2006/02/02

Supporterfonden 2006- Endast 8 dagar kvar!!

DAGAR KVAR Antalet sidor som fått upp banners till stöd för Supporterfonden växer snabbt och dagens Ängel som fått upp stödbanners på sin respektive sida finner ni här: City Boys blogg. Andra bloggare skriver artiklar om fonden, somliga inom Baraben-sfären länkar och vissa länkar så att hela sidan skakar.

Baraben.com står bakom projektet, Änglarna stödjer det, Änglarna Stockholm var först upp med en banner på sin hemsida och lillebror i Änglarna Skåne ville inte vara sämre. Det är underbart att se uppslutningen, men än är det inte bra nog. Har du en hemsida? Är du Blåvit? Kanske ditt företags it-ansvarige? Då vet du att det finns bara en sak att göra...

Vad är då Supporterfonden? Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar genom detta projekt tusentals IFK-fans att med små bidrag gemensamt bilda en enorm summa som skänks till IFK Göteborg vid årsslutet. Ett år där det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Göteborgskamraterna.

FAQ:en (Ofta återkommande frågor) på Supporterfonden.se är redan otroligt populär, av de cirka 500 unika besökarna det senaste dygnet har 68,4% läst FAQ:en. Trots detta är det väldigt få mail som kommer in angående just detta, eller är vår FAQ så väl utformad att den besvarar alla frågor? Knappast.


Dunka in din åsikt till: kontakt@supporterfonden.se

Glöm inte heller att man kan tipsa oss helt anonymt via vårt formulär på hemsidan!

5 kommentarer:

  1. Varför har inte Änglarna någon banner?? Är dom för stooooooooora för det eller??

    SvaraRadera
  2. Och Alltid Blåvitt då? Varför har ni inte frågat dem?

    SvaraRadera
  3. nicke/ Änglarna får nog upp en banner snart, de är redan ombord som stödpartner av Fonden.

    Anonym/ Alltid Blåvitt är kontaktade och har begärt (och fått) mer info i detalj om projektet. Nu ligger bollen hos dem...

    SvaraRadera
  4. Någon som Änglarna Skånes hemsida att fungera!?

    SvaraRadera
  5. Nej den verkar ligga nere Kjelle...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.