2008/07/15

Matchchat: SS Murata- IFK Göteborg (Start 20:30)

Create a Meebo Chat Room
SS Murata- IFK Göteborg (Start 20:30)

Första halvlek:
0-1 Söder
0-2 Alexandersson
0-3 Wernbloom

Pausrapport: Cirka 125 änglar är på plats i San Marino och ser matchen. Det är totalt ungefär 600-700 personer på hela arenan så de Blåvita dominerar matchbilden både på plan som på läktaren. Erik Dahlin och marknadschef Hans Lundberg har anslutit till de nerresta blåvita. Motståndet vi möter är av samma klass som bottenlagen i Superettan ungefär.
Blåvitt dominerar matchbilden ganska kraftigt utan att någon spelare egenltigen höjer sig speciellt mycket över lagets medelnivå. Murata ser inte speciellt farliga ut och har under långa perioder haft väldigt svårt att ens komma över halva plan.
Bra spel av Blåvitts högerkant och ett par bra rusher av Hysén är det som är mest minnesvärt från första halvlek som Blåvitt dominerat totalt utan att spela speciellt bra.

Fyra fulla chatrum med 80 personer i varje sitter just nu på BaraBen.com, vi har inte riktigt koll på vad som sker då ni har överbelastat vår kapacitet (notera dock att vi inte gick ner som Officiella sidan gjorde...) Men hoppas ni är medvetna om den interaktiva historik ni är med och skapar samtidigt som Wernbloom nickar utanför vänster stolpe i början av andra halvlek.

Inga byten i paus.

Andra halvlek
0-4 Hjalmar Jonsson
Söder byts ut mot Wallerstedt och strax efter det bytet kommer Blåvitt upp på vänsterkanten, spelar via Thomas Olsson in i banan, Hjalmar Jonsson får tillbaka bollen och skjuter in den från cirka 20 meter, målvakten är på bollen men klarar inte av att ta den.

Styrelsen (ett par stycken och även Håkan Mild) sitter bredvid klacken och klacken sjunger "Styrelsen är redan i Basel". De blåvita på läktaren verkar ha tagit ut segern och avancermanget nu utifrån motståndets kvalité.

0-5 Stefan Selakovic

I slutsekunderna av matchen kommer Murata upp på en sällsynt räd och skjuter i målgaveln. Detta verkar flera medier ha registrerat som mål då både Aftonbladet och SR lägger upp 1-5 som resultat. Dock ser Sandsäter, BaraBen.com:s man på plats att detta ej stämmer...

Slut. BaraBens folk på plats ska fira segern ikväll och bilder/spelarbetyg kommer först imorn onsdag!

I andra halvlek fyller BaraBen.com:s nya chatfunktion fem stycken chatrum med 80 personer i varje. Under de 90 minuter som Blåvitt spelar ikväll besöker cirka 2250 unika besökare BaraBen.com. Detta under en match som ViaSats sportchef Per Tellander påstod vara för lågt intresse för att sända på någon av deras kanaler...

20 kommentarer:

  1. Tackar för de rapporterna när det enda man har är italiensk radio!

    SvaraRadera
  2. Multi grazi! Eller nåt...

    SvaraRadera
  3. Grazie ragazzi!!!

    Noi siamo Goteborg!!

    SvaraRadera
  4. Härligt att du styrde lite i chatten Frankie, mycket uppskattat!

    SvaraRadera
  5. Kanon initiativ med chatten baraben. riktigt nice. :)

    SvaraRadera
  6. Nu måste vi vila massa göbbar i returen, solklart!

    /Roffe

    SvaraRadera
  7. 300 pers i en chat eller 2200 pers på en sajt är knappast rekord för guds skull, ta ner hybrisen lite. Viasat kräver nog lite fler tittare...

    SvaraRadera
  8. Anonym 22:48/ Nu lär knappast hela världen ha känt till vare sig BaraBen.com eller vår match-chat idag så det är ju bara ett smakprov på hur stort intresse det var bland folk för att se matchen idag. Att vi har över 2000 besökare på ett par timmar på vår site är nog en jävla värdemätare på att det fanns ett STORT intresse runt om i landet för att se matchen.

    Kul att så många njöt av match-chat experimentet och kul att så många bidrog till att göra de fem olika chattarna så underhållande! Det var en bra timing nu när bara italiensk radio sände matchen att köra match-chat och det är mycket möjligt att det kommer återkomma på bortamatcher framöver!

    SvaraRadera
  9. Mycket Cred till baraben och frankie idag!

    SvaraRadera
  10. Bara en massa tack BaraBen

    Jonte i Jakan

    SvaraRadera
  11. bra gort! BaraBen äger..

    SvaraRadera
  12. Kan inte annat än instämma :) Matchchatten var riktigt bra. Mer sånt på bortamatcher.

    SvaraRadera
  13. Chatten var ett grymt roligt initiativ, kul att tjöta lite skit med andra samtidigt som man lyssnade på Italiensk radio...

    Good Work boys!!

    SvaraRadera
  14. De visar nog matcherna mot Basel iaf. Annars är det skandal. Att de inte visar en match mot ett korpgäng kan tom jag som inbiten ängel förstå.

    SvaraRadera
  15. SIFFRORNA MED 2000 BESÖKARE ÄR KANONSIFFROR. TRO INGET ANNAT!

    Ingen suporterblogg är i närheten av det-bra jobbat!

    SvaraRadera
  16. Ville bara ge dom ansvariga en eloge för erat arbete,grymt uppskattat med liverapportering iallafall !

    SvaraRadera
  17. var är dom utlovade spelarbetygen ? det är inte onsdag så länge till..

    SvaraRadera
  18. Angående antalet "åskådare" på baraben så var det säkert hos fler än hemma hos mig det var flera som utnyttjade samma källa!
    Jämför en TV -> flera tittare, en baraben -> flera läsare

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.