2007/05/24

Hemliga planen: "Kodnamn Doubleflie"

SILLY SEASON Under onsdagen nådde ett rykte om en extra insatt presskonferens Barabens maillåda. Fredagen innehöll enligt uppgiftslämnare en dittills hemlig presskonferens på Kamratgården. Baraben.com kan idag avslöja Håkan Milds hemliga plan: "kodnamn doubleflie".

Anledningen till hemlighetsmakeriet är att man inom IFK Göteborgs verksamhet just nu är oerhört rädda för att ryktet om innehållet på presskonferensen skall läcka ut till medierna via vårt styrelserum. Därför kan vi på Baraben.com inte säga rakt ut vad som komma skall, men ger er chansen att själva, med en liten matematisk ekvation, lösa gåtan kring presskonferensen. På detta högst sofistikerade agentvis kan vi behålla informationen kring värvningen i den blåvita familjen utan att styrelsen får reda på någonting alls.

Addera följande stenhårda bevis:

Peter Ijeh är i Göteborg +
Ranégie är skadad+
Mourad har inget kontrakt+
Selakovic kan inte göra mål+
= Två flugor i en smäll?

Vi har ju redan betalt för honom. Flera gånger om dessutom. Med gåvor och aktier, med lögner och dramatiska morgonräder. Det enda logiska som kvarstår är att Peter Ijeh presenteras på ett fullsatt Scandinavium under fredagen. Han är ju ändå i stan. Då kan han ju lika gärna stanna här. Det kallas "kodnamn doubleflie". Det kan ju inte misslyckas. Ge honom en gåva bara, så kommer han säkert. Han har ju trots allt släktingar här i stan...

15 kommentarer:

  1. Hade varit för bra för att vara sant =)

    SvaraRadera
  2. Sicken grejj det hade varit!

    SvaraRadera
  3. Mild var annars och såg Öis-Häcken under kvällen.....

    SvaraRadera
  4. Värva Hysén!(Glenn)

    SvaraRadera
  5. Dioh Williams eller Hasse Berggren från Häcken kanske?
    Eller vad finns det för andra spelare?
    Svaret kommer om några timmar men jag vill veta NU!;)

    //Andreas

    SvaraRadera
  6. Hela presskonferansen var väl ett skämt?

    SvaraRadera
  7. Humor på hög nivå! Värva Joakim Sjöhage

    SvaraRadera
  8. holy shit det är verkligen en presskonferens, " se vem som har skrivit på för IFK" Shit sånt har man ju aldrig sett från blåvitts håll innan, har de värvat hysen för att dra bort fokus från rättegången? Eller är det faktiskt Ijeh? Eller har bara ben och ifk inlätt ett samarbete efter supporterfonden och drar till på storskämt =)

    SvaraRadera
  9. Kanske änglaholmspelaren...

    SvaraRadera
  10. Hehe kult om Girijeh kommer tebaks :P

    SvaraRadera
  11. känns väldigt jippo/skämtaktigt, men hoppas

    SvaraRadera
  12. Mourad kanske har skrivit på :)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.