2008/07/10

Sommarfrenzie hos Alternativa Shopen!


17 kommentarer:

  1. danska flaggan? finns la ingen som vill gö runt me den..

    SvaraRadera
  2. Kim-tröjan känns ju sådär aktuell med tanke på hans senaste matcher.

    SvaraRadera
  3. håller med om att kimtröjan vore finare utan hjärtat som danmarks flagga...faktiskt..

    SvaraRadera
  4. jag är fan ärligt förvånad över att ideella krafter som folket bakom baraben orkar hålla på år efter år när det jämt är ett sådant jävla gnällande från idioter som har som livsmål att gnälla på allt och alla dagligen.

    KEEP UP THE GOOD WORK BARABEN!

    SvaraRadera
  5. Anonym 14:57 - Det är knappast utvecklande att omge sig med ja-sägare, även om det är jävligt trevligt för stunden. Om nu ingen köper Kim-tröjan är det väl bra om Frankie kan få reda på varför istället för att alla skriver att den är kanonsnygg och att han är bäst? Det är dock skillnad på kritik och gnäll, du kan ju fundera på vilken kategori ditt inlägg hamnar i.

    SvaraRadera
  6. fan vad störda somliga är...om jag tog fram tröjtryck och ville att folk skulle köpa mina produkter så skulle jag vara mer än tacksam för lite (konstruktiv)feedback.

    SvaraRadera
  7. baraben i all ära o de gör ett förbannat bra jobb med hela det här "varumärket", dock är det ju så att själva shop-delen knappast är en ideel verksamhet, där tjänar de ju faktiskt pengar på att vi köper deras prylar. Vill absolut inte gnälla eller så men vill ändå belysa detta faktum då någon här nämnde att det är helt utan vinstintresse..

    SvaraRadera
  8. anonym 15:50- du har faktiskt fel. det lilla överskott som alternativa shopen har är det som driver tex supporterfonden och baraben ekonomiskt. så det är ingen "vinstdrivande" verksamhet direkt, snarare ett sätt att finansiera exempelvis supporterfonden med mera på...

    stoker- jävligt utvecklande att omge sig av folk som säger "ööööh va dåligt" vad som än tas fram va? vad som funkar och ej lär nog baraben se på vad som säljer ett gäng tröjor och vad som inte gör det, kommentarer i stil med "danska flaggan? finns la ingen som vill gö runt me den.." lär knappast hjälpa någon.

    SvaraRadera
  9. okej........... varför inte skriva nåt om matchen mot giffarna idag ist för att lägga upp reklam ??

    hmm

    kommer den sändas nån stans på tv ? pay per view

    SvaraRadera
  10. anonym 16:32/ Matchen går inte på tv men Änglarna ska ha en direktrapport på Änglarna.se...

    SvaraRadera
  11. Fondhjälte #76/ klart att de tjänar pengar på shopen, de lägger ju på en held el på vad det egentligen kostar, varför hymla om det??!
    Att det överskott som blir över går till att "driva" supporterfonden och baraben är ju löjligt, vad kostar det att driva en blogg av personer som skriver gratis..? Ocxh vad kostar det att ha ett konto att ta in pengar på..?

    Förstår inte alla dessa som alltid ska ställa sig i försvarsställning vad gäller baraben, självklart är de värda all beröm då de gör ett strålande jobb men man måste inte alltid hålla de baom ryggen.

    Gör man det så faller man ner i samma andra som Alltid Blåvitt gör vad gäller den blåvita truppen..

    SvaraRadera
  12. hhahadet är ju du av nån som håller dom "bakom ryggen" herr fond hjälte!

    SvaraRadera
  13. Haha, Let's go fucking Mölndal! Synd att man inte bor där ;)

    SvaraRadera
  14. Vem har lyckats charma den heta kvinnan på bilden att ställa upp?

    SvaraRadera
  15. anonym 18:56/ det märks att du är ung, för du har tydligen inte så bra koll på pengar. tror du att serverutrymme, domäner, kontorsmaterial, portokostnader, reklam, bankavgifter etcetera är gratis? BaraBen går årligen många tusenlappar back då vi inte driver det som ett vinstsökande projekt utan som något som vi brinner för. Skribenterna har vid flera tillfällen gått in med pengar för att BaraBen ska kunna finansiera sina projekt, så sluta sprida dynga du inte har insyn i.

    SvaraRadera
  16. Skribenten:

    Hur du kan få de kostnader du räknar upp där att medföra att Baraben gfår tusenlappar back per år är ju rent löjligt.
    Det kostar inga stora summor att ha en domän (125 kr per år liksom..), serverutrymme likaså inga stora summor, bankavgifter= ett par hundra på sin höjd..med andra ord löjligt resonemang från dig..
    Och nej, jag är inte "ung"..och jag begriper pengar mer än väl..

    "Reklam" - vilken jäkla reklam..?

    Det som ni drar in på shopen täcker mer än väl alla era kostnader, gör det inte det är det något fel på er och era kunskaper om ekonomi.
    Shopen kostar ju inget att ha då allt trycks on-demand. Ni lägger ju på en hel del som sagt..klart ni går plus..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.