2007/05/17

Alla heter George i Göteborg...



COMEBACK "Mouradona" is back. I sin första match efter mer än tre månaders skadeuppehåll spelade George Mourad 60 minuter i U21-serien mot Gais igår. Mourad gick in och satte ett game winning goal (1-0) med ett vänsterskott från distans. Centertankern är tillbaka med besked och ökar snart på konkurrensen om anfallsplatserna ytterligare ett snäpp.

Nu återstår att se vilken balansgång det blir mellan Håkan Mild, Stefan Rehns tränarstab och George själv. Spelar George bra förbättrar han sitt förhandlingsläge gentemot Blåvitt, spelar han dåligt får han inget intresse från andra klubbar och noll förhandlingsläge, spelar han inte alls lär dödläget fortsätta året ut...

14 kommentarer:

  1. Fan va gött Berg och Mourad som forwards nu då!

    SvaraRadera
  2. Frågan är om Wallerstedt får spela på tisdag? Alla kan ju säga "rättegången påverkar inte oss" bäst de vill men faktum är ju att Sella lär vara jävligt störd av rättegången som börjar på onsdag, snacka om svårt att ha fokus på Elfsborgsmatchen på tisdag då. Det vore orättvist mot laget och Sella själv att låta honom spela tycker jag, samtidigt tror jag SteReO är för "svenska" för att våga peta honom. Knäcka självförtoenden och hela den biten, men hur mkt självförtroende får man av att missa 3-4 öppna lägen i match efter match. Man måste peta spelare som inte funkar.

    SvaraRadera
  3. Ger inte George upp sin proffsklausul,så lär inte Håkan skriva något nytt kontrakt med honom. Vill han inte spela i Blåvitt så slipper han. Någon proffsklausul lär ingen spelare få så länge Håkan Mild sköter förhandlingarna.

    SvaraRadera
  4. Det handlar väl inte om proffsklausul utan om högre lön?! Det där med proffsklausul är ju bara en internetmyt som skapats bland vissa.

    SvaraRadera
  5. Allt snack kring George och hans kontrakt är lika bra att lägga ner. Killen och klubben är inte överens, men jag tror inte disskusionen inte mer lär tas uppp. Mild kommer sköta detta precis så som man ska, litar på honom.
    Sen är Mourad en tillgång för vilket allsvenskt lag som helst, och alla vi borde vara glada att han nu är frisk.

    SvaraRadera
  6. Härligt att Mourad är tillbaks. Och grattis till målet. Hoppas nu han får lika stor chans som alla andra till en plats i laget. De bästa för laget skall spela. Kan man sen få igång Mourad och han trivs i klubben så tror jag kanske det är större chans att han skriver på ett nytt kontrakt? Och om inte så är fallet. Då får man tacka Mourad för tiden som varit och önska honom lycka till i framtiden. Fotboll idag är i stort spelarnas marknad.

    SvaraRadera
  7. ...jag bor i Göteborg och jag heter inte George...

    SvaraRadera
  8. Jag har blandade känslor inför George...det är en av mina absoluta favoriterspelare i blåvitt men hans divalater angående kontraktet är ett bekymmer. Tycker att han borde få spela eftersom det höjer hans marknadsvärde om han presterar samtidigt som hans insatser kan hjälpa klubben i år. spela Mourad och Berg. Sella känns kall.

    SvaraRadera
  9. Kung george!

    SvaraRadera
  10. Hellre George än Sella. George är en killer och Sella är motsatsen. Kan dock inte påstå att jag avgudar någon utav dem

    SvaraRadera
  11. Fan va gött Sella och Mourad som forwards nu då!

    SvaraRadera
  12. sista anonnym du måste fan va ironisk som vill peta Berg. :S tor mer på Mourad o Berg när Mourad orkar springa 90min

    SvaraRadera
  13. aik värvar han i sommar

    SvaraRadera
  14. honom heter det!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.