2006/02/17

Visa vem som är storebror i Göteborg!

SUPPORTERFONDEN Som tidigare uttalats så är inte Supporterfonden Ängel en vanlig insamling där ett par kronor läggs i en hink, tvärtom är det det utsatta målet att:


"Supporterfonden sätter därför upp målet att vi ska tiodubbla det
insamlingsresultat som Öis Supporterklubb Balders Hages genomförde under 2005. Målet är med andra ord att att samla in minst 2 112 280 (Två miljoner etthundratolvtusen tvåhundraåttio kronor) under 2006
."
Förhoppningen är att vi med er hjälp ska nå 5 miljoner kronor under 2006! För att klargöra hur vi vill bräcka Öisarnas insamling med råge har vi lagt upp en stapel på vår resultatbanner som visar kampen om att komma ifatt (och i sinom tid även gå förbi) vår rödblå lillebrors insamling från förra året.


Visa vem som är storebror i Göteborg- skänk en slant från lönen till Supporterfonden!

Kontonummer och tillvägagångssätt hittar du på här.
Läs mer på: www.supporterfonden.se

27 kommentarer:

  1. hur mycket samlade gais in i sin kända "hink" då? det vore kul att klå den med!

    SvaraRadera
  2. ska insamlingen bara hålla på till siste december, eller till februari -07 så det blir ett helt år?

    SvaraRadera
  3. Anonym1/ Jadu, det får vi allt luska i lite!

    Anonym2/ Det blir förmodligen till Januari 2007, vilket innebär 12 månader men kanske inte riktigt 365 dagar...

    SvaraRadera
  4. jävligt starkt jobbat med fonden killar! jag ska sätta upp en månadsbetalning till Supporterfonden! Viktigt att vara med och stödja IFK, har ni fått in några "kända" namn ännu?

    SvaraRadera
  5. Kan man skänka pengar anonymt?

    SvaraRadera
  6. ja, man kan skänka pengar anonymt

    SvaraRadera
  7. Vill män skänka anonymt finns två vägar:

    1. Sätt in pengar helt utan avsändare på Svensk Kasseservice.

    2. Sätt in pengar via ditt konto och skriv "Anonym" i infofältet.

    SvaraRadera
  8. Ett par frågor:

    Kan man skänka under 100?
    Kommer ni ha "bössinsamling"?
    När ska GP skriva om insamlingen?

    SvaraRadera
  9. Bond: tack för svaret.

    SvaraRadera
  10. Näst senaste anonymous

    1. Ja, det går utmärkt att skänka under 100:- men då visas inte ditt namn på supporterfonden.se. Dock kan du skänka 50:- två gånger och komma med om du anger samma namn och uppgifter! :-)

    2. Det kommer vi nog att ha om det går att sköta proffsigt och säkert.

    3. Det gör dom förhoppningsvis när vi slår på stora trumman framåt säsongsstart.

    SvaraRadera
  11. Måste ge krädd till er som har hand om supporterfonden. Vi har ett väldigt stort arrangemang på detta och ni satsar verkligen. Riktigt kul att det finns personer som gör sånt här för blåvitt

    SvaraRadera
  12. Hahaahaaha ni är ju inte i närheten av oss i ÖIS ju!

    SvaraRadera
  13. Senaste anonym: Kanske för att fonden endast varit öppen i en enda vecka...?

    SvaraRadera
  14. Sista anonym = stor humor!

    SvaraRadera
  15. Fast det är ju lite orättvist att jämföra med ÖIS. Det är ju inga problem för dem att samla in pengar eftersom de har Sten A Olsson, Gyllenhammar, Wallenstam, Bengt och Fabian Bengtsson plus en jevvla massa andra överklassare bakom sig.

    SvaraRadera
  16. Börjar det inte bli lite tjatigt?

    SvaraRadera
  17. forza gais! ni kommer aldrig komma upp i flera hundra tusen som vi hade! finns bara ett lag i götet och det är det stolta grönsvart!!!!

    /Messias Gravem forever

    SvaraRadera
  18. aWear, bra jobbat. De kanske dock skulle ta hjälp av Frankie vad gällande designen.

    SvaraRadera
  19. Anonymous said...
    Börjar det inte bli lite tjatigt?


    Jag ser hellre tio såna här saker om dan på alla IFK-relaterade siter än ännu en jävla artikel som är helt intetsägande. Fonden är brilliant, vem kom på idén?

    SvaraRadera
  20. Är det inte lite onödigt att påpeka att 100 % av insättningarna kommer från män. Det är väl fullständigt irrelevant och kan väl möjligen fungera som salt i såren för de som ser jämlikhetsarbetet inom idrottsföreningar som något viktigt.

    SvaraRadera
  21. Då var den första lilla slanten inbetalad!!!
    Det kommer mera...

    SvaraRadera
  22. ohj/ Jo det kan jag lova, då min autogiro till fonden först går igång vid kommande löning, så vi är nog många som inte tagit "klivet in" ännu...

    Dock 52 personer hittills som skänkt, starkt jobbat änglar!

    SvaraRadera
  23. il proffessore/ Jag påpekade detta med männen av följande anledning:

    -För att uppmana alla de tjejer/kvinnor/brudar/damer som håller på Blåvitt att komma med och delta i fondens stöd för Blåvitt.

    &

    -För att inspirera fler av er män att påverka sina systrar, flickvänner och kompisar att skänka en slant...

    SvaraRadera
  24. Frankie: Jag tror inte du har illa menade motiv, men jag tror inte tjejer/kvinnor känner på samma sätt med en sån formulering. Den spär snarare på Häckensyndromet, som kan personifieras med Carl "jag fattar ingenting om jämställdhet för jag är ett jävla pucko" Fahger i dokumentären om Häckens jämställdshetsarbete som gick på svt härförleden. Mkt bra programserie för övrigt.

    Självklart skall vi pusha för fonden oavsett kön, jag tycker bara informationen är irrelevant av nämnda skäl.

    SvaraRadera
  25. Först och främst vill jag uttrycka min beundran för alla som delar med sig av sina surt förvärvade slantar till ett så behjärtansvärt projekt som Supporterfonden. Stor cred också till Hankins m fl som drivit igenom detta. Det är riktigt stort av er!

    Vad jag dock tycker är lite trist, och möjligen kontraproduktivt, är att det ägnas så mycket utrymme på Baraben till att skriva om Supporterfonden. Jag antar att tanken är att eftersom Baraben är så välbesökt så är det ett bra forum för "reklam". Personligen tycker jag dock att det blir lite långrandigt att läsa om den i inlägg efter inlägg, istället för de roliga och rappa inlägg jag är van vid. Tyvärr ger detta i förlängningen att jag besöker sidan mer sällan. Nu talar jag ju visserligen bara utifrån mig själv, men jag tror att denna inställning kan vara ganska allmängilitig. I slutändan är jag rädd att den extrema fokuseringen på supporterfonden kan bli det som gör att Baraben förlorar sin ställning som Sveriges bästa och mest intressanta fotbollsblogg.
    Innebär detta att man skall sluta rapportera om Supporterfonden? Inte alls. Men Supporterfonden har faktiskt en egen hemsida. Min mening är att ni istället skall få folk att besöka denna för mer info om fonden, så att Baraben kan fortsätta att vara dagens höjdpunkt att surfa in på!

    SvaraRadera
  26. glenn/ Mängden Supporterfondsrelaterat hänger självfallet ihop med att fonden är ett nytt projekt och att det är viktigt att nå ut till det med så många som möjligt. Sedan kommer vi allmer som året fortlöper att minska på den direkta exponeringen av fonden på Baraben, men vi tycker att det är jävligt viktigt att projektet får utrymme då det är något som formerar ett direkt stöd till Blåvitt...

    SvaraRadera
  27. eller som flickan sa: http://expressen.se/index.jsp?a=529090

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.