2006/02/09

Supporterfonden: 1 dag kvar!

SUPPORTERFONDEN.SE Imorgon fredag, lagom efter lunchtid så öppnas Supporterfondens hemsida och därmed även Supporterfonden 2006!

14:00 är starttiden för öppnandet och då kommer en hel del allmän information om fonden, en FAQ, kontaktuppgifter och det så efterlängtade kontonumret bli tillgängligt för läsarna...

Redan under torsdagen ramlade den första smyginbetalningen in från signaturen "Erling" och förhoppningsvis sprids idén under de närmaste veckorna bland alla internetburna änglar. Vi förväntar oss den riktiga breda etableringen av bidrag till Supporterfonden lagom till Allsvensk start, men nu är kontot öppnat och det är dags att börja skänka sina reservslantar för att stärka Blåvitts ställning i fotbollssverige!

Fler frågor? Vill du hjälpa till? Är du ekonomiskt kunnig med Blåvitt hjärta? Tveka inte, hjälp till och delta i projektet! Släng iväg ett mail till kontakt@supporterfonden.se

13 kommentarer:

  1. KOM IGEN NU ÄNGLAR!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Blir det västnytt ikväll eller?

    SvaraRadera
  3. Stog nånstans att Västnytt-inslaget kommer på månda va?

    Sen: IFK Göteborg? När ska de gå ut och hetsa sina medlemmar att delta? Eller vågar de inte det? Vore ju jävligt korkat av Blåvitt att inte utnyttja detta initiativ för att få ihop ett par mille...

    SvaraRadera
  4. Skänk en slant nu, alla som håller på Blåvitt får tömma spargrisen där hemma.

    SvaraRadera
  5. Anonym/ IFK Göteborg är informerade om alla detaljer kring Supporterfonden och kommer diskutera detta inom föreningens ledning inom kort.

    Dock så är ju detta ett supporterinitiativ och kommer drivas helt av oss supportrar. Blåvitt är inte inblandade mer än att de i slutändan får ett stort bidrag från fondens supportrar!

    Angående Västnytt så ser det reportaget ut att komma på måndag eller tisdag i nästa vecka.

    Off topic: 14:00 imorgon fredag sänder Göteborgs Närradio ett radioprogram där jag talar om kärleken till Blåvitt för dem som är intresserade. Går även att höra på nätet för dem som bor utanför Göteborgsregionen. GNF.nu

    SvaraRadera
  6. Jag önskar jag skulle kunna ge mer, men nu kommer fonden få 500 spänn av mig i alla fall. I Mars/April kommer min gåva!

    /JN

    SvaraRadera
  7. YES!!! JAG VAR FÖRST!!!

    SvaraRadera
  8. Erling:

    Inte om man räknar mina 500 till det administrativa i januari... ;-)

    SvaraRadera
  9. Spännande!!!
    Ser fram emot att kunna pynta in en liten slant ganska omg.

    SvaraRadera
  10. kungligt initiativ! härligt att ni har fört samtal med änglarna oxå, fonden måste nå ut till många som faen.

    SvaraRadera
  11. Steiermark/ Det finns ju en PDF uppe bland annat?

    SvaraRadera
  12. gött! min hundralapp kommer inom kort!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.