2007/05/16

Blåvitts nya (Hopp)Borg

ARENAN I slutet av februari togs beslut om att supporterföreningarna skulle få som de ville; En ståplatssektion placeras på långsidan, inte på kortsidan som Got Event ville. Bra så.
Samtidigt sade man att Ullevi skulle piffas upp. För att få en intimare känsla skulle bland annat en grön matta läggas ut på löparbanorna. Man (IFK) skulle även pumpa upp luftkuddar bakom mål, allt för att krympa djupet just i ytan bakom mål.

Men vad hände?

Ståplatsläktaren är där. Lösningarna för att göra Ullevi intimare lyser dock med sin frånvaro.
Ullevi är precis så ful, opersonlig och ekande tom som befarades för redan ett år sedan.

Däremot har man slängt upp hoppborgar – utanför bortastå.
Brilliant tänkt, Blåvitt och Got Event!

10 kommentarer:

  1. Vadå, det var väl vettigt skrivet?! Sicka gubbar det finns va ...

    Hoppborgarna utgör förresten en mycket stor del i Blåvitts nya ungdomssatsning. På sikt ska man kunna konkurrera med de allra största klubbarna i landet.

    SvaraRadera
  2. Kan ju bara hålla med om att det är riktigt dåligt att inget hänt!

    SvaraRadera
  3. GNÄLL!

    Så länge det finns en bar för oss celebriteter så är det helt OK!

    SvaraRadera
  4. Tänkte skriva ett liknande inlägg i natt på ett annat blåvitt forum. Men det får väl bli här istället i kortare format.

    Mitt förslag på hur det kan bli bättre (bild):
    http://tinyurl.com/259cbl

    Nackdelen är Stones, Finnkamp, och Bigjump (eller va fan det heter), som stället till det.

    SvaraRadera
  5. big mamma//

    Så vi ska ha tak över löparbanorna och precis som vanligt på alla andra platser?


    För övrigt vette fan om inte blåvitt lyckats lite smått med sin ungdoms grej ändå... mot Gefle var det faktiskt an massa ungar på sittplats som lätt rätt rejält... många av oss i klacken tappade hakan när vi fick svar på *"andra sidan är ni klara"...

    SvaraRadera
  6. Jag väntar på de uppblåsbara "väggarna". Köpte årskort endast för att få se denna skapelse match efter match. Kan man göra återköp på årskortet nu när väggarna ej tycks bli av?

    SvaraRadera
  7. Håkan:
    Nej inte ut på löparbanorna, men fram till läktarens slut. Taket kan vara i riktigt enkelt utförande, och borde inte kosta många kronor att sätta upp. 500 000:-(?). Och med tanke på att det ska spelas kanske 50 matcher (gajs och ev. royal league inkl) på ullevi så är det småpengar för känslan det ger med tak.
    Sen att tycker jag att det är bättre att flytta ner alla som sitter på ABC PRQ till sektionerna nedanför för att få bättre stämmning, och låt säga att det är kosytmfolket som sitter där då kommer det krävas ett tak.. så även borta hos oss LM för solen skiner inte jämt över blåvitt.

    SvaraRadera
  8. Luftkuddarna och konstgräset skulle tydligen vara framme till den 14/6, och Gajs-Ellos matchen. City Göteborg, s 12

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.