2007/05/14

Pytt i panna?!

16 kommentarer:

  1. Ja, fortsätter marcus å vasquez såhär så blir det gott med pyttipanna!

    SvaraRadera
  2. Mmmm, det skulle smaka! Det var faktiskt rätt länge sen sist... Men har du hört den om att ropa hej?

    SvaraRadera
  3. Pilfalk:
    Pytt i panna ja det hade inte varit fel, men vi får ju inte glömma att vi mött många mindre bra lag, typ Örebro, BP, Halmstad och Gefle, lag som kommer att hålla till i botten ava serien. De stora elefanterna har vi ju kvar att möta, men visst hoppas man.
    Jag har nyss kommit hem från matchen och den första halvtimmen var ju riktigt bra trots att Andres överarbetade en hel del på mitten, precis som om han var tvungen att göra någoting extra. Ja ja han kommer väl tillbaka. Undrar bara varför våra tränar envisas med att spela Sella? Wallerstedt må ju vara en sämre fotbollspelare men han rör ju om i grytan med sin arbetskapacitet och framförallt oräddhet i duellerna. Han sticker ju fram huvudet överallt. Det verkar nästan som ju närmre han är en fot i anskiktet ju mer satsar han. Och som sagt det är ju inte förbjudet att drömma och drömmar kan ju slå in. Jag håller tummarna!

    SvaraRadera
  4. fan berg har gjort 4 nu...skulle tippa på att han gör typ 14 i år..

    GULDET SKA HEM TE GÖTEborg!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Sella är möjligtvis allsvenskans sämsta forward just nu???

    SvaraRadera
  6. Jojo, jag vet. Det är nu de tuffa matcherna börjar och spelet idag var inte heller helt tillfredställande faktiskt. Lite för mycket tjongfotboll tycker jag. Men man kan ju få drömma lite...

    SvaraRadera
  7. Tycker det var för jävla dålig stil av Pontus att bara dra in i spelaringången istället för att vara med laget och tacka klacken.....Sella verkade ju ha skadat sig, han haltade ju ut i spelaringången så det är väl mer förståelligt att han kanske hade för ont för att gå lite extra.....

    Men fan vad härligt det är att vara ängel nu....Vi spelar ju så jävla bra att man njuter! Att vi dessutom vinner matcherna är ju inte fel:)

    Men nu blir det nog torsk i Borås...Men får hoppas på att vi vågar och kan spela vårt spel även mot bättre lag. Blir lite upp till bevis nu. Får inte bjuda på någonting mot Elfsborg, då är det mål.

    SvaraRadera
  8. "Får inte bjuda på någonting mot Elfsborg, då är det mål"

    k´nappast som deras anfallare ser ut just nu ialla fall

    SvaraRadera
  9. när började denna pytt tradition? nån som kan sätta in mig i ett historiskt sammanhang.

    SvaraRadera
  10. Jag är vegetarian, men om blåvitt vinner i år har jag lovat mig själv att käka en pytt.

    SvaraRadera
  11. Blåvitt har något på gång!?

    Så kanske blir det pytt i höst..

    SvaraRadera
  12. Äntligen har man börjat spela fotboll i Göteborg. Nu bjuder man plötsligt på underhållning. Det är ju detta jag vill se. En underhållande och varierad fotboll. Och det är så här man måste spela för att i längden få mer publik till matcherna och för att bli bäst i Sverige igen. Den allmänt fotbollsintresserade går inte och betalar dyra pengar för att se ett Blåvitt som tjongar boll helt planlöst. Man vill se ett genomtänkt spel som leder till chanser och mål. Kan man fortsätta att spela en attraktiv och varierande fotboll och få med sig lite resultat kommer Blåvitt hamna i en helt annan sits framöver. Större publik, mer sponsorer, TV4 och Canal+ kommer villja visa Blåvitt som veckans match, Och attraktiva spelare kommer att vilja spela för Blåvitt.

    Sen kan man ju fråga sig hur bra motståndet varit de 2 senaste matcherna när allt funkat så bra? Men faktum är att vi tidigare år haft oerhört svårt mot denna sorts lag. Vi har knappt skapat någonting. Vi har varit för lättlästa och stillastående.

    Sen vet vi ju inte hur detta räcker till mot bättre motstånd? Och detta är ju väldigt tidigt på säsongen. Blåvitt kan bli bättre på mycket fortfarande. Man är trots allt i början av en helt ny spelide. En spelide som säkert kommer att utvecklas ytterligare? (beroende på motståndare osv) Men detta är ju ett stort steg i rätt riktning. Det kanske inte räcker till pytt i år? Man kanske behöver ett år att utveckla detta spelet? Menar att nu börjar de andra lagen att ta Blåvitt på allvar. Vi har inte riktigt varit hotade i de två senaste matcherna. Vad kan ett sargat Elfsborg göra mot ett starkt Blåvitt? Hur hanterar man dessa framgångar? Vad händer om TO blir skadad? Har vi tillräcklig bredd och spets i truppen för att hålla hela säsongen ut? Kommer Blåvitt skaffa något riktigt starkt nyförvärv redan i sommar? Många fågetecken är det fortfarande för mig. Men jag är så jävla glad att man äntligen har börjat rulla boll och skapa lite genomtänkta avslut.

    Som Pilfalk sa: Undrar bara varför våra tränare envisas med att spela Sella? Det undrar jag med. Han saknar flytet i det han gör tyvärr. Och då måste man ju ge någon annan chansen. Risken är att man knäcker övriga forwards om man låter en spelare som inte presterar tillräckligt starta hur länge som helst. Visst jobbar Sella och försöker. Men låt någon annan få chansen och låt hellre Sella komma in i slutet på matcherna när man leder och allt känns tryggt. Men jag tror på Sella i längden. Det är en bra spelare i grund och botten.

    SvaraRadera
  13. Haha! Erling - ta det lugnt nu! :-D

    Men visst är pytt bättre än Tacos!

    SvaraRadera
  14. Självklart skall man drömma om pytt även om det är långt kvar.

    Om man ser på de senaste åren har vi alltid förlorat mot nykomlingarna så det kanske är dags för en ändring nu?
    Att saker och ting börjar fungera nu gör att självförtroendet växer, att man vågar göra dessa extragrejer som Vasques och även Karsiks assist i senaste matchen. När självförtroendet växer i laget vet också gubbarna vad de skall göra även i de svårare matcherna. Fortsätter det så här och vi får behålla våra änglar friska under hela säsongen så blir det säkerligen Pytt till hösten

    SvaraRadera
  15. Ingen pytt i panna, nej det blir ingen pytt i panna.
    INGEN PYTT I PANNA! NEJ BLIR INGEN PYTT I PANNA!

    Kunde man ha sagt om vi inte hade spelat som vi gjort! vinner vi över ellos så har vi en promenad seger över gais att vänta, självförtroende är nyckeln till allt i allsvenskan, alla kan slå alla. vilket vi ska bevisa, totalt utsågade innan allsvenskans start.. "orutinarade spelare, dålig ekonomi, dåligt publikstöd. osv..."
    FORZA BLÅVITT, detta tar vi hem!

    SvaraRadera
  16. Tre poäng är tre poäng. Visst har motståndet kanske inte varit det starkaste, men utan att vinna matcherna mot de mindre lagen blir det definitivt inget guld...

    Och än så länge har ju allsvenskan varit rena hawaii. Ta Hammarby till exempel. De leder efter att bl a ha lyckats få in ett skitmål på övertid mot Örebro på hemmaplan. Vi slog ÖSK med 4-0 på bortaplan. Sånt gillar jag att tänka på.

    Pytt i panna, ja tack!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.