2007/05/20

Nypremiär av Supporterfonden- 28 dagar kvar!

28 DAGAR KVAR Om 28 dagar kör säsong två av Supporterfonden igång. Söndagen den 17 Juni kör vi stenhårt igång med ett nytt fondår där vi till en början vill knäcka resultatet från år ett (100 900 kronor) och förhoppningsvis även dubbla detsamma, med DIN hjälp!

Alla gåvor som kommer in till Supporterfonden fram till att fonden drar igång år två, rent officiellt, registreras på www.supporterfonden.se samma dag som vi kör igång Supporterfonden 2!


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Plusgiro 438346-9 samt namn, mailadress och telefonnummer. (Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter)

Internetgåva
Swedbank, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Plusgiro 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsgåva (Payson)
Klicka bara på följande länk: online gåva. Välj sedan själv gåvobelopp. Vid detta gåvoalternativ tar Payson ut en liten avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%). Här kan du bland annat ge en gåva via ditt VISA-kort eller ditt Mastercard. Kortbetalning rakt in i Supporterfonden!

Läs mer om Supporterfondens första insamling från 2006!

13 kommentarer:

  1. Bra kamrater, då kör vi igen

    Kanske har detta varit uppe förrut, men med risk för att verka tjatig så vill jag ändå säga att jag tror mycket på att sammla in pengar på matcher. Även om det innebär svårigheter med tillstånd etc.
    Heja Blåvitt!

    SvaraRadera
  2. fölet/ Klarar du inte av att lägga in din summa när du betalar räkningarna? Gör det då via ditt VISA-kort över internet! Och har du inget visa-kort så gå till Svensk Kassaservice och betala in din gåva över disk! Det finns som det står i artikeln massvis av vägar att bidra utan att man för den delen ska stå med tattar-hink vid Ullevi. Alla har väl betalt en räkning i sina liv? Då har man inga ursäkter för att inte delta!

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig betalt en räkning i mitt liv! Till skane hör ju iofs också att jag är 15 år...

    SvaraRadera
  4. Dorian är du född igår eller. Tror du inte Folk som inte känner till Supporterfonden innan de kommer til ullevi kommer lägga i en slant? Det är givetvis de som inte tidigare känner till supporterfonden och de som tycker det är för omständig att käna pengar via hemsidan som skänker på matcherna. Inte sätter man ju inte 5-20 kr via internet. Men många bäckar små på Ullevi kan bli något. Hinkar från LG/Ultas har ju fungerat tidigare, och för att inte konkurera med dessa borde supporterfonden håla sig borta från klacken. Storsatsa på matcherna mot gais/djurgården/hif. Kan bli några fina slantar.

    SvaraRadera
  5. Jag håller med "anonym". Och det finns ingen anledning för dig (Dorian) att försöka mästra mig genom att berätta hur man sätter in pengar. Jag vet detta och jag har givetvis satt in pengar tidigare. Detta var ej min poäng.
    Många småsummor vid en större match kan bli ganska stora summor. Små slantar man har i fickorna kräver en betydligt mindre handling att göra sig av med än att aktivt betala via t.ex. internet, men det är väl du alldeles för smart och handlingskraftig för att förstå. Du (Dorian) säger att "hur svårt kan det vara" tja, tydligen ganska svårt då jag tror vi kan få in betydligt mer pengar än vi fick vid detta första år. Jag hyllar initiativet men är trots allt lite besviken på summan i fråga. Och om det är så fel och oekonomiskt att även samla in på ett mer traditionellt sätt så bör väl t.ex. röda korset etc. omedelbart sluta med detta, eller?

    SvaraRadera
  6. För att göra insamlingar som blir lyckade, det vill säga får in STORA pengar i samband med matcher krävs det väldigt många idellt arbetande supportrar som hjälper till. Detta har inte funnits och därmer har inte matchinsamlingar blivit av, så enkelt är det. Vi genomför inga insamlingar utanför Ullevi om det inte är korrekt skött, proffsigt utformat och i STOR skala. Vill ni hjälpa till? Maila kontakt@supporterfonden.se och berätta att ni vill hjälpa till med matchinsamlingar!

    SvaraRadera
  7. fölet/ Jämförelsen med Röda Korset är ju helt absurd, du talar om en MILJARD-verksamhet mot ett iniatiativ som 5-6 pers driver ideellt för att de brinner för Blåvitt. Alla vill ha allting serverade på fat istället för att ta tag i saker och hjälpa till själv...

    SvaraRadera
  8. OK Dorian är ett nöt. Och jag tror inte ni vågar visa er och samla pengar. Flygblad på bilen är dessutom ett otyg och då skulle smockan ligga i luften.

    Jag tycker att ni skall bygga vidare på internet, sälja tröjor evenemang som poker osv.

    SvaraRadera
  9. Jag ser det som så här: de som inte skänker något är typiska svenssons. Gnäller och gnyr men gör inget åt saken själva. "Blåvitt värvar inte" "Blåvitt gör inte det och det" men när chansen kommer att stötta dem ekonomiskt var det "bara" 225 som tog den. Går inte den siffran per automatik över 1000 på år två börjar man ju undra om inte våra supportrar är de största gnällkärringarna i sverige...

    SvaraRadera
  10. Monty Burns/ Tröjförsäljningen, Pokern etcetera är Baraben.com-arrangemang, inte Supporterfondens. Supporterfonden gör bara en enda sak: Samlar in gåvor från supportrar som går direkt till IFK Göteborg. Enkelt och svart på vitt.

    "Och jag tror inte ni vågar visa er och samla pengar. Flygblad på bilen är dessutom ett otyg och då skulle smockan ligga i luften."

    Vågar visa oss? Varför skulle vi inte "våga" det då? Vi delade exempelvis ut flygblad för Supporterfonden utanför Gamla Ullevi och längs med Heden/Fattighusån/Centralen/Avenyn vid två tillfällen under förra året. Men till skillnad från Gais-patrask och annat går inte vi runt med hinkar utan ansökte om tillstånd för riktiga bössor av polismyndigheten men fick tillstånd för sent för att kunna genomföra det på ett proffsigt sätt.

    Supporterfonden kommer synas på Blåvitt under 2007/2008, var så säkra på det.

    SvaraRadera
  11. "Jämförelsen med Röda Korset är ju helt absurd, du talar om en MILJARD-verksamhet mot ett iniatiativ som 5-6 pers driver ideellt för att de brinner för Blåvitt."
    -ho, ho, ho, ja, där fick du mig. Min poäng med att jämföra med t.ex. röda korset var verkligen den att jag tror vi kan komma upp i några miljarder om vi bara samlar in under matcherna...
    Det var principen jag var ute efter. Hade vi fått in t.ex. femtiotusen enbart under matcherna vore väl detta lysande, eller?
    En del här inne spottar och fräser på allt och alla som om de glömt att vi är förälskade i samma lag, eller?

    SvaraRadera
  12. fölet/ Som någon annan sa, TA TAG I DET DÅ, kontakta fonden så ska du se att de kan hjälpa dig att samla in stålars!

    SvaraRadera
  13. hehe ni är lite som supportrarnas Grunden Bois.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.