2008/07/02

En signal om framtiden för "Levande sittplats"?

24 kommentarer:

  1. Jo det är ju troligt att det kommer 40,000 mot Trelleborg när vi suger..

    SvaraRadera
  2. Det kom väl 40k förra året? Man vänder kappen fter den kraftiga vinden i Göteborg.

    SvaraRadera
  3. Mitt femåriga barn undrade varför det inte kommer något folk och tittar på blåvitt!!! Hon tyckte det va helt tomt.

    SvaraRadera
  4. Svein:

    Sade din dotter något annat, som du vill dela med dig av?

    SvaraRadera
  5. Det är mycket gnäll nu era förbannade
    medgångssupporter,är man blåvit så är man

    SvaraRadera
  6. 23:50

    Det handlar inte om att vara medgångssupporter. Så länge blåvitt ger allt i deras makt att vinna, så har de mitt stöd. Men du kan ge dig fan på att jag inte stöder blåvitt om de inte kämpar varje match. Det är ett krav man kan ställa till sin kärlek utan att kallas medgångssupporter. Blåvitt har underpresterat något överjävligt hela året.

    /Roffe

    SvaraRadera
  7. Underpresterat har dom gjort många gånger sen jag började gå på blåvitt på 70-talet. Jag kömmer fortsätta att stötta laget, hur är det med er medgångare i "klacken" ?

    SvaraRadera
  8. Med tanke på att vi vunnit alla hemmamatcher förutom en i år så e de la inte så farligt...jämför med 2002 eller 2003 så är det här året rena drömmen.

    SvaraRadera
  9. jämför du me de åren e du ju idiot'!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  10. http://www.levandesittplats.se/

    SvaraRadera
  11. All publicitet är bra publicitet.
    Eller hur, Frankie?

    SvaraRadera
  12. Folk börjar bete sig som Gaysare nu.
    Klagar på alla som har något negativt att säga om taktiken, bytena, inställningen osv.

    Släng på dig din skinnpaj och träskor istället och emigrera till de grön/svarta. Då hamnar du i ett härligt gäng "som följer sin klubb i vått och torrt".

    OBS! Ironi......

    SvaraRadera
  13. Alla projekt där Frankie inte är inblandad är per definition ett hot och bör attackeras verbalt.

    SvaraRadera
  14. roffe! jag håller med dig till 100%

    SvaraRadera
  15. Hur mkt snittar ni per match 7000 eller vad?

    Vad krävs för att få gbg till match ni vann ju nyss sm guld borde inte det dra upp siffrorna?

    SvaraRadera
  16. Snacka om janteinlägg av Frankie.

    Största fienden till jantelagen? *sic*

    SvaraRadera
  17. Det är klart att man kan vrida och vända på allting. Kommer det mycket folk på matcherna så tjänar änglarna mycket pengar och kan exempelvis värva några killar som inte är mätta på förra årets guld samtidigt som att det är förbannat tråkigt att titta på blåvitt som de spelar nu. I måndags syntes fler än en gäspning. Det behövs lite jävlar anamma och ödmjukhet inför uppgiften. Som det såg ut i måndags undrar ifall jag om blåvitt söp huvudet av sig på Camp Sweden i stället för att träna. Vi börjar med att glömma allt vad svensk mästare heter och arbeta för stunden så väl bland IFKs trupp som på läktaren. Kom igen nu för faan så gasar vi mot ett nytt SM guld och inte för ett gammalt.

    SvaraRadera
  18. Anonym sa...

    Alla projekt där Frankie inte är inblandad är per definition ett hot och bör attackeras verbalt.

    3/7/08 09:46


    Skaffa lite jävla humor, varenda Blåvittgrupp eller kompisgäng eller hemsida eller vad fan som helst har någon gång fått en pungspark här på BaraBen så sluta lipa och se det med glimten i ögat. Är det något som är "jante" Anonym 14:08 så är det att anse att det är påhopp att driva med folk, speciellt på det här harmlösa sättet. Snacka om att man måste sakna självförtroende eller självkänsla om man ser det som något påhopp eller angrepp. Kamma dig.

    Det ÄR ROLIGT att det är helt tomt på läktaren där den banderollen finns. Deal with it and grow the fuck up.

    SvaraRadera
  19. Anonym 2/7/08 21:15>> vilket lag som möter tff drar 40k om det inte handlar om en guldmatch?

    SvaraRadera
  20. Levande sittplats kommer bli grymt!
    Jag har fått lite mer info om detta och det verkar helt klart lovande!

    SvaraRadera
  21. de låga jävla vajerna över hela läktarn, någon som vet vad de har/kommer att ha/hade för funktion? Förstår nästan att det är till Bruce konserten. Men ingen som vet vad de fyller för funktion där?

    SvaraRadera
  22. Börja spela fotboll så kanske det kommer lite folk.Annars är ni välkomna till Råsunda.Där finns publik och läktarkultur.Svarten

    SvaraRadera
  23. svarten hadde du sagt det det du sa fast om söderstadion i stället hadde du haft rätt men fuck gnaget och alt det äkliga ni står för man står ju hellre ensam på ullevi för att se på blåvit en på ett fult råsunda för att se på gnaget.

    SvaraRadera
  24. Bajen har iaf något att vara stolta över. Gnaget har fan ingenting, och eran klack är fan inte bättre än va Gais va på senaste derbyt här i Göteborg.

    Men iaf, ja kommer alltid stödja IFK, i medgång och i motgång. Men son betalande supporter har ja rätt att säga som ja tycker, och vi spelar skit nu. Inte bara dåligt utan helt otroligt uselt. De senaste ni skrivit här på baraben.com är starkt, men ni har ju rätt. De behandlar fjolårstruppen som ett gäng heliga jävla buddahs. Det är otroligt hur pinsamt IFK spelar, hur tränarna resonerar.
    Dessutom ska vi supporters fan inte bråka någonting om medgångare. Den som kallar en annan medgångare måste i såna fall vara helt felfri, gå på varenda hemma- samt bortamatch. IFK behöver oss, och vi behöver IFK. Vi slåss alla under en och samma fana, Forza Blåvitt!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.