2007/05/17

Dags att visa klassen!

REFLEKTION 6 matcher in i allsvenskan tror jag att vi alla blåvita fans är nöjda med vad laget visat upp så här långt. Efter en något seg start och en tung förlust mot AIK så har spelet blivit klart mycket bättre och laget verkar ha hittat rätt. Trots detta är det under de närmaste omgångarna som vi får se vilken klass laget verkligen har.

Svenska mästarna, derby mot Gais, DIF borta, Kalmarbönderna, Hammarby och MFF - så ser de närmaste omgångarna ut. All respekt för insatserna mot Örebro och Gefle men motståndet har inte varit det bästa. Det är under de närmaste omgångarna vi får en indikation på om Blåvitt kan hålla hela vägen. Det senaste omgångarnas resultat har fört med sig resonemang och förhoppningar, i media och här på Bara ben, om SM-guld osv. Låt oss vänta med det och se hur laget reagerar mot tuffare motstånd.

Mod, kyla och kamp - dags att visa klassen Blåvitt!

6 kommentarer:

  1. Tror att vi i alla fall bör ta minst 11 poäng på de närmaste 5 matcherna för att allvarligt vara med i diskutionen om SM-guld.

    SvaraRadera
  2. Haha! Tyckte att något var fel med mitt förra inlägg. Kunde inte komma på vad det var tills jag såg stavningen på "diskussionen"!

    Får be om ursäkt för det inträffade! Och jag som var bäst på rättstavningen på mellanstadiet.

    SvaraRadera
  3. Pilfalk tycker:
    Jag håller med dig det är upp till bevis nu, men jag tror att vi nog ska kunna vinna i Borås.Vårt nya tekniska spel borde ju passa på konstgräs (se Örebro)! Och sedan ångar vi bara på och hoppas att självförtroendet stiger och poängen trillar in i en takt som leder till SM-guld. Oj,nu svävade jag kanske iväg lite men vi har ju väntat och längtat så mycket så ibland så...ja hoppet lever fast vi mest mött "bånkegäng" än så länge.

    SvaraRadera
  4. pissa pissa på pissa på aik!

    SvaraRadera
  5. Gefle slog ut Djurgården och Örebro kryssade mot Elfsborg på konstgräs. Allsvenskan är jämn, ÖSK och Gefle är inte så dåliga. Nog är Elfsborg och MFF lite bättre men det är ingen klasskillnad däremellan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.