2006/02/01

Alfons i Malmö & Fonden på frammarsch!

SILLY SEASON När tidningarna Basunerade ut att Mourad skulle bli kvar i Blåvitt och att Alfonso Alves skulle bli proffs för en rekordsumma blev det precis tvärtom. Därför vill vi på Baraben-redaktionen gratulera Hasse Borg och Malmö FF att de fick behålla sin Alfons och även deras guldchans. För oss övriga känd som Mollgan.



9 DAGAR KVAR - På Supporterfonden.se ser vi att besökarantalet ligger i hundratalen om dagen, redan innan sidan hunnit öppna upp sina portar. I skrivande stund är det 9 dagar kvar till lanseringen av Supporterfonden 2006 och nu börjar inte bara besöken på vår hemsida men länkar från andra sidor omsätta träffar.

Just nu är den klart hetaste länkaren till Supporterfonden.se en liten sida som heter Gais.nu där glåporden tydligen haglat mot att "skattefifflare har mage att samla in pengar till sin fifflar klubb, ge dem till sjukvården istället." Vi Blåvita betalar inte bara skatt, i dagsläget är vi generösa nog att låta vår skatteskuld stå och ticka på ränta så att skattemyndigheten tjänar 6 000 kronor per dag på vår generositet. Detta gör vi självfallet för att kompensera för de eventuella misstag som tidigare begåtts.

Kul även att olika företag, bloggar och hemsidor börjat lägga upp våra banners på sina egna hemsidor. Det märks att en stark Supporterfond är något som engagerar majoriteten av Göteborgs befolkning. Vill du hjälpa till? Har du en åsikt? Vart hittar man dessa banners?

www.supporterfonden.se såklart.

Dagens fondsupporter är: Marksaneringsinfo

11 kommentarer:

  1. Hahahahahahahahhahahahahahah... GAIS??? vad är det???

    SvaraRadera
  2. Marksanering åt folket!!!

    SvaraRadera
  3. frankie: HETS HETS! =)

    SvaraRadera
  4. Marksanering, är det när Gardell spolar Lewengood ren efteråt?

    Förr var det något Tyska Centalbanken höll på med när valutan tappat i värde, men nu är det väl Eurosanering som gäller?

    SvaraRadera
  5. Anledningen till att Alfons inte blivit värvad till Danmark är att invandrade hallickar inte får arbetstillstånd längre i landet.

    SvaraRadera
  6. Oops. Tog bort det förra inlägget.

    Då har man, trots sina begränsningar när det gäller det tekniska kring en hemsida / blogg, lyckats få upp en banner på CityBoyzbloggen.
    Applådera gärna - det är jag nästan värd. :)

    SvaraRadera
  7. OHJ

    Härligt!! Så skall det vara, alla kan hjälpa till!

    SvaraRadera
  8. OHJ/ Som ungdomen säger: KRÄDD till dig. Gött att bannersen börjar ploppa upp överallt...

    Det ryktas för övrigt att fonden kan chockkuppa snart...

    SvaraRadera
  9. Jag har hört att fonden budat på Alfons. "öh, ni får våra ihopskramlade 50 spänn. Ge oss Alfons!"

    SvaraRadera
  10. --- bond
    Utveckla, skvallra, ge en ledtråd.

    SvaraRadera
  11. OHJ/ Jag vet inte om man kan kalla det kupp men det kan vara aktuellt med en smygpremiär av sidan för invigda... Om det nu var det som menades...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.