2007/05/10

Vásquez erövrar världen

VÄRLDENS VÁSQUEZ Vásquez-frosseriet fortsätter i all evighet, ikväll var det Sportnytts tur att gotta sig. Fotbollslogik á la svensk jantemodell innebär väl att Andres är petad lagom till Gefle hemma på måndag...

Militärapparaten NATO ser dock allvarligare på Örebro-incidenten. Anförda av den amerikanska krigsmaskinen har de skickat sin 37 fartyg starka snabbinsatsflotta till Göteborg. Baraben.com erfar att den egentliga anledningen är i Göteborg dels för att skydda Mats Persson, Jan "Plånbok" Nilsson och Kent Carlzon från den blåvita befolkningens vrede inför skatterättegången som snart kör igång. Rättegång special skall hållas i dagarna på ett amerikanskt hangarfartyg i Skandiahamnen med en specialjury bestående av bland annat Olof Lundh, Niclas Risberg och Mats Härd.

Den andra delen av NATO-uppdraget i Göteborg är att med 25 000 soldater markera mot Andrés Vásquez- som man fruktar skall utvecklas till en ny Che Guevara-symbol i takt med att hans drömmål vevats över hela den sydamerikanska kontinenten. Vásquez uppenbara fotbollsuppvigling till de fattiga i sydamerika gick inte att ta miste på ikväll.
- De kanske sitter där med sin lilla tv från sjuttiotalet och ser mitt mål, säger Andres själv till Sportnytt.

8 kommentarer:

  1. hahahahaha SJUUUUUUUUUK är du frankie

    SvaraRadera
  2. Ja fan, är inte Härd med i jurryn så skjuter jag mig..

    Nån jävla rättvisa får det väl ändå vara.

    SvaraRadera
  3. de behöver mer än 25 000 man för att knäcka Glenn Army... ;)

    SvaraRadera
  4. 25000 man kan även vara kvinnor...vore inte helt fel om det vore 25000 kvinnliga som invarderade stan:)

    SvaraRadera
  5. Underbar humor! /Gnagarn...

    SvaraRadera
  6. Frågan är ju hur fan dom kunde veta om detta flera veckor (månader?) i förväg? Nato måste ju ha spionsatelliter riktade mot kamratgården som sett Andres träna in rabona kicken! Jag kan inte tänka mig nån annan förklaring på detta. Rättsrötan i kalsongen som kallas Sverige bara fortsätter. Avgå Beatrice Ask!

    SvaraRadera
  7. Aaaah...det är allt rött blod i den lille Vasquez!

    SvaraRadera
  8. http://www.youtube.com/watch?v=Irxbjq8CatM

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.