2008/07/09

BaraBens Sillytemp: Isländsk mittfältare aktuell?

PÅ VÄG IN?

Palmi Rafn Palmason (Valur)- Isländsk mittfältare och U-21 landslagsman som enligt nya rykten fångat Blåvitts intresse. Palmason spelar för tillfället i den isländska klubben Valur där han har gjort sju mål på tio matcher. Rafn Palmasson, som är en offensiv mittfältare född 1984 och med 1o U21 och fem A-landskamper på meritlistan, provtränade i två dagar med Djurgården tidigare i år. Då fick han följande omdöme av Siggi Jonson på Djurgårdens officiella:
- Det handlar helt klart om en bra fotbollsspelare som nu är uttagen i A-landslaget och som vi gärna hade velat se mer av. Vi kommer att hålla ögonen på honom framöver.
IFK Göteborg medgav ikväll att Rafn Palmason finns med på föreningens lista över potentiella nyförvärv:
- Vi vet vem det är, säger IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild till FotbollDirekt.se.
Är det en spelare ni följer?
- Ja det är det. Om jag ska vara ärlig så har jag inte sett honom. Vi har fått information om honom från annat håll, säger Mild.
Sillytemp: +30 grader, detta kan faktiskt bli riktigt bra...

Ludvig Sjöfors (Älmhults IF)- En 16-årig forward från Smålands skogar. Provspelar med Blåvitt 28–30 juli, troligtvis med Blåvitts juniorer då han kommer från Älmhults juniorlag.
– Jag började säsongen som högerback, men de tre senaste matcherna har jag spelat forward och gjort tre mål i juniorlaget, säger Ludvig till Smålandsposten.
Sjöfors ska träna två pass varje dag och spela en internmatch under sitt provspel.
Sillytemp: +-0 grader, damallsvenskan nästa tack!

Daniel Larsson (BK Häcken)- Mild har i veckan visat intresse för Häckens snabbe forward Under tre säsonger har han åkt in och ut ur Häckens A-lag och inte direkt storspelat när han fått chansen på senare tid. Vi var länge länge väldigt sugna på Dioh Williams till Blåvitt, men då Häcken väldigt ogärna säljer till lokala konkurrenter kom vi aldrig riktigt nära. Nu hugger vi lite halft om halft på Diohs lite sämre "ersättare". Ja, jag har svårt att bli eld och lågor över detta i alla fall. Detta är mer av ett "inför säsongen förvärv" som skulle kunna utvecklas på sikt, medan vi nu behöver stärka truppen för Champions League och guldjakt. Blåvitt har lagt ett bud som Häcken mer eller mindre skrattar åt.
Sillytemp: +20 grader, varför en truppbreddare nu?

Paul Oyoga- värvades tillsammans med Bonaventure "Boniek" Maruti till ÖSK inför säsongen 2001 av dåvarande tränare Mats Jingblad. Paul och Boniek stod tillsammans för ett mycket irrationellt anfallspar som motståndarna i Allsvenskan hade stora problem med att bevaka. Sedan dess har 35-åringen harVat i norska Bryne och Sandnes. Detta rykte är förmodligen helt uppdiktat och lika sannolikt som att Boris Jeltsin hade fem nyktra minuter under hela 90-talet. Snacka om att detta köp skulle gå rakt mot alla riktlinjer om ungdomssatsning och långsiktig ambition. Helt osannolikt.
Sillytemp: -20 grader. Sibirisk vinter.

Martin Ericsson (Bröndby)- Den förre Blåvitt-mittfältaren är fortfarande aktuell för en återkomst. Men han kostar rejält och efter investeringar i Hysén och Alex Jr. så är det med väldigt varsam plånbok som en sådan här värvning måste finansieras. Dock fortfarande ett alternativ för att ge nödvändiga offensiva alternativ framöver och han själv har visat relativt stort intresse för en comeback i Blåvitt.
Update 9/7: - Jag vill gärna stanna i Bröndby för jag ser mycket ljust på framtiden. Både för min egen och klubbens del. Vi har kommit en bra bit på vägen, både som lag och klubb, därför räknar jag helt säkert med att stanna, säger Martin Ericsson till Fotbolldirekt.com.
Sillytemp: +30 grader, detta kan faktiskt bli riktigt bra...

PÅ VÄG UT?

Ragnar Sigurdsson- Ständigt proffsaktuell efter sin fenomenala höstsäsong 2007. Har haft en viss dipp i formen under våren och när intresset från Isländskägda West Ham kallnade känns det som att Ragnar kan finnas kvar i Blåvitt i alla fall 2008 ut.
Mattias Bjärsmyr- Har ett visst intresse på sig från Holland. Han är även en av få spelare i Blåvitt som imponerat under vårsäsongen av Allsvenskan.
Update 7/6: Dansk media (Extra Bladet) påstår att FC Köpenhamn och IFK Göteborg är överens om en försäljning av Bjärsmyr för cirka 12 miljoner danska kronor. Stämmer detta skickar Blåvitt ut tydliga signaler om att vi är ganska desperata på pengar för tillfället, men även att vi accepterat en plats långt under FCK i fotbollens närningskedja. Snacket om att ''inspirera spelarna att gå till storklubbar" som är avsevärt bättre än oss börjar kännas ganska patetiskt i dagsläget.
Update 8/7: BaraBen snackade med Bjärsmyr igår och han förnekade kännedom om någon affär med FCK. Håkan Mild gör detsamma idag och ryter ifrån mot GT och TV4 på officiella:
- Vi brukar inte gå ut och tala om icke-nyheter, spekulationer och rykten har alltid förekommit, men nu känns det som en gräns är passerad. Därför vill jag ytterligare en gång påpeka att det inte finns någon som helst sanning i det som sägs om Bjärsmyr och FC Köpenhamn. Det är säkert så att de är intresserade av bra spelare, precis som vi är och Mattias är mycket duktig. Det innebär dock inte att de pratat med oss. Jag arbetar i en förening och är ingen journalist, men ställer mig oerhört frågande till att del överhuvudtaget inte bryr sig om att kolla upp uppgifter de får, inte minst efter att vi dementerat det en första gång.

FÄRDIGA UT/IN:


Mattias Ranegie- Ryktas vara SÅLD. Snacka om bomb från klarblå himmel. Just nu pekar allt fler nätrykten på att affären är sann och Ranegie snart spelar i Go Ahead Eagles i Holland. Om affären blir av blir det väldigt intressant att se hur Håkan Mild motiverar den med tanke på hur han pumpat sin policy om att inspirera spelarna att vilja gå till avsevärt bättre lag (Go Ahead Eagles spelar i andraligan) än Blåvitt, om de nu ska ut i Europa.
Update 3/7: Ranegie såldes som väntat, tydligen med motivation från Blåvitt för att finansiera nyförvärv. Försäljningssumman ryktas dock ligga på strax under en miljon kronor.


Erik Lund (Aston Villa)- högerback som enligt ett rykte redan fått ett erbjudande av IFK Göteborg på ett treårskontrakt. Efter sitt provspel på Kamratgården förväntas Lund bestämma sig kring sin framtid under nästa vecka.
- Vi är jätteintresserade av Erik och ser gärna att han spelar för oss, säger Håkan Mild till GT.
Update 3/7: Lund blev som väntat klar för Blåvitt. Kontraktet löper över 3,5 år. GP kallar honom för "Supertalang", vilket är lite underhållande i sommarvärmen.
Sillytemp: +30 grader, detta kan faktiskt bli riktigt bra...

Transferfönstret öppnar: 1 Juli
Transferfönstret stänger: 31 Juli
Transferfönstret för utländska intressenter: 30 Augusti

SILLY SEASON TERMOMETERN:
(ju hetare- ju trovärdigare rykte)

-20 grader, Sibirisk vinter.
-10 grader, platsar kanske i GIF Sundsvall.
+-0 grader, damallsvenskan nästa tack!
+10 grader, han håller väl i superettan...
+20 grader, varför en truppbreddare nu?
+30 grader, detta kan faktiskt bli riktigt bra...
+40 grader, oj oj oj, hettan är rejäl kring honom!
+50 grader, nu snackar vi ökenvärme i Ijeh-klass.

[BaraBens Sillytemp uppdateras löpande,
rödmarkerat är senaste update]

86 kommentarer:

  1. håller med frankie, snacket om oyuga låter helt befängt.

    SvaraRadera
  2. Vad är +100 grader då Henrik Larsson klass?

    SvaraRadera
  3. Henrik vem???

    SvaraRadera
  4. Säger som pappa Glenn
    "Martin e klar"!

    Kom ihåg var ni läste det först....

    SvaraRadera
  5. Champioms league här kommer vi!! Vi har vunnit svenska cupen, vi har 18 sm guld, i europa har vi vart...

    Tror på minst semi i CL i år (om vi nu lyckas med värvningen av Oyuga).

    SvaraRadera
  6. visst det vore emot vår ungdommsatsning men ändå så har ja bara hört gött om Paul Oyoga lr är ja helt ute å cycklar?

    SvaraRadera
  7. Blåvitt har lagt ett bud på BK Rövas Daniel Larsson men Röva försöker leka storklubb och vill inte sälja...

    SvaraRadera
  8. Selakovic+Hjalle+en summa pengar-->
    Daniel Larsson+intäkterna från en stormatch i samband med Gothia cup.

    SvaraRadera
  9. anonym 20:21/ Han är ju för fan 35-36 år gammal, vakna nu!

    SvaraRadera
  10. D.Larsson vore bra. Får han bara vara skadefri och spela i rätt miljö så kan han bli riktigt bra. En stor talang.

    SvaraRadera
  11. daniel larsson gör ju INGA MÅL. vad ska vi med det till????

    SvaraRadera
  12. AVGÅ ALLA!!!!

    SvaraRadera
  13. http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=429145

    Enligt vad GP erfar så är vi intresserade.... usch... värva från superettan?? Känns verkligen stekhett... eller inte

    SvaraRadera
  14. Det var GT som skrev om Paul Oyuga, vet inte om det ligger nåt i det.

    SvaraRadera
  15. Jag ska alltid komma ihåg att anonym 19.43 var först med denna sensationella nyhet! Grattis, vart ska jag skicka blommorna? -.-

    SvaraRadera
  16. Daniel Larsson skulle vi köpt för typ tre år sen, det känns som att han har stagnerat riktigt rejält i utvecklingen. Jag har dock inte sett honom i år och vem vet vad som händer i en annan miljö..

    SvaraRadera
  17. "Vi var länge länge väldigt sugna på Dulee Johnsson till Blåvitt, men då Häcken väldigt ogärna säljer till lokala konkurrenter kom vi aldrig riktigt nära. Nu hugger vi lite halft om halft på Dulees lite sämre "ersättare"."

    Det är inte så att det är Dioh Williams som åsyftas egentligen eller har Blåvitt varit väldigt sugna på fylle-Dulle också? Det har jag missat i så fall..

    SvaraRadera
  18. Anonym 08:34/ Det där är helt enkelt ett litet forumskämt som råkat åka ut på bloggen, åtgärdas direkt.

    SvaraRadera
  19. kempemallen.blogs.eurosport.se

    Ett inlägg om en firad slitvarg i Champions League och vad som hände i Kina.

    Förövrigt är Daniel Larsson precis den spelartyp vi behöver. En snabb spelare som kan skapa utrymme då motståndarna möter en klart mycket rörligare anfallare.

    Jag tror att Daniel Larsson kommer, men att det blir dyrt. Bra nyförvärv, dock.

    SvaraRadera
  20. Gör som vi gör i GAIS, sälj era spelare och sedan er själ.

    Era fans köper vår klubbtidning (Faktum) av våra fans som säljer den på stan.

    För oss e' de' lörda' hela veckan.

    SvaraRadera
  21. fastän daniel inte är nån jippi värvning så lägger han ju ändå mål när han spelar o är snabb som en sate, som var det som sonny karlsson tyckte han hade bäst spetskompetens av i svea rike!

    SvaraRadera
  22. Vad negativa ni är på rykten som ni inte är först på. Hellre Daniel Larsson än Daniel Alexandersson

    SvaraRadera
  23. Daniel Larsson skulle vara en värvning jag hade gillat. Han sågs länge som den bäste spelaren i Sverige i sin åldersgrupp tillsammans med Andres. Nu har hans karriär stannat upp ordentligt eftersom han haft mycket otur med skador de semaste åren. Men får han vara frisk så kommer han att bli riktigt bra och killen är ju fanimej snabbare än allas vår Johnny. Men vill inte Röva sälja nu så vänta ut hans kontrakt och sno honom gratis då till nästa säsong.

    SvaraRadera
  24. jag tycker man borde satsa på daniel han är ett riktigt klipp!

    SvaraRadera
  25. Daniel är nog trots allt en mycket bra värvning, inte minst på sikt. Kanske inget att sätta allt hopp på som blivande CL-kvalshjälte. Han har, precis som någon skrev ovan, varit skadedrabbad och inte haft chansen att utvecklas på den nivå han trolih´gtvis är kapabel för. Bättre att köpa nu för en rimlig peng, istället för att han spottar in ett gäng mål i Häcken under hösten - och sedan kostar skjortan och dessutom jagas av exv DIF (som ju brukar ta hand om Häckens största talanger).

    SvaraRadera
  26. Daniel Larsson blir bra, han sitter på bänken i Häcken (men Häcken är ju ändå ett topplag i Superettan)

    SvaraRadera
  27. "Vi var länge länge väldigt sugna på Dioh Williams till Blåvitt, men då Häcken väldigt ogärna säljer till lokala konkurrenter kom vi aldrig riktigt nära. Nu hugger vi lite halft om halft på Dulees lite sämre "ersättare". Ja, jag har svårt att bli eld och lågor över detta i alla fall."

    Dulee?

    SvaraRadera
  28. Hörde att Marino R tränar inför comeback, kanske vore nåt??
    Även den evigt tanlangfulle Jonny Rödlund

    SvaraRadera
  29. Hur vart det med backen Erik Lund som var på provspel?
    Var han inget å ha kanske?

    SvaraRadera
  30. anonym 18:29/ det står ju om honom i texten:

    "Uppdate Sillytemp: Erik Lund (Aston Villa) har enligt ett rykte fått ett erbjudande av IFK Göteborg. Lund förväntas enligt ett annat rykte skriva på ett treårskontrakt inom kort."

    SvaraRadera
  31. Troligtvis släkt med Simon Sjöfors (fd. Gais bla) vilken lär vara helt dum i huvet. Hoppas de gjort ett mentalt test på honom.

    SvaraRadera
  32. Tycker vi skall värva Falkenbergs 20-årige mittback Markus Thorbjörnsson när vi ändå verkar vara ute efter unga talanger. Var i mina ögon FFF:s bäste spelare när vi mötte dom i cupen. Vad händer om Bjärs eller Ragnar försvinner i sommar

    SvaraRadera
  33. Anonym 27/6/08 19:53: Korrekt. Det är Ludvigs farbror.

    För övrigt håller killen på Malmö FF...

    Källa

    SvaraRadera
  34. Angående om Bjärsa eller Ragnar försvinner så sätter vi in Petter Björlund.

    SvaraRadera
  35. Frankie: "Sillytempen" håller dagisnivå. Verkligen jättefånigt. Visserligen som det mesta andra du skriver, men det kändes ändå värt att anmärka.

    SvaraRadera
  36. diallo; gå å lägg dig änna, frankie e och har alltid varit själen och hjärtat bakom denna eminenta blog om vårat kära blåvitt punkt!

    daniel larsson välkomnar jag med öppna armar, precis den spelartyp vi behöver - snabb, djupledlöpande forward som i rätt miljö kan bli riktigt bra

    SvaraRadera
  37. diallo, vem fan är du och vad fan gör du mer än att lipa på nätet? jävla idiot.

    SvaraRadera
  38. Brukar blåvitt verkligen värva 16-åringar från så långt bort som småland? Är det inte mer troligt att det handlar om att han ska bekanta sig med klubben och förhoppningsvis välja blåvitt när han blir ett par år äldre?

    SvaraRadera
  39. Suck, vi känns verkligen glödheta nu, INTE!

    SvaraRadera
  40. använd blått på de nya nyheterna

    tack

    SvaraRadera
  41. Hur gammal är Lund någon som vet?

    SvaraRadera
  42. Vad är tempen på Lund då?

    Kan nog vara damallsvenskan där med va?

    SvaraRadera
  43. Dom här vill jag ha till blåvitt nu med en gång - om jag både får drömma om vissa spelare och vara realistisk om andra: Adde, Risp, Berg, D Larsson, Marko Pantelic (Hertha Berlin)...och kanske M Ericsson + Kalle S. Den där Aston Villa-killen kan också få plats för att stå på tillväxt.

    SvaraRadera
  44. Damma av Leif Forsberg och erbjud han en jätte lön så är cl avancemanget klart.

    SvaraRadera
  45. om man värvar 16-åringar så gör man ju det till ungdomslaget så klart, för att därefter förhoppningsvis spela till sig ett a-lagskontrakt.

    SvaraRadera
  46. anonym 13:31/ Ja, det är väl precis det jag skriver med?

    SvaraRadera
  47. Vad gäller Ranégie får jag mer känslan av att blåvitt vill bli av med honom än att det skulle vara Mathias själv som propsar på att få gå.

    I ett sådant fall är det väl ganska ointressant vart han går? Eller ska även spelare som inte platsar gå till klubbar som är betydligt bättre? Känns inte helt rimligt...

    SvaraRadera
  48. Vi skrev ju bara 2-årskontrakt med MR när han kom. Han var ju en chansning, därav den korta kontraktstiden. Men man undrar ju om dom har försökt förlänga med honom. Ville man ha honom kvar? Vad fick man för honom nu när det bara var en halv säsong kvar på kontraktet? Troligtvis ingen större summa. Kändes som att MR kanske kanske kunde fått ett genombrott om han stannat kvar...men de vete fan egentligen. Go Ahead Angels??? Hur fan tänker parterna i det här fallet egentligen. Hmmm...

    SvaraRadera
  49. enligt deras hemsida så är han värd 200 000 euro. Nästan 2 millar! Det som i mina ögon är patetiskt är att vi skulle behållt honom och skickat resten av våra så kallade anfallare. Honom hade jag velat ha kvar. tror på denne grabb. Kan ta emot boll, hålla undan gubben och han kan göra mål. Vårat problem är att vi inte har någon som kan slå fram bollarna, eller för den delen några yttrar av klass. Sedan att wernblom inte kan ta en löpning som skulle skapa läge för sig och ranegie gör inte saken bättre. Vi behöver spelare för hel..te inte bli av med dem och i synerhet inte dem som kan bli något och låta dem som aldrig blev något vara kvar

    SvaraRadera
  50. Om Erik Linds brorsa varit "Supertalang" hade Aston Villa troligen behåhållit honom.

    SvaraRadera
  51. Jonny Rödlund var ju i Manchester United...

    Så hög temp är killen inte värd.

    SvaraRadera
  52. Med tanke på att Ranégie är klar redan innan Håkan och Go Ahead kommit överens så kan väl även de med mindre attraktiva rövar lista ut att Ranégie, med sex månader kvar på kontraktet, gjort en Pekka och skrivit på för en klubb som betalar bra som bosman.

    Att Håkan och Go Ahead ska komma överens om en tidigare övergång innebär ju bara att vi ska få lite kompensation. Istället för att betala lön till en kille som rehabar oftare än han spelar.

    SvaraRadera
  53. Visst, alla har sina plus och minus, men allvarligt, just nu tror jag att det viktigaste är att det händer något nytt. Att dom ruskar om lite. Får killarna att vakna. Vi har ju talangerna, det visade dom ju 07, men var är viljan? Är det kanske på tränarfronten något fattas? Inspiration? Nya idéer? Analysförmåga? Handlingskraft? Glädje?
    Sammanfattningsvis tror jag att problemet sitter i skallen på både ledning och spelare. Anlita en sportpsykolog eller nåt, någon som kan lösa upp knuten och få er att passa frammåt istället för bakåt.

    SvaraRadera
  54. Det kanske är resultatet av att Bengt och Ölme försvunnit. Tror att de yngre blev lite mätta efter guldet i höstas...
    Ranegie gjorde väl aldrig bort sig? Tyckte han gjorde det bra varje gång han fick chansen, en hund begraven här nånstans.
    Vad skall vi med en högerback till?

    SvaraRadera
  55. Hm... Erik Lund är helt klart en bra spelare. Men behöver vi verkligen lägga fokus på den plats som Adam har gjort helt ok?

    Skall vi ha en chans att i huvud taget vinns AS igen eller Ta oss vidare i CL så behöver vi 2 offensiva mittfältare 1-2 riktiga striker!!!

    SvaraRadera

  56. 413 sa...
    daniel larsson välkomnar jag med öppna armar, precis den spelartyp vi behöver - snabb, djupledlöpande forward som i rätt miljö kan bli riktigt bra


    Just den speltypen hette tydligen Daniel Alexandersson och kostade 3 miljoner? 3 jävla miljoner!

    Förövrigt står väl inte Ranegies klubbyte i konflikt med Håkans uttalande om vilka klubbar man skall välja när man blir utlandsproffs. Killen var långt ifrån startelvan och har visat sig vara en ruskigt begränsad fotbollsspelare, på gränsen till att vara riktigt usel till och med. Då sitter man inte och inväntar ett bud från Barcelona, det tror jag nog till och med Håkan kan hålla med om. Vad ville du säga egentligen, Frankie?

    SvaraRadera
  57. Peddape sa...
    "Ranegie gjorde väl aldrig bort sig? Tyckte han gjorde det bra varje gång han fick chansen, en hund begraven här nånstans."

    Hunden som är begraven måste vara din, eller möjligtvis din egen morsa. Ingen med lite förståelse för fotboll, kan hävda att Ranegie är en bra fotbollsspelare.

    SvaraRadera
  58. Ranegie har större talang än både Pontus och Walle.
    Vi har inga naturliga forwards, och ingen ingen regista. Tom vårt försvarsspel börjar se taffligt ut.

    Men jag hoppas att våra, tunga griniga vinnarskallar varvar upp nu.

    SvaraRadera
  59. Jake
    Bara ditt språk visar ju att du är halvvägs idiot. Jag står fast vid att Ranegie gjorde bra ifrån sig när han fick chansen. Sen hade han brister såklart, men vem i blåvitts offensiv har inte brister???
    Svara på det ditt flarn.

    SvaraRadera
  60. För ett par månader sedan såg man (tränarna) Petter som en "coming man" vår egen spelare från egna led som vi borde kunna innan och utan. Sedan köper man på en vecka en utfyllnads spelare, som enligt vad jag sett har i stort sett på träningarna har ungefär samma kompetens, till samma plats andreman efter Adam!?

    Är det där vi skall lägga pengarna och förstärka när vi spelar så knackigt????

    SvaraRadera
  61. peddape:
    Alla har brister, varenda fotbollsspelare i hela jävla världen. Undantaget Torbjörn Nilsson. Att det skulle vara ett argument för att Ranegie skall vara kvar i Blåvitt är intressant. Ranegie är kass och det har tränarstaden också insett varför han aldrig får spela och att man nu skeppar av honom. Du kommer väl aldrig att inse det. Jag misstänker att du är gaisare, eller i alla fall borde vara det.

    SvaraRadera
  62. Sälj Bjärsa och köp en riktig fotbollsspelare! 12 mille är inte så illa.

    SvaraRadera
  63. öm bjärsa ska säljas ska det vara efter säsongen och till ett betydligt högre pris! inte inför stundande cl-kval! vskna håkan vad fan gör du?

    SvaraRadera
  64. 15 miljoner för Bjärsmyr är bra betalt för en mittback vars största styrka är att vara allround. Visst hade han hellre fått gå till ett annan land än Danmark men när det är just FCK så kan jag tolerera det, dom är i en klass för sig.

    Hade Ragnar gått för 15 miljoner så hade jag blivit fly förbannad. Med den snabbheten, styrkan och tekniken så ska vi ha betydligt mer betalt.

    SvaraRadera
  65. Intressant det där.

    15 miljoner för en mittback är generellt ganska bra betalt. Med IFK-mått är det riktigt, riktigt bra betalt.

    Om man har en klar ersättare som är förhållandevis billig typ Zwirre i HBK, så säger jag - kör hårt!

    Då kan vi lägga pengarna på offensiven. Sedan att jag inte förstår varför 'Bjärs' själv vill gå till FCK är en annan sak.

    SvaraRadera
  66. Fan varför blir aldrig Paul Oyoga klar. Jag sliter snart mitt hår av ilska om inget händer närmsta dagarna.

    SvaraRadera
  67. 15 mille för en medelmåtta och folk klagar??!! Sälj fort som fan säger jag!

    SvaraRadera
  68. Det är skit att Bjärsmyr sticker. Hur långt hade han kvar på kontraktet? Såldes han för att undvika att han väntar ut kontraktet och går som Bosman?

    SvaraRadera
  69. anonym 13:21- han är en ordinarie mittback och vi ska kvala i champions league? snacka om att totalsåga sig själva innan man ens försöker, noll satsning och istället säljer man sina spelare. fy fan va trött man blir på jävla blåvitt alltså. håkan mild verkar ju ha tappat det helt.

    SvaraRadera
  70. Det här skall tolkas som en dementi angående att Daniel Larsson är klar eller?

    SvaraRadera
  71. Senaste anonym;

    Tvärtom, det är här finansieringen för Daniel Larsson presenteras.

    SvaraRadera
  72. *host host* Update 7/7 :D

    SvaraRadera
  73. Vilken tid är presskonferensen ?

    SvaraRadera
  74. när blir daniel larsson klar då? var det inte tisdag ni var såååå säkrapå?

    SvaraRadera
  75. gött äntligen onsdag! då tränar väl Daniel Larsson med Blåvitt, eller vad var det ni sa? Är Storan bokad?

    SvaraRadera
  76. var inte daniel med på dagens träning????

    SvaraRadera
  77. martin ericsson-grejen verkar mest handlar om supportersnack före verkligt intresse från blåvitt. håkan har ju inte ens försökt lägga ett bud för fan!!!

    SvaraRadera
  78. Blåvitt fortsätter nog att plocka spelare från ungdomslaget.

    Typ Söder, Björlund och Tobias Nilsson borde ju få A-lagskontrakt, kanske även Ali Selim.

    Erik Lund känns väl som den enda värvningen Blåvitt kommer göra inför Champions League-kvalet.

    SvaraRadera
  79. hade gärna velat veta vad som gjorde att Ranegie säger som han gör i alltidblåvitt intervjun http://www.svenskafans.com/fantv/clip.asp?id=6177

    SvaraRadera
  80. ida sa GT att erik lund var klar oxå... har ju till och med spelat match :)

    SvaraRadera
  81. mm har också sett det att han är klar, både på svenskafans FANTV och på GT

    fö när spelade erik en träningsmatch med a-laget?

    SvaraRadera
  82. typ den sorgligaste intervju ja har sett på FANTV, tycker alltid ranegie har varit en go gubbe men , nu när han blev intervjuad så såg han riktigt sorgsen ut

    lycka till i goahead ranegie synd att du inte fått spela mer än du jgorde och tycker du varit bra i dom flesta matcher jag sett dig i, våga fortsätta spela target!!

    SvaraRadera
  83. Anledningen till att Ranegie såldes var att man inte skulle erbjuda ett nytt kontrakt. Och när dom fick en förfrågan om att sälja honom för beloppet som dom fick, det var perfekt, dels så fick blåvitt en bra slant samt att Ranegie fick en bra lön i sin nya klubb. Därav den snabba försäljningen. Kan säga att detta kommer ifrån en väldigt insatt källa, alltså inga hardfeeling eller en hund begraven. Bar hoppas att han utvecklas där nere och återvänder till oss som en bättre spelare.

    SvaraRadera
  84. Ranegie kommentar om varför han passar bättre in hos holländarna "Där behövs en speltyp som jag, vilket det inte gjort i Blåvitt.". Nähä, och på vilket sätt skiljer du dig från Werner och Walle? En spelartyp som dessutpom Rehn och Olsson verkligen högaktar, vilket idag gör att vi inte har något anfallsspel.

    Ranegie verkar förövrigt i hela intervjun framstå som en tolvåring. Han kanske mognar och växer upp som utlandsproffs? Vi kan ju alltid hoppas.

    SvaraRadera
  85. Någon som vet hur det går för:
    - Ozzy
    - Andres
    - George

    I sina klubbar?

    Ozzy som han var när han försvann borde ju iaf kunna vara intressant i framtiden.

    SvaraRadera
  86. har någon/BB nån koll på joel johansson i falkenberg hur bra han är? jag har själv hört att han ska vara en bra offensiv mittfältare iaf men det är typ allt för vad jag vet så är det ingen som scoutar honom nu
    kanske vore ett kap håkan

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.