2007/05/19

Supporterfonden 2- öppnar om 29 dagar!

29 DAGAR KVAR Om 29 dagar kör säsong två av Supporterfonden igång. Söndagen den 17 Juni kör vi stenhårt igång med ett nytt fondår där vi till en början vill knäcka resultatet från år ett (100 900 kronor) och förhoppningsvis även dubbla detsamma, med DIN hjälp!

Alla gåvor som kommer in till Supporterfonden fram till att fonden drar igång år två, rent officiellt, registreras på www.supporterfonden.se samma dag som vi kör igång Supporterfonden 2!


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Plusgiro 438346-9 samt namn, mailadress och telefonnummer. (Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter)

Internetgåva
Swedbank, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Plusgiro 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsgåva (Payson)
Klicka bara på följande länk: online gåva. Välj sedan själv gåvobelopp. Vid detta gåvoalternativ tar Payson ut en liten avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%). Här kan du bland annat ge en gåva via ditt VISA-kort eller ditt Mastercard. Kortbetalning rakt in i Supporterfonden!

Läs mer om Supporterfondens första insamling från 2006!

12 kommentarer:

  1. hoppas d blir över miljonen denna gång

    SvaraRadera
  2. Fel tråd att skriva i, men det är ett viktigt 25-årsjubileum idag. Jag firar för fullt.

    SvaraRadera
  3. Ni vågar ju inte synas på matcherna!? istället börjar ni i avund attackera de grabbarna som gjorde succe senast. väx upp.

    SvaraRadera
  4. "sd sa...

    Ni vågar ju inte synas på matcherna!? istället börjar ni i avund attackera de grabbarna som gjorde succe senast. väx upp.

    19/5/07 14:51"


    Vad mumlar du om? Get your facts right, om du snackar om LM4 så var vi på Baraben.com med och lyfte fram hela projektet, bland annat var det vi som beställde tröjorna och vi som publicerade texten först. (En text som en av våra gubbar såg över innan den gick i tryck.) Ojoj, inte många rätt du hade där. Att kackla på nätet är en sak men att bidra till Blåvitt är en annan, jag har respekt för dem som bidrar, du verkar inte vara en av dem.

    SvaraRadera
  5. Vore bra om ni kunde fixa ett bankgiro med så man kan lägga med det på sina bankgirobetalningar (betalar med lappar och inte på internet...)...

    SvaraRadera
  6. SD: Vadå för annan succé tycker det är ganska dött med idiell rörelse runt om, kollar man på stockholmslagen så har dom betydligt mer runt om...

    Väntar också på att fonden ska ta steget ut från syberspejs ;)
    Man sa ju att man inte villa stå och tigga med en bössa/hink, men det borde ju kunna gå att lösa på nåt smidigt sätt ändå tycker man...

    //Johannes

    SvaraRadera
  7. johannes/ Tattare tigger på stan. Vi blåvira klarar av det jävligt bra ändå. Jag fick flygblad till Supporterfonden vid två matcher förra året så visst fanns de där med...

    Kanske är ni som står i klacken som missar sånt, men ni är ju kanske inte de som Supporterfonden riktar sig till främst heller...

    SvaraRadera
  8. blåvita skulle det stå såklart.

    SvaraRadera
  9. 250 000 och 1000 skänkande blåvita vore jävligt bra och "lagom" mål för år två känns det som. sedan har ju reklamen på officiella hemsidan och även nu i medlemstidningen 4-4-2 gjort att fler sett att det här fungerar "på riktigt" och att pengarna kommer fram osv. känns riktigt bra! fortsätt jobba på!

    SvaraRadera
  10. Anonym said...

    Vore bra om ni kunde fixa ett bankgiro med så man kan lägga med det på sina bankgirobetalningar (betalar med lappar och inte på internet...)...

    19/5/07 20:04


    Det är redan ordnat och ansökt om, förhoppningsvis finns det disponibelt lagom till att Supporterfonden 2 öppnar!

    Senaste anonym/ 1000 fondhjältar är något vi snackat en hel del om internt med, det är ett absolut realistiskt mål för år två. Första året var vi ju cirka 225 fondhjältar, nu är det dags att fler stiger in i matchen!

    SvaraRadera
  11. [Har man ingen logisk förmåga, alternativt misslyckas att addera 1 och 1 får man inte kommentera här. Dagis finns på andra håll.]

    SvaraRadera
  12. laphroig: ""Ojoj, inte många rätt du hade där.""

    Jag skrev att Ni inte har synts på matcherna, att Ni kritiserade lm4 efter deras succe, samt att ni måste växa upp.
    Således tycker jag att jag hade alla rätt.

    Stöd till Ifk är dock, givetvis välkommet ifrån alla håll och kanter, och jag önskar lycka till.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.