2007/05/14

Information till klacken på LM-läktaren

KLACKMATCHEN Idag spelar Blåvitt hemma mot Gefle, en match som blir det stora hemmagenrepet inför derbyt mot Gais den 28 Maj. Eftersom klackläktaren saknar både tak, höjd och täthet så behövs en rejäl kraftansträninging av alla ståplatsåskådare för att makrillstimmet inte ska misshandla oss verbalt om två veckor...

För att vi ska få lite drag på vår klackläktare och lyckas skapa lite av den stämning som våra blåvita hjältar är värda behöver vi skärpa till oss rejält. Förutsättningarna på Ullevis sektion LM är allt annat än de bästa, men det innebär inte att vi ska eller kan ge upp. Istället bör vi skärpa oss och försöka lite ytterligare.

IDAG mot Gefle uppmanas därför alla sjungande supportrar på LM:
att gå så långt in på läktaren som möjligt (mot mittcirkeln)!
att i den mån det går närma sig dem på räcket och trumman!
att utnyttja de tomma ytor som finns istället för att sprida ut sig!
att undvika växelsång! Lyssna på vilken sång som dominerar och stäm in!
att hålla tempot i sångerna! Sjung inte som om ni är med i techno-VM!
att uppmuntra alla runt om dig att sjunga! Ta i lite grann!

Om två veckor är det derby, då får Gais supportrar inta bortaläktaren med tak, täthet och höjd gentemot planen. Det innebär att vi blåvita på förhand har en svår uppgift framför oss, det kommer krävas en rejäl sånginsats på LM för att upprätthålla den vanliga publika ordningen. IDAG är sista chansen att sjunga upp oss inför derbyt. Ta den chansen!

19 kommentarer:

  1. Bra skrivet Frankie. Alla där nere mot Gefle då!!!

    SvaraRadera
  2. Tror tyvärr makrillstimmet kommer att misshandla oss verbalt om två veckor ändå. Däremot inte sagt att vi inte kan bli bättre. Vårt enda hopp tror jag är om vi har en komfortabel ledning som gör gajsarna stumma. Om det bli förlust både på läktaren och på planen i den här matchen vet jag inte vad jag gör.

    SvaraRadera
  3. Vi behöver en stark ledare på räcket...stod ett fyllo med brunt backslick på räcket hemma mot HBK. Han var under all kritik. Om Andreas Toll läser detta uppmanar jag dig att komma på gaismatchen åtminstone! Det är dig änglaklacken älskar och du får oss att låta som det anstår en blåvit klack!

    SvaraRadera
  4. Tack för att du tog tag i saken frankie. Jag tänkte pricis skriva en liknande uppmaning och skicka in till er.

    SvaraRadera
  5. en sängel. Backslick killen som stod på räcket hör inte hemma där, nej. Jag har i och för sig aldrig sett honom upp innan under mina 15 år inom IFK-familjen.
    Toll kommer inte hellre gå upp på räcket, han har gjort sitt nu och det är bara att respektera. Joey som var upp och tog tag i det i slutet mot HBK var riktigt jävla bra och kommer nog förtsätta med det. Annars uppmanar jag alla att ta i som fan. låter det illa omkring er, upp på närmaste räcke och hetsa igång de runt omkring, det går, jag lovar.

    Krossa Gefle!

    SvaraRadera
  6. Frankie kan du lägga upp en mätare hur många som är sålda till derbyt? Skulle vara ganska bra.

    SvaraRadera
  7. Var ska man stå för att undvika alla pinsamma ultras? Det verkar vara den övre läktaren på LM. Är den värd att testa mot Gefle?

    SvaraRadera
  8. Är det inte så att de öpnnar upp hela ullevi till derbyt o vi åker tillbaka till GHI igen?

    SvaraRadera
  9. Bara för att Toll avgått som ordförande behöver la inte betyda att han inte kan va me på räcket ibland?

    SvaraRadera
  10. Någon som vet hur många biljetter som är sålda?

    SvaraRadera
  11. Toll deklarerade ju redan i vintras att hans tid på räcket är över. Ändå stod han där mot AIK hemma. Det kändes riktigt jävla bra. Ibland när matchen står och väger och det är kallt och jävligt så känner jag inte direkt för att sjunga, men när man ser Toll stå där nere och ta i så att ansiktet ser ut som en tomat, då sjunger man fan för honom. Har jävligt svårt att tro att nån liten Ultrassparv skulle kunna få klacken att ge hundra på samma sätt som Toll kan.

    SvaraRadera
  12. Senast jag kollade var 324 biljetter sålda till Gaismatchen. Dock köpte jag, min syster och hennes granne biljetter i förrgår så låt oss säga 327

    SvaraRadera
  13. Nån som kan förklara varför sektionera mittimot oss är avstängda? alltså på nedre långsidan.

    Hur fan skall man få intimitet om folk sitter långt upp på motsatta läktaren och det är tomt under dem.. fattar inte hur dem ha tänkt när det beslutet togs.

    SvaraRadera
  14. Toll tog tag i det nere i premiären mot Trelleborg också!

    SvaraRadera
  15. anonym: Du snackar skit. Det är minst 3000 sålda bara med årskort o företagsbiljetter. Skit i o skriva om du inte ämnar lämna korrekt info..

    SvaraRadera
  16. Anonym sa...

    Senast jag kollade var 324 biljetter sålda till Gaismatchen. Dock köpte jag, min syster och hennes granne biljetter i förrgår så låt oss säga 327

    13/5/07 17:49


    Ha ha. Funny guy.

    Det är över 18 000 biljetter sålda till derbyt.

    SvaraRadera
  17. "Anonym sa...
    anonym: Du snackar skit. Det är minst 3000 sålda bara med årskort o företagsbiljetter. Skit i o skriva om du inte ämnar lämna korrekt info.."

    -Herregud, tagga ner lite, jag skojade. Trodde inte att någon på fullt allvar skulle bli upprörd över "felaktig info" när jag skrev att 327 biljetter var sålda.

    Skönt att åtminstonde Ticnet Baraben.com förstod att det var ett skämt.

    SvaraRadera
  18. För ett år sedan så skänkte IFK en matchtröja som var ca 10 meter lång, vad hände med den???

    Den hade passat ypperligt på en av alla tomma sektioner som dekoration, eller varför inte på löparbanorna på Ullevi?

    Megatröjan borde vara ett stående inslag på både hemma- och bortamatcher.

    Utomlands har man alltid sån här dekorationer på matcherna.

    Ta fram tröjan ur gömmorna nu!

    SvaraRadera
  19. "Anonym sa...
    För ett år sedan så skänkte IFK en matchtröja som var ca 10 meter lång, vad hände med den???..."

    - Den bärs numera av smygängeln Anders Svensson. Den är något stor över axlarna, iövrigt sitter den perfekt

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.