2008/07/13

BaraBen on tour: San Marino away

RESERAPPORT Baraben har under första kvalmatchen till Champions League en man plus hangarounds på plats. Det kommer att komma lite korta ambitionslösa rapporter under veckan. Här har ni del 1.


Lördag morgon 05:30 Klockan ringer. Uppstigning i svinottan men man är taggad till järnet.
06:00 Bilen rullar för avfärd mot Rimini
Söndag morgon 07:15 Ankomst Rimini

Varför man bestämmer sig för att bila ner till Rimini kommer jag inte ihåg varför vi gjorde. Och det går fan inte lättare att komma på nu efter ankomst. Lyckligtvis slapp vi åka Toyota Aygo, utan fick tag på en Rav4 åtminstone. Uppstigning tidigt på lördag för att kunna förbruka många mil. Det visar sig att vi tyckte det var lika bra att köra på hela vägen. Det är skönt att vara här men vi är jäääävligt trötta.

Tyskland, Tyskland är ett land jag inte besökt så ofta, bara snabbt in, snabbt ut med så mycket sprit som möjligt. Idag har jag en annan relation till Tyskland. Jag hatar Tyskland. En enda jävla lång motorväg i 100 mil. Enda glädjeämnet var resultatet i DIF-matchen som vi levde på ett bra tag. Inte kunde man festa till det heller då vi alla körde om vartannat.

Österrike, Österrike är inte ett land jag gillar ännu. Regn och mörker dominerade mitt intryck. Nu började man dessutom bli förbannat trött vilket inte hjälpte.

Italien. Nu börjar det likna något. Bara 35-40 mil kvar. Nu kör man ungefär lika bra som efter en helkväll på krogen. Dåliga skämt haglade för att hålla sig vaken.

Väl framme har vi inte hunnit med så mycket. Vi sökte upp ett par andra blåvita som hade flygit från Stockholm igår (lördag). Dom såg också lite trötta ut, dock kanske av annat? Flera blåvita är ju enligt uppgift på väg ner så det kan nog bli bra röj i San Marino på tisdag. Nu är det dusch och ytterligare utforskning som gäller.

Skål!

Nedan följer lite bilder. Fler rapporter kommer under veckans gång...

Glada i hågen med 200 mil framför oss

Himmelriket

Så här såg det ut i hela jävla Tyskland. Enda glädjeämnet var när Bajen-Janne(!) av alla människor delger oss slutresultatet i matchen mot DIF. Vi älskar Robin Söder!

Någon gång runt 08:30 på söndag morgon. Trötta som as efter sträckkörning från Sverige.

21 kommentarer:

  1. Grymt jobbat grabbar!

    SvaraRadera
  2. Fler blåvita påväg! Tar flyget ner imorgon.

    Krossa Murat!

    SvaraRadera
  3. Fan, inte konstigt att du hatar Tyskland med tanke på att ni låg och segkörde i högerfilen.

    Vänsterfilen i 180km/h, så är skiten avklarad på noll-tid.

    SvaraRadera
  4. Vet hur det känns, har mini-bussat hela jävla tyskland. Aldrig mer!

    SvaraRadera
  5. Respekt till samtliga som kommer vara på plats!

    SvaraRadera
  6. Grymt, detta kommer att följas!

    Men vafan, sista bilden, vad fan gör han stollen med röda badbyxor till vänster om bilden? Gympapass söndagsmorgon?

    SvaraRadera
  7. haha,,bra jobbat boys!

    SvaraRadera
  8. Ser rätt gött ut på sista bilden må jag säga.

    SvaraRadera
  9. Rimini e nice. Se till att parta lite när ni väl är där, "Coconuts" rekommenderas. Ligger som alla andra ute/inneställen längs stranden i stan. Se upp för Italienare med för mycket vax i håret bara.

    För övrigt tycker jag ni ska åka vi det riktiga "Örnnästet" hem, Berchtesgaden. Grymt fint ställe med oförskämt goda öler.

    Lycka till nu, heja för alla oss text-tv supportrar här hemma också.

    SvaraRadera
  10. Ni är inte ensamma......... Vi är på ingång. Flyger till Florens imorgon.

    SvaraRadera
  11. pisst off, istället för att vissa blåvitt vissar dom HIF Skåne mot A*K

    SvaraRadera
  12. Rimini och San Marino! Detta väcker onekligen minnen till liv. Hade hyrd lägenhet i Rimini som bas i 3 veckor under min första långväga fotbollsresa: Fotbolls-VM 1990 i Italien. Med Interrail-kort tog vi oss runt till de olika arenorna...jo jag vet 1-2, 1-2, 1-2...men det var ändå en höjdarupplevelse för en fotbollsnörd till yngling med änglablod pumpande i ådrorna (såg ju andra matcher än Sveriges också). Tog även bussen till San Marino och...ja det kändes som att det "landet" endast bestod av ett berg där man, på toppen av berget, handlade billig sprit bl a i en butik hette "Systembolaget". Finns den kvar grabbar?

    SvaraRadera
  13. 00:42:

    VA? Kommer vi inte kunna se matchen på TV? Fy fan, om detta stämmer.. Måste finnas någon mystisk italiensk kanal som kan streamas över myp2p. Såg ju en allsvensk match på grekiska nyligen så :)

    /Roffe

    SvaraRadera
  14. Det ryktas om tätare uppdatering med bilder från Rimini på vår sida just nu... Men keep up the good work! Tråkigt att inte kunna vara på plats själv!

    SvaraRadera
  15. www.gbgfk.se

    är adressen för övrigt ;)

    SvaraRadera
  16. Är inte JJ med i truppen?

    SvaraRadera
  17. Anonym 09.30/
    Från officiella:På plan testade Jakob Johansson och om gick att köra för fullt med den fot som fick sig en ordentlig smäll i cupmatchen mot Sundsvall.
    Jonas Olsson:
    - Det håller tyvärr inte ännu och han kan inte åka med. Synd, Jakob har sett väldigt bra ut senaste tiden.

    SvaraRadera
  18. Tyskland är ju ett jättesoft land! Och en massa Carlsberg är inte himmelriket -.-

    SvaraRadera
  19. ang truppen så är det märkligt att dom tar med sig 3 målvakter till San Marino.

    SvaraRadera
  20. Jag trodde butiken hette "Sistembolaget" felstavat alltså.. Men jag kan ha fel...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.