2008/07/08

Hur räddar vi den här festen?

PARTY TIME Har du haft fest hemma någon gång? Har du märkt att festen är på väg att dö ut? Att den behöver en sådan där klassisk allsångslåt som konstgjord andning? Så känner jag med Blåvitt just nu.

0-0 mot HIF. Oro är i luften, jag vill få omgivningen att släppa lös och känna sig hemma. Jag spelar Nationalteatern.

1-0 mot HIF. Lättnad sprider sig, festen kanske inte blir så usel som de flesta verkar tro. Jag spelar John Denver. Här finner vi hopp i vår allsång.

1-1 mot HIF. Panik. Nu måste kalaset räddas med den mest desperata av metoder. Jag spelar Lynyrd Skynyrd. Här måste vi finna en gemensam blick som ger tröst.

90 minuter, slut. Jag måste finna hopp för säsongen. Jag vänder åter till Uffe och försöker rädda morgontimmen med en Dylantolkning i Nationalens tecken. Jag vill att vi ska finna trygghet i varandra.

Var det inget som hjälpte? Nej, jag antog det med. Men det var värt ett försök.

8 kommentarer:

  1. Bra låtval, men inget kan rädda denna dag.

    Fast på jobbet, bakis, regn...

    Någonstans försöker man intala sig själv att det i alla fall va bättre spel igår. Relativt till TFF ja, men det säger ju nada. Ett bra anfall, ett mål. Mer va det egentligen inte, om man ska vara objektiv. Hysén kunde gjort en balja, från ett läge han satt minst 4 av 5 av i dif. Men det händer inte...

    Nu satsar vi på cupen och kvalet. Dessutom fick jag ge upp planerna på en San Marinoresa idag. Det mesta är nattsvart på den blåvita himlen.

    Dessutom gjorde djupledswalle mål igår, vilket inte för honom närmare en petning =(

    SvaraRadera
  2. Äh, gaska upp dig nu kalle-man! Igår var det ju stundtals riktigt fint spel från killarna. Låt inte lite ont i håret och nederbörd sänka dig så.

    SvaraRadera
  3. John Denver gjorde mig ännu mer ledsen än jag var innan, fyfa vilken skit

    SvaraRadera
  4. Shit du måste ju vara från kungälv...

    SvaraRadera
  5. Frankie, var du också i Kungälv? :P

    SvaraRadera
  6. Sicken dynga. Du förtjänar att ditt favoritlag spelar skit när du lyssnar på dynga. Plötsligt känner jag mig lite bättre till mods. Lite som när man i sitt upprördaste sinnestillstånd tänker tanken "Fan, rätt åt Blåvitt att dom förlorar, dom är så jävla dåliga!" (vi har alla tänkt tanken). Nu tänker jag rätt åt Frankie att Blåvitt förlorar då han lyssnar på dynga. Känns bra.

    SvaraRadera
  7. Sicka jävla gnällspikar ni är. En polarna som e öisare menar att de flesta blåvita är medgångssupportrar, å när jag läser här så börjar man ju undra om han har rätt.
    Va e ni för klack som inte stöttar erat lag när dom behöver det som bäst? Tror ni på fullt allvar att dom spelar bättre när ni lipar?
    Svälj, glöm och stöd erat lag!

    SvaraRadera
  8. Roligt, men känns lite som en Ingbritt-kopia.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.