2007/05/21

Veckans hetaste...

Läcka: GT berättar att trion Bengt Halse, Mats Persson och Jan "Plånbok" Nilsson inte ville informera IFK Göteborgs styrelse om detaljerna i övergångarna av Peter Ijeh och Stefan Selakovic på grund av en påstådd läcka i styrelsen. Baraben.com kreverar av skratt åt detta med tanke på att det var en tredjedel av den här trion som på sin tid medvetet och omedvetet agerade läcka i Estoniaklass. Glappkäften framför alla andra ville inte berätta för styrelsen om affärerna på grund av att de skulle ha läckt information? Skratta eller gråt, välj själv.

Kommentar: Årets skämt-även i Borås!

Biljettförsäljning: Över 800 biljetter har sålts till bortasektionen på Borås Arena för morgondagens match. Vid lunchtid på måndagen fanns ett 20-tal biljetter kvar i den ena av två 800-platsers sektioner. De övriga biljetterna säljs i Blåvittshopen fram till stängning på måndagen, i Blåvittshopen på tisdagen och resterande biljetter i spärrarna in på arenan. Först till kvarn får se Blåvitt mala bönder!

Supporterfond: 2. Supporterfondens andra upplaga drar igång om 28 dagar! Söndagen den 17 Juni kör vi igång ett nytt fondår där vi till en början vill knäcka resultatet från år ett (100 900 kronor) och förhoppningsvis även dubbla detsamma, med DIN hjälp! Delmål nummer två är att bli över 1 000 "fondhjältar" under andra året av Supporterfonden.
Alla gåvor som kommer in fram till att fonden drar igång år två, registreras på www.supporterfonden.se den 17 Juni!

Fuckup: Blåvitt anno 1987. IFK Göteborg gick ut med bud till medlemmarna om att man på "Kamratgårdsdagen" skulle få bevittna en match mellan 25 årsjubilerande UEFA-cupmästarna från 1982 och 20 årsjublierande UEFA-cupmästarna från 1987. Men för de drygt 250 personer som fanns på plats blev det en ganska snopen syn att skåda det som skulle föreställa 1987:s upplaga. Ingen Jari Rantanen, ingen Glenn Hysén, ingen Stefan Pettersson, ingen Roland Nilsson, ingen Klas Ingesson och så vidare. En enda originalare hade man fått dit, Mats-Ola Carlsson, resten bestod av Erling, Erra, Tjalle, Nisse med flera "sköna blåvita gubbar". Men inte fan spelade de för Blåvitt anno 1987.

Pub: Rådhusrestaurangen på Stora Torget i Borås. Supporterklubben Änglarna har abbonerat detta hak och det är väl ingen högoddsare att det kommer försigå ölhävande och sång från tidiga eftermiddagstimmen här under tisdagen...

Tifo: Taco-chips. Tortillas. Nachos. All tex-mex mat som hivas in mot Anders Svensson är veckans tifo. Vi uppmanar absolut inte till sådana hemska upptåg, men kommer att vansinneshylla dem som genomför det...

12 kommentarer:

  1. Årets match? hahaha

    SvaraRadera
  2. Han som skrev den artikeln (årets match)lär inte ha alla indianer i kanoten...

    SvaraRadera
  3. haha, tacon till jobbet!...öh traktorn till jobbet menar jag naturligtvis =)

    SvaraRadera
  4. 1500 plåtar sålda på vår sektion i nuläget.

    SvaraRadera
  5. Anonym sa...

    1500 plåtar sålda på vår sektion i nuläget.

    21/5/07 18:00


    Det kan ju inte stämma med tanke på att de i BlåvittShopen sa att det fanns 800 biljetter kvar (osålda) förut när jag handlade...

    SvaraRadera
  6. Cirka 900 biljetter är sålda hittills och resten säljs imorn och i spärren på arenan. Men lapp på luckan, det lär det bli.

    SvaraRadera
  7. Enligt änglarnas hemsida är 1500 sålda(shopen+ticnet?).

    SvaraRadera
  8. Anonym sa...

    Enligt änglarnas hemsida är 1500 sålda(shopen+ticnet?).

    21/5/07 19:40


    Bokade står det. Det vill säga att alla de biljetterna inte är uthämtade än, antagligen telefonbokningar via Scandinaviums biljettkassa eller något liknande, kanske via biljettförsäljningen i Borås? Det verkar bli fullt i alla fall!

    SvaraRadera
  9. haha skönt Tifo :)

    SvaraRadera
  10. Klas Ingesson var ju iofs ungefär lika delaktig i UEFA-guldet 1987 som Nisse, Teddy Olausson och Patrik Ekwall men annars har du rätt. Endast Mats-Ola Karlsson, så underskattad han än är, var väl inte riktigt det man förväntade sig när man kryssade mellan hästskitarna på väg upp till Kamratgården.

    SvaraRadera
  11. haha vansinneshylla, kul ordval aldrig hört innan

    SvaraRadera
  12. vi får väl se om det blir fullsatt på ellos egna sektioner. var där för två år sedan och då hade det varit "utsålt" sedan veckor tillbaka. minuter före matchstart stod det dock representanter för anrika IF Elfsborg på Ica Maxi och delade ut hela kartonger med gratisbiljetter. känns som att bönderna stannar hemma på gården ikväll också.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.