2007/05/12

Håll i hatten!

REFLEKTION Vi är alla väldigt glada över den senaste matchen och hur vårt kära Blåvitt inte bara vann, utan även faktiskt spelade rätt bra fotboll. Vill inte vara negativ på något sätt men på vissa kommentarer känns det som att vi nu bara ska gå ut och vinna allsvenskan hur lätt som helst.

Förhoppningsvis kan vi nu forstätta vårt fina spel men jag kräver nog att laget visar upp ett bra, positivt spel under ett par matcher innan vi börjar prata om SM-guld. Örebro kändes faktiskt inte som en bra värdemätare, inte vassa framåt och ett försvar som var ordentligt virrigt. En säker seger mot Gefle och en stark insats mot Ellos så kan vi kanske börja diskutera topplaceringar på riktigt. Vi ska vara positiva men lugna och fina, än så länge!

9 kommentarer:

  1. Appropå hans namn, är det någon som vet varför det stod "Obeng" på hans landslaströja i en match?

    SvaraRadera
  2. Han står skriven som Obeng i folkbokföringen.

    SvaraRadera
  3. Visst hade det varit skönt om IFK hade spelat stabilt ett par matcher och plockat poäng, samtidigt så är inte Örebro dåliga även om de var det i den matchen...minst insläppta mål och 1-1 mot Elfsborg hemma....

    SvaraRadera
  4. Men hur bra e Elfsborg i år?

    SvaraRadera
  5. obesegrade iaf..

    SvaraRadera
  6. Håller med dig fullt ut. Man får ju komma ihåg att vi gjort 4 mindre bra insatser innan denna säkra seger mot Örebro. Att vi nu helt plötsligt är ett så mycket bättre lag en tidigare har jag svårt att se. Ett steg i rätt riktning helt klart. Men frågan är ju hur bra Örebro var egentligen? Som du säger. Vi får se hur det ser ut dom närmaste matcherna. Gefle saknar ju Makondele läste jag någonstans. Så dom har enligt mig ett stor avbräck där. Tycker man kan kräva vinst hemma mot Gefle oavsett.

    SvaraRadera
  7. Tror att det faktum att vi inte fick in aubynnviruset i truppen betydde mer än ett storförvärv.

    SvaraRadera
  8. Vi får hoppas att vi förbättrar vårt spel även mot bättre lag än Örebro och att Andres håller jämn nivå på mitten.

    SvaraRadera
  9. Känner samma sak. Vi vann mot ett lag som för ca: sex månader sedan spelade i superetta...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.