslag på ny ordförande i IFK Göteborg.

Gällande presentationen av IFK Göteborgs valberednings förslag till ny ordförande så slängde GP upp rubriken: "Blåvitt presenterar ordförande" vilket naturligtvis är väldigt vilseledande och subjektivt då IFK Göteborg trots allt är en demokratisk förening där medlemmarna väljer ordföranden på årsmötet. Vilket förslag valberedningen än lägger fram så är det inte de, utan medlemmarna som har det avgörande beslutet i sina händer.

(Fler och ingående analyser av kandidatpresentationen kommer inom kort här på Baraben.)

Angående Häcken-"stjärnan" Johnsons övergång till AIK kan man väl börja med att kommentera att man ska vara försiktiga med analyser kring AIKs köp av Dulee Johnson. Man kanske håller presskonferens i frågan idag för att sedan se hur den kriminellt belastade (dömd för bland annat rattfylleri och misshandel 2005) mittfältaren blir klar för en helt annan klubb imorgon? AIK brukar ju jobba så...




Gunnar Larsson föreslår sig själv?

8 kommentarer:

  1. ja, i AIK hör den förbrytaren hemma

    SvaraRadera
  2. spännande att se vem de lägger fram. jag tycker det är skandal om gunnar "valt sig själv"- i så fall borde han avgått från valberedningen och gjort rum för en annan medlem.

    SvaraRadera
  3. hade vart mer passande med blåbär än jordgubbar i lådan... ;)

    SvaraRadera
  4. Jaha, är Dulee klar för bajen nu då?

    SvaraRadera
  5. "Jag skulle bara vilja tacka AIK för att det blir en ligist mindre på stan i GBG. Jag med stöd av hela Göteborgs befolkning vill tacka er så gott, för nu kommer alla känna sig trygga när de går på stan.

    ÄR Dulee Johnson klar för Bajen snart eller? De brukar ju välja en annan klubb när AIK har presenterat dem. =)

    Tack än en gång för att ni har köpt/fått Dulee!"

    detta skrev jag på Gnagar-forumet! Någon som förstår varför jag blev blockad och de tog bort inlägget? ;) haha... Jag står för varenda ord med =)... skriv samma sak du med där ;)

    SvaraRadera
  6. Citat från hatten:

    "Dulee är en spelare som alla allsvenska klubbar skulle vilja ha"

    (svt text)

    SvaraRadera
  7. Hatten försöker rädda sitt skinn. "En spelare alla vill ha" Jo, just det. Verkligen.

    Pajas

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.