2006/02/22

Första lönehelgen för Supporterfonden kommer nu!

SUPPORTERFONDEN öppnade den 10 Februari, för nio bankdagar sedan. På de sju första dagarna har inte mindre än 58 personer givit 15 948,39 kronor till Supporterfondens insamling till IFK Göteborg.

Byggandet av databasen på Supporterfonden.se har i helgen gått vidare med full fart och inom ett par dygn kommer vi att kunna påbörja uppdateringen av alla er som skänkt bidrag till fonden. Detta innebär att alla gåvolämnare får sina bidrag publicerade med namn på Supporterfonden.se och att man även sparas i databasen för framtida gåvor. Så om du lämnar en gåva på 50 kronor eller 1000 kronor idag och planerar att göra så vid fler tillfällen under året så sparar vi ditt namn, telefonnummer och andra eventuella uppgifter du väljer att lämna till oss. Alla uppgifter hålls strikt konfidentiella och det enda som publiceras för allmän beskådan är namnet och storleken på bidraget. Anonyma bidragsgivare redovisas självfallet som "Anonym" och inga uppgifter sparas om dessa bidrag.

Nu till helgen når vi Supporterfondens första lönehelg och självfallet hoppas vi på fonden att många Blåvita i Göteborg och runtom landet väljer att påbörja månatliga inbetalningar till Supporterfonden. På Supporterfonden.se har vi en sektion vid namn "Skänk ett bidrag" där information om hur man skänker en summa från de största interntbankerna till Supporterfondens Postgirokonto (Plusgirokonto) ligger uppe. Man kan även göra en vanlig girering till kontot inne på valfritt bankkontor eller en inbetalning på Svensk Kassaservice.


Gör det till en god Blåvit vana vid löning- skänk en summa till Supporterfonden och stärk IFK Göteborgs ställning i fotbollssverige!

Besök Supporterfonden på: http://www.supporterfonden.se

15 kommentarer:

  1. Jag undrar om man kommer att få se namnet "Janne P" figurera bland givarna........

    SvaraRadera
  2. frågan är när namn som:

    -BENGT HALSE
    -STEFAN SELAKOVIC
    -MATS PERSSON
    -JAN PLÅNBOK

    öppnar plåntan och tömmer den för Supporterfonden! Änna dags att de ger något tillbaka!

    SvaraRadera
  3. Jag planerar en månadsinsättning på 200 i alla fall, vad säger ni grabbar!?!

    /jn

    SvaraRadera
  4. Sätter nog in 200 spänn denna veckan. Är man 14 år o bor i Skåne måste man även ha till resorna!

    SvaraRadera
  5. anonym/ Jadu är man 14 år och från Skåne så är det nog som att sätta in 5000 om man är 30 och från Göteborg!

    Starkt jobbat som fan!

    SvaraRadera
  6. haha, vad vill du säga? att skåningar är snåla? =)

    SvaraRadera
  7. anonym/ Nej tvärtom, att bidraget är väldigt generöst och visar på ett äkta engagemang om man sätter 200 kronor som 14-åring...

    SvaraRadera
  8. Min fråga är som svar: När kommer vi se "profiler" som Anderas Toll och Sverker som gåvolämnare? Eller har de redan gett ett bidrag?

    SvaraRadera
  9. Eller varför inte tjommar som "råttan på räcket", hehe han och Ijeh P vill jag se gåvor från!

    SvaraRadera
  10. Ijeh vill jag gärna se, men om han skriver Ijeh P på insättningen kan man ju tro att den kommer från Stefan Selakovic.

    Annars skulle det vara oerhört kul med insättningar från Anders Svensson och Tobias Hysén. Den förra borde inte vara så svårt. Kul om de skänker en slant till klubbarna i deras hjärtan. ;)

    SvaraRadera
  11. Löning=girering

    Stig Lundström ska la hosta upp nåra laxar för att bekänna färg?

    SvaraRadera
  12. anonym/ (om toll mfl) Jadu, det är ju helt upp till dessa grabbar att själv avgöra när och om de vill skänka en slant!

    SvaraRadera
  13. Kommer skänka 5 % av min lön efter skatt varje månad

    SvaraRadera
  14. anonym/ Låter som en bra idé!!!

    SvaraRadera
  15. Vilken jävla sekt!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.