2006/02/14

Fondutmaningen: Utmana farsan eller chefen!

Supporterfonden startar från och med idag möjligheten för dig att utmana någon på en kamp om störst bidrag till Supporterfonden. Tanken är den att alla Blåvita som framöver tänker slänga in en klumpsumma till Supporterfonden kan utmana en kompis, en familjemedlem eller arbetskamrat på att skänka störst summa till Supporterfonden.

Genom att specificera "Utmanar: Thomas Ravelli" (exempelvis) så kan man utmana en viss person eller varför inte ett speciellt konkurrerande företag? Då specificerar man "Utmanar: Göteborgs-Posten" (exempelvis) för att bjuda in företaget eller privatpersonen i fråga att slå ditt bidrag. Sedan kommer vi lotta ut t-shirtar bland dem som vinner utmaningarna. Antigen bland de personer som får stå som utmanare men där de utmanade personerna/företagen inte vågar svara, eller bland dem som svarat med ett bidrag och faktiskt även matchat bidraget, eller skänk ett högre bidrag.

Så missa inte chansen! Utmana brorsan, syrran, polarn, chefen, grannen eller konkurrenten! Fondutmaningen är en kamp om att visa vem som stödjer IFK Göteborg och vem som är soffliggare? Är det du som är soffliggaren?

http://www.supporterfonden.se

8 kommentarer:

  1. skön idé! vore spännande att få lite kändisar att utmana varann eller lite stora gbg-företag

    tänk er GT som utmanar GP eller nåt

    SvaraRadera
  2. haha, grymt. bra tanke att stimulera givandet lite!

    SvaraRadera
  3. anonym1/ Ja tänk dig Loket Olsson i budgivningskrig med Lasse Kronér haha, det hade varit STOR underhållning...

    SvaraRadera
  4. När kommer räknaren?

    SvaraRadera
  5. Anonym/ Som tidigare sagt, under den här veckan. För närvarande byggs den databas som ska bli grunden för både redovisningen av fondens bidrag som räknaren. Detta tar lite längre tid än beräknat men det är på g, innan veckans slut har vi den up and running!

    SvaraRadera
  6. Jag ska lätt utmana fondens projektledare! 1 000 spänn kommer.

    SvaraRadera
  7. Hahaha, Frankie, du kan nog se fram emot en hel del utmaningar.. :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.