2007/05/05

Läktarvåld på Ullevi

Match:
IFK Göteborg- Djurgårdens IF 17 Oktober 2006

Polisens rapport:
Klockan 19.56.37 står 35-åringen i ljusa jackan, snaggade håret med en öl i näven och kollar in på hejande Blåvittsupporters och poliserna och skriker även något.
Klockan 19.57.58, alltså drygt en minut senare, har mannen smugit sig upp bakom ordningsvakten längre bort på läktaren och med knuten näve reser han högerarmen för att dunka till den intet ont anande vakten.
Klockan 19.57.59. Sekunden senare träffar mannens knytnäve vakten i bakhuvudet med hård kraft. Därefter springer mannen upp på läktaren igen.

20 kommentarer:

  1. Onödig artike!

    SvaraRadera
  2. hahahhahaah sicket jävla ufo

    SvaraRadera
  3. hoppas den fega aset som slog honom bakifrån kan få rikligt med pisk. Jag gillar själv straffet att ta och hugga av handen han slog med.

    SvaraRadera
  4. dålig säkerhet på arenan? han går fram till någon vakt och nitar denne bakifrån ocb klagar över säkerheten? var han nykter vid förhöret?

    SvaraRadera
  5. Relevant artikel med tanke på vår firma som huserar fritt och dessutom har med en pinsam banderoll på matcherna.

    Hoppas de ändrar lagarna och sätter de här idioterna i fängelset!

    SvaraRadera
  6. Det här då..
    "25 september 2006 var det derby mellan Gais och Blåvitt.
    Då blev supporterpolisen Östen Gustafsson ögonvittne till hur mannen utanför Nya Ullevi rusade fram mot en Gais-supporter och slog ett knytnävsslag i dennes ansikte.
    Ytterligare en polis såg händelsen och satte efter 35-åringen som försökte springa från platsen. Han greps dock, fick handfängsel och sattes i en polisbil.
    35-åringen har i polisförhör uppgivit att han utdelade slaget i självförsvar.
    Att han blev rädd för den stora gruppen gaisare och egentligen var på väg till Harrys sportbar för att se derbyt på storbilds-tv."

    Och slutklämmen på varför han itne minns nåt.
    "Han var inte onykter men kommer inte ihåg så mycket, säger att det kan bero på att det gick dåligt för Blåvitt som ändå vann matchen med 3-2."

    Det är sånna här apor vi vill slippa ha i klacken. Jävla mongon med noll hjärnceller. Livstid på vatten o bröd är han värd.
    Men han e snart fri igen

    SvaraRadera
  7. Vad är syftet med att publicera en GT-artikel rakt av?

    SvaraRadera
  8. Sicken hjälte! Denne grabb brukar hänga i "gubbhörnan" och är i stort sett alltid berusad.

    SvaraRadera
  9. IFK borde införa ett begåvningstest för sina åskådare som ett krav för att få komma in. Det skulle ju leda till att dessa mentala kalhyggen hölls utanför arenan

    SvaraRadera
  10. "Livstid på vatten o bröd är han värd." -Är det bara jag som tycker detta straff är något för hårt?
    Fördömmer hans handling, men har samtidigt svårt för pöbelstämmning där "riktiga" Blåvita tycks tävla i att dela ut det hårdaste straffet.
    Det bli bara löjligt, oseriöst och samtidigt lite obehagligt.

    SvaraRadera
  11. trevligt att få reda på vad som utlöste kravallerna på gamla den kvällen. vet inte riktigt om ngn av er som skrev var på plats. tror inte det. fick 40 kravallklädda poliser med batongerna i högsta hugg.. ngn kastade en öl på dem och pepparsprayen och batongerna gick lös!

    pinsamma snuten!! backar denna killen till 100%.
    vf står det ens en ordningsvakt och provocerar för mitt på läktaren? ungefär som att han skulle sätta sig på platsen brevid dig och sjunga på en tom buss! man blir lika förbannad!

    Ke

    SvaraRadera
  12. 13:11 instämmer!

    SvaraRadera
  13. Det är helt rätt, bara o klappa på dem!!

    SvaraRadera
  14. ...för att kasta en öl på ordningsvakterna/poliserna, det var nån ju bara tvungen att göra? Det finns ju en anledning till att dom överhuvudtaget anser sig tvungna att ha vakter på läktaren, och det är för att supportrar av nån anledning beter sig som dagisbarn ibland.

    SvaraRadera
  15. Håller med många här inne och eftersom vi inte alls vet varför han gjorde det så tänker i alla fall inte jag fördömma någon. Men ärligt talat vad gör en sån här artikel på baraben?

    SvaraRadera
  16. Frankie: Varför publicera GTs artikel rakt av utan ngn egen kunskap eller reflektion i frågan? Att det skulle leda till hjärndöda pöbelkommentarer här, där den ene försöker vara värre än den andre, var ju föga överraskande. Trodde blåvita var klokare än att fördöma sina egna rakt av baserade på kvällstidningsartiklar och utryckta citat ur en förundersökning.

    Killen i fråga har åkt på Blåvitt i 15 år, såväl i sverige som europa, och förtjänar bättre än skitsnack från anonyma löjdar utan insikt i nånting. Jag har inget intresse av att försvara hans handling, men det lär han uppenbarligen få sitt straff för.

    SvaraRadera
  17. Jag förstår verkligen inte syftet med att publicera denna artikeln här. INGET blir bättre av det!

    SvaraRadera
  18. Winston Smith:
    Det spelar ingen roll om killen var med och grundade IFK Göteborg, han är ett jävla missfoster. 35 år och arbetslös, väldigt förvånande, utan hjärnceller blir det svårt, men nog fan är det tid för honom att växa upp?!!!

    SvaraRadera
  19. Att anonymt totalt döma ut en kille man inte känner efter att ha läst en kort kvällstidningsartikel som innehåller flera felaktigheter och oklara uppgifter, det däremot tyder på en oerhörd mognad och ett väl utvecklat intellekt.

    Hoppas vi syns i Örebro ikväll.

    SvaraRadera
  20. håller med winston till fullo!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.